Monarch – tartalommegosztás és közösségi hálózatok

0

monarch-design-hero

A közösségi média vezető szerepet tölt be a marketingkommunikációban. A Monarch Social Sharing modul már magasabb szinten van. Lehetővé teszi webhelyek megosztását több mint 20 közösségi hálózaton. Ezenkívül 5 különböző helyen helyezhet el megosztási ikonokat. A legelterjedtebbek például a szöveg felett vagy alatt elhelyezett oldalsáv, közvetlenül a képek vagy videók tartalmán.

Floating sidebar

Oldalsáv – A lebegő oldalsáv az egyik módja annak, hogy közösségi hálózati ikonokat adjunk bármely aloldalhoz. A legjobb módja annak, hogy ikonokat helyezzen el a blogja mellett, ha a tartalom fölé vagy alá, vagy mindkettőre.

A képek és videók a legtöbbet megosztott bejegyzések közé tartoznak. A Monarch segítségével megosztást helyezhet el közvetlenül egy képen vagy videón.

A modul másik előnye a Pop-Up és Fly-In automatikus megosztása. A web és az olvasó közötti közvetlen interakción dolgoznak. Lehetővé teszik a látogató hatékonyabb bevonását, ha tetszik az oldal. Ha az olvasó elhagyja az oldalt, megpróbálja felkelteni a figyelmét.

monarch-dashboard

A Monarch különböző formákat, pozíciókat és ikoneffektusokat kínál, így biztos lehet benne, hogy weboldala továbbra is modern marad. Ha úgy dönt, hogy több közösségi hálózaton is megoszt, beállíthatja a színek elválasztását saját maga szerint.

Az alkotók arra is gondoltak, hogy manapság a számítógépen kívül más eszközöket is használnak a webböngészésre. A megosztási ikonok érzékenyek, és még a legkisebb mobiltelefonokon is jól mutatnak.

monarch-responsive

A Monarch Social Sharing valóban egy nagyon stílusos és többfunkciós modul, amelyet javasolunk, hogy próbálja ki.

A cikk egy kapcsolt linket tartalmaz. Ha cikkünk alapján vásárolja meg a Monarch modult, akkor affiliate jutalékot kapunk, amely a szlovák WordPress közösséget támogatja.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here