Mi a teendő a WordPress telepítése után?

Nástenka DashboardA telepítés után a WordPressnek figyelmet kell fordítania a biztonságra és a betöltési sebességre.

Az első cikkben az oldal beállításának alapjait ismertettük, a következő tippek segítenek felhasználóbarátabbá tenni az oldalt.

A kéretlen megjegyzéseket blokkoló modulok

Nevyžiadané komentáreHihetetlen, hogy az új WordPress telepítés milyen gyorsan a spammerek célpontjává válik. A feltérképező robotok automatikusan kiküldik a megjegyzéseket, és remélik, hogy a felhasználók megnézik az összes cikked alatt automatikusan elküldött linkeket.

A levélszemétszűrő modulok egyszerű ellenőrzést adnak a megjegyzésekhez, legyen szó matematikai feladatról vagy számfelismerésről, amelyet a robot nem tud olvasni.
A spamküldők megállításához számos modult használhat webhelye védelmére:

  • Az Akismet minden WordPress-telepítéssel együtt jár, és egy egyszerű módja a spamek megelőzésének.
  • A Disqus segít megvédeni a spameket, de javítja a WordPress megjegyzésrendszerét is. Például magában foglalja a közösségi hálózati fiókokkal való bejelentkezést is.

Mindig sokáig tartott a kéretlen megjegyzések kezelése. Az egyik ilyen modul segítségével biztos lehet benne, hogy mással is tud majd foglalkozni.

Tartalommegosztó modul

Tlačidlá zdieľaniaA jó SEO a keresőmotorokból vonzza a látogatókat webhelyére. Lehetőség van azonban nagyszámú látogatót hozni a közösségi hálózatokról, például a Facebookról, a Google+-ról vagy a Twitterről.

Számos tartalommegosztó modult ajánlunk. Vessen egy pillantást az Ön számára legmegfelelőbb modulra, és növelje a felhasználói kényelmet és ezzel a tartalommegosztás esélyeit:

A jó minőségű tartalom segít abban, hogy bejegyzései a legtöbb figyelmet kapják, egy ilyen modul pedig csak megkönnyíti a helyzetet. Mindenekelőtt az emberek kényelmesek, és minél könnyebbek, annál hamarabb megteszik.

Caching modul

A gyorsítótárazó motor csökkenti az oldal betöltéséhez szükséges időt. A lassú oldalbetöltés fő hátránya, hogy a lassú weboldalak elriasztják a látogatókat, és ez negatív hatással lehet a keresési eredményekre.

Ha kis erőfeszítéssel olyan modulokat telepít, mint a W3 Total Cache vagy a WP Super Cache , jelentősen javíthatja webhelye sebességét.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kontaktný formulárMinden oldalhoz szükség van egy kapcsolatfelvételi űrlapra. Kényelmesebb, mint e-mail címet hagyni a kapcsolattartásban, és ami a legfontosabb, megvédi Önt a spamektől.

Javasoljuk a Kapcsolatfelvételi űrlap 7 modult, amely szintén számos témakörben megtalálható. Lehetővé teszi a teljes űrlap részletes konfigurálását, és lehetővé teszi annak többszöri használatát is.

A helyszín biztonsága építés alatt

Ha nem szeretné, hogy a felhasználók felkeressenek webhelyét, amely még nem készült el, javasoljuk, hogy használja a következő modulok egyikét:

  • WP Építési mód : A szépen kidolgozott modul lehetővé teszi a visszaszámlálás beállítását vagy a befejezési folyamat megjelenítését. Az oldal előnézete ezzel a modullal
  • Ultimate Coming Soon oldal : Lehetővé teszi, hogy e-maileket kapjon a látogatóktól, akiknek értesítést küldhet a webhely indulásakor

Megakadályozza, hogy a felhasználók hozzáférjenek a folyamatban lévő munkáihoz, és tesztelheti webhelyét anélkül, hogy félne a megijedt felhasználóktól. A felhasználó csak azt az oldalt fogja látni, ahol értesítést kap az oldal megújításáról / frissítéséről / létrehozásáról. Ezt az oldalt személyre szabhatja. Ezen beállítások egyike sem segít a webhely forgalmában, ha nem ír jól. Ha a tartalmad érdekes, a látogatók biztosan megtalálnak!

Mi a teendő a WordPress telepítése után? Csatlakozzon a cikk alatti vitához, és segítsen más felhasználóknak.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here