A 10 legtöbbet letöltött WordPress modul

0

A WordPress repository jelenleg több mint 23 500 szabadon elérhető modult tárol, a toplisták képzeletbeli csúcsán pedig tíz rekorder található, amelyeket ma szeretnénk bemutatni. Azonban a leggyakrabban letöltött modulok is a kategóriájuk élén állnak, és megérdemelt-e az első tízben elfoglalt helyük? A következő bejegyzés segíthet megtalálni a választ erre a nehéz kérdésre.

10. WordPress importőr

Az első tíz megnyitja azt a modult, amelyet egy meglévő WordPress-telepítés exportálásakor fog használni: A WordPress Importer egyetlen fájlba csomagolja az összes bejegyzést, oldalt, megjegyzést, egyéni mezőt, kategóriát és címkét.

9. WPtouch

Egyszerű, erőteljes és elegáns mobiltéma az Ön weboldalához, így jellemezhető a wp.sk oldalon is használt modul. A látogatók megtekintik a WordPress prezentációját vagy blogját mobileszközökről? A WPtouch automatikusan lefordítja az oldal tartalmát egy nagyon felhasználóbarát mobil formára, és mindenképpen érdemes tesztelni.

8. Google Analytics WordPresshez

A webhelystatisztikák figyelése a webhelyek túlnyomó többsége életének fontos része, és a Google Analytics for WordPress átfogó módszert kínál a GA webhelyekbe való beépítésére. Az egyszerű telepítés, az aszinkron követés, a követőkód helyének megválasztása, a külső hivatkozások áttekintése, letöltések, bejelentkezések vagy regisztrációk és egyéb funkciók a nyolcadik helyen szerepelnek a modulban.

7. Jetpack

A WordPress.com hálózatában nyújtott hasznos felhőszolgáltatások csomagja a hetedik leggyakrabban letöltött modul, a Jetpack modulról valamikor részletesebb leírás jelent meg ebben a bejegyzésben .

6. WP szuper gyorsítótár

A WordPress prezentáció vagy blog dinamikus tartalmát statikus HTML-fájlokká konvertáló modul különösen alkalmas nagy forgalmú webhelyekhez. A WP Super Cache jelentősen csökkenti a szerverterhelést és felgyorsítja az oldalak betöltését.

5. NextGEN Galéria

A legnépszerűbb modul a teljes fotógaléria-kezeléshez egy nagyszerű eszköz, amely számos funkcióval rendelkezik, a kötelező fotófeltöltéstől kezdve, beleértve a ZIP-fájl támogatását, a galéria- és albumkezelésen át számos további „szolgáltatásig”.

4. Google XML webhelytérképek

Egy hatékony webhelytérkép-generátor már nagyon tisztességes szolgáltatást tud nyújtani. Más beállítási lehetőségekkel kombinálva szinte tökéletes eszköz, és semmiképpen sem kerülheti el a figyelmét.

3. Kapcsolatfelvételi űrlap 7

„Csak egy másik” kapcsolatfelvételi űrlap, de jednoduch Egyszerűsége, ellentétben rugalmasságával, újrafelhasználhatóságával, AJAX-alapú űrlap küldésének támogatásával vagy biztonsági funkciókkal, bronzrúdba katapultálta.

2. Minden egy Seo Packben

Az az állítás, hogy az All in One Seo Pack a leginkább használható eszköz a kategóriájában, megerősíti a második helyet a letöltések számában. Az általában nagy alkímiának számító keresőoptimalizálás ennek a modulnak köszönhetően a kezdők számára is megoldható, de a tapasztalt felhasználók életét is nagyban megkönnyítheti.

1. Akismet

A kommentekben megjelenő spam bizonyos mértékig a siker adója. Minél nagyobb a forgalom a blogodban, annál valószínűbb, hogy tele lesz hamis megjegyzésekkel és visszamutató hivatkozásokkal. A megoldás az Akismet, az Automattic fejlesztőinek köszönhetően terjesztett modul, és hogy szándékuk sikeres volt, azt közel 14 millió letöltés bizonyítja a WordPress tárhelyéről.

A lista végén J. Cimrman híres kijelentése áll: megvitathatjuk, vitázhatunk, nem érthetünk vele egyet, de ez ellen csak ennyit lehet tenni. Jó azonban, hogy a WordPress-ben szinte mindig több módszer létezik a konkrét helyzetek kezelésére. Talált hasznosabb alternatívát a fent említett modulokhoz? Írj nekünk róla kommentben.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here