Bloom – e-mail marketing a WordPress számára

0

bloom-design-header

A Bloom Email Opt-In egy olyan modul, amelyet az e-mail marketingben fog használni. Segítségével a webhely látogatóit hűséges ügyfelekké alakíthatja. A pontosan célzott tartalom kiválaszthatja vagy kizárhatja az egyes bejegyzéseket, akiket el szeretne érni.

Lenyűgöző a letisztult kialakítása, amely a testreszabható sablonok több változatát is tartalmazza. Csak válasszon többféle űrlap közül, amelyeket a webhelyén bárhol használni szeretne. A modul legfeljebb 6 lehetőséget kínál, ahol elhelyezheti.

bloom-dashboard

A Bloom a Monarchhoz hasonlóan a Pop-Up és a Fly-In szolgáltatást is tartalmazza, amelyek speciális interakciót biztosítanak az ügyféllel. Egy speciális űrlap használatával emlékeztetni fogja a látogatókat, amikor elolvassák az oldalt, amikor hozzászólnak, amikor elhagyják, vagy ha hosszú ideje nem jártak az oldalon. A formák modern megjelenésűek, és mindenki ízlésének megfelelően testreszabhatók. A beállításokban csak kiválaszthatja, hogy a bejelentkezési űrlap mikor és hol jelenjen meg a weboldalon. Ha nem tudja, melyik előfizetési formát válassza, különféle változatokat készíthet, amelyeket tesztel és összehasonlít.

bloom-abA modul 12 e-mail marketing rendszerrel kínál integrációt. Nagy előnye, hogy korlátlan számú e-mail fiókot választhat, és a Bloom összesíti és egy lapra rendezi őket. Ez gyors áttekintést nyújt az összes üzenetről. A Bloom reszponzív, így a mobilodon is használhatod.

bloom-providers

Manapság egyetlen weboldal sem nélkülözheti az e-mail címek gyűjtésére szolgáló megfelelő eszközt, a Bloom pedig egy igazán elegáns módszert kínál erre.

A cikk egy kapcsolt linket tartalmaz. Ha cikkünk alapján vásárolja meg a Bloom modult, affiliate jutalékot kapunk, amivel a szlovák WordPress közösséget támogatjuk.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here