WordPress optimalizálás SEO-hoz

SEOMindenki azt szeretné, ha a keresési eredmények között első helyen szerepelne egy link a webhelyére.

A webhely tartalmának keresőmotor-optimalizálását SEO-nak (Search Engine Optimization) nevezik. Mi az a SEO? Hogyan működik a SEO?

Ebben a cikkben összeállítottunk néhány javaslatot a SEO-val kapcsolatban a WordPressben.

Google ajánlások

A leggyakrabban használt kereső a Google. A felmérés szerint az emberek körülbelül 67%-a használja. SEO útmutatójában a következő lépéseket javasolja:

  • Írjon egyedi és pontos címeket, ne féljen kreatívnak lenni.
  • Ügyeljen a meta leírásra, használjon megfelelő kulcsszavakat.
  • Használja a megfelelő címcímkéket.
  • Optimalizálja a képfeliratokat és feliratokat. A kép alternatív szövegében írja le, mi van rajta.
  • Érdeklődjön a webhelyét leíró szlogen iránt.
  • Írj egyedi és érdekes tartalmat!

Állandó WordPress-hivatkozások beállítása

Az URL-ek alapvető szerkezete a WordPressben (pl. https://wp.sk/p=5866) nem néz ki a legjobban, és rontja webhelye rangsorolását. Ennek a beállításnak a megváltoztatása nagyon egyszerű és egyben hatékony. A Permalinks részben módosítsa a beállítást a következőre: Bejegyzés neve . Az erre vonatkozó utasításokat, valamint egyéb hasznos tippeket a Mi a teendő a WordPress telepítése után című cikkünkben találhat.

Győződjön meg arról, hogy a keresőmotorok látják Önt

nastavenie viditelnosti
Keresőmotor láthatósága

EZ A MEZŐ jelöletlen marad! Ha bejelöli a jelölőnégyzetet, a keresőmotorok figyelmen kívül hagyják az oldalt a többi beállítás módosítása ellenére. Ez a SEO legfontosabb lépése. Az Adminisztráció menüben találod> szakasz: Beállítások> Olvasás.

Figyelem! Ez a beállítás nem jelenti azt, hogy el lesz rejtve a keresőmotorok elől. Ehhez az egyik fejlesztés alatt álló helyszíni biztonsági modult kell használnia. Hogy mely modulok alkalmasak, arról cikkünkben tájékozódhat, mit kell tennie a WordPress telepítése után

Telepítse a SEO modult a WordPresshez

A WordPress modulok segítségével segít abban, hogy látható legyél a keresési eredmények között. A SEO modulok lehetővé teszik a kereséshez fontos összes paraméter részletes beállítását. Létrehozhat saját címsort, kulcsszavakat és leírásokat adhat hozzá minden tartalomtípushoz. Javasoljuk az egyik modult:

Indexelje webhelyét

Ó, ha a Google-n keresztül szeretne indexelni, szükséges, hogy a már indexelt oldal hivatkozzon rád. A webhelytérkép feltöltésével azonban manuálisan is indexelheti. Könnyen létrehozhat webhelytérképet a WordPress SEO segítségével a Yoast, az All in One SEO Pack vagy az XML webhelytérképek segítségével. Feltöltheti a Google Webmestereszközök segítségével (a Bing használatával indexelheti a Bing Webmestereszközöket ).

Tartalom és kulcsszavak

A linkelés az alapok. De néha a kevesebb többet jelent. Hogyan kell helyesen csinálni?

  • Ne vigyük túlzásba a kulcsszavakat. Helyezze őket a helyükre, amikor egy szót vagy kifejezést gyakran ismételget, a Google felismeri!
  • Csak a releváns forrásokra hivatkozzon. A tartalmadhoz nem kapcsolódó linkek nemcsak a keresőmotorokat, hanem az olvasóidat is elriasztják.
  • Ha releváns, olvassa el korábbi bejegyzéseit

Hogyan használhatja a WordPress-t főoldala SEO helyezésének javítására? A New York Times szerzői blogokhoz használja. A cikkeket blogokhoz mutató hivatkozások használatával javítják webhelyük rangsorát. Íráskor nem szabad megfeledkezni a hivatkozások idézésének etikájáról, de a cikk nem lehet kulcsszavak és más forrásokra mutató hivatkozások halmaza. Írj érdekesen és különösen jó minőségben!

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here