Mi a teendő először a WordPress telepítése után?

A WordPress telepítése mindössze néhány percet vesz igénybe, és azonnal elkezdheti használni. De akkor mi van? Még mindig olyan könnyű elkezdeni tartalmat készíteni, és elküldeni munkáit a világnak. De meg tudod könnyíteni?

Ezeket az alapvető lépéseket mindenkinek meg kell tennie, aki legalább egy kicsit komolyan veszi a WordPress-t. Készüljön fel a rakétakilövésre, miközben megóvja a később esetlegesen felmerülő problémákat.

Törölje a minta tartalmát

Az alapvető WordPress tartalmat azonnal el kell távolítani, amint készen áll a webhely felépítésére. Ez a tartalom csak a WordPress opciók előnézete.

Modul Ahoj Dolly
Szia Dolly modul

A mintatartalom az alábbi helyeken található:

  • Cikk Hello világ!
  • Példa oldal
  • WordPress úr megjegyzése
  • Szia Dolly modul

Egyszerűen távolítsa el a fenti tartalmat az új WordPress webhelyről.

Az állandó hivatkozás beállításainak módosítása

Az állandó hivatkozások az egyes cikkek és oldalak URL-címei. A WordPress automatikusan beállítja az állandó hivatkozásokat nehezen olvasható formátumban. Alapértelmezés szerint az egyes cikkek neve számként szerepel az URL-ben (www.wp.sk/?p=5725).

Az állandó hivatkozás beállításainak módosításával a WordPress a bejegyzés címét fogja használni a bejegyzés URL-jeként. A módosításhoz lépjen a Beállítások menübe , és válassza az Állandó hivatkozások lehetőséget. Válasszon állandó hivatkozásokat a cikk címe formátumban.

trvale odkazy
Állandó hivatkozások beállítása

A címben szereplő cikkek címei nem csak jobban néznek ki, de a SEO optimalizálásban is segítenek.

Telepítse a témát

A WordPress témák száma az egyik legnagyobb előnye. Egyedi megjelenést adhat webhelyének egyszerűen egy téma feltöltésével. A téma azt az érzést kelti, hogy kitűnsz a tömegből, és nem csak egy vagy a többi hétköznapi oldal közül.

Bár sok ingyenes téma létezik, ha vonzó webhelyet szeretne, javasoljuk, hogy válasszon minőségi prémium témát. A fizetős témák biztosítják a legtöbb funkciót, és a fejlesztők is támogatják őket. Tehát ha probléma van, kinek kell megoldania helyetted. Professzionális kialakítást, funkcionalitást és stabilitást kap a ráfordított erőfeszítés töredékével.

Állítsa be a profilját

Töltse ki felhasználói profilját, és minél többet tudjon róla az olvasó.

A profilbeállítások között adja meg a nevét és az önéletrajzát (néhány sor arról, hogy ki vagy, és miért csinálod, amit csinálsz). Ha regisztrált egy Gravatar -fiókot, elkezdheti megjeleníteni Gravatar-ját profilja részeként. Csak annyit kell tennie, hogy ugyanazt az e-mail címet írja be a profiljába, mint a Gravataron.

profil
Profilbeállítások

Írd meg az első cikket

Az egyedi tartalom megkülönbözteti Önt az internet többi részétől. Alkoss rendszeresen és különösen jól. A tartalom az, ami a webhelyén tartja olvasóit.

Mit csinálsz a WP telepítése után? Csatlakozzon a cikk alatti vitához, és segítsen más felhasználóknak.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here