A WordPress nyílt forráskódú

A nyílt forráskód egyedülálló lehetőséget kínál az információs technológia világának a dinamikus és rugalmas mozgásra, miközben megfelel a piaci igényeknek . Nagyon sok „nyitott” innováció van a világon, amit az informatikai részlegek gyakran figyelmen kívül hagynak.

A WordPress a nyílt forráskódú szoftverek területéhez tartozik, és olyan nyílt forráskódú projekteket használ, mint a PHP, jQuery stb. Ezt a CMS -t számos webhely használja világszerte . A legtöbb esetben a felhasználók dicsérik, és egyben kereskedelmi siker is, hiszen nagy az igény a WordPresshez kapcsolódó szolgáltatásokra. A WordPress mindenki számára nyitva áll, és bárki számára elérhető, aki bármilyen hasznát veszi.

Miért innovatív megközelítés a nyílt forráskód, és nem kell félnünk tőle?

  • Az együttműködés kifizetődik – Nyílt forráskódú projekt létrehozásakor sokkal több lehetőséget kínál egy-egy követelmény vagy probléma megoldására. Folyamatosan fejlődő bázissal rendelkezünk, amelyen bármikor elkezdhetjük saját terjeszkedésünket. Érdeklődés és gyakori használat esetén további funkcionalitást is integrálhatunk közvetlenül a kernelbe. A legfontosabb, hogy az alkalmazás fejlődik és fejlődik még azokon a területeken is, ahol nem jeleskedünk. Továbbá, ha a mi megoldásunk nem volt a legoptimálisabb, mások rugalmasan reagálhatnak, és megfelelő tapaszt biztosítanak.
  • Ami nem törött, azt nem kell javítani , de ez nem jelenti azt, hogy nincs hova fejlődni. A fejlesztés gyakran megtorpan azon a ponton, ahol minden úgy működik, ahogy kell, és minden várható biztonsági rést megoldanak. Tényleg így van? Termékünk azonban a kód optimalizálásával vagy új technológiák integrálásával is fejleszthető, nem csak új funkciók hozzáadásával. Ez újra megnyitja a teret a nyílt forráskód és a fanatikusok előtt, akik a legapróbb részletekig képesek díszíteni a forráskódot.
  • Hangprojektek – Linux, PHP, Ruby, Symfony, Nette, WordPress, Drupal és még sok más, mind olyan nevek, amelyekkel a fejlesztőkön kívül egy rendszeres felhasználó is találkozik, így könnyebben „eladhatja” projektjét. Fontos, hogy adott funkcionalitást adjunk el, és mutassuk meg az ügyfélnek a használat gyakorlati előnyeit, és ne magát a forráskódot. Egy minta azon termékekből, amelyekben ezt a kódot használták, minden bizonnyal jól bemutatja annak lehetőségeit és tulajdonságait. Mindez segíthet abban, hogy növelje ügyfelei vagy oldallátogatói elégedettségét, akik szívesen fizetnek a munkájáért.
  • A befektetés megtérül – a nyílt forráskód nem véletlen, és továbbra is nő a kereslet a nyílt forráskódú alkalmazások terén professzionális ismeretekkel rendelkezők iránt. Magából az alaptermékből a haszon szinte nulla, de van helye a hozzá kapcsolódó egyéb szolgáltatások értékesítésére, mint például a funkcionalitás és megjelenés testreszabása, a meglévő rendszerekbe való integrálása, támogatás nyújtása, vagy szakmai tanácsadás, tanácsadás. Nyílt forráskódú projekt gyors bevezetésének lehetősége, viszonylag alacsony működési költségek és nagyszámú szakértői közösség; ezek a tények is magukért beszélnek.
  • Ismerkedjen meg Önnel – A nyílt forráskód egyedülálló önbemutatási módot biztosít, a komplex alkalmazásokon belüli professzionális problémamegoldás tere. Rendkívül keresett áru az a szakember, akinek szakmai munkáját (a kódexhez való hozzájárulást) és szolgáltatásait (aktív segítség a fórumokon) az emberek világszerte értékelik és értékelik.

A WordPress egy nyílt forráskódú platform , amely hatalmas fejlődésre képes, és széles körű alkalmazással rendelkezik, mivel kellően nagy közösség áll mögötte, amely motivált a fejlesztésére. A nyílt forráskód fontos szerepet játszik a világban, csak lehetőséget kell adni neki, hogy még jobban nyomuljon, és megmutassa, mire képes. Nincs szükség saját, sokszor költséges megoldásaink kidolgozására, amelyeket egy magánszemély vagy cég soha nem biztosít annyi előrelépési és fejlesztési lehetőséget, mint világszerte több ezer embernek, aki egészében vagy részben bővíteni szeretné, és befektetnek abba. Fontos a mottó követése: „Közösség én, én közösség!”

Mi a tapasztalatod a nyílt forráskóddal? Milyen egyéb nyílt forráskódú alkalmazásokat és programokat használ gyakran a WordPress mellett vagy azzal együtt?

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here