A WordPress folyamatban van

Miért írunk a WordPressről, és ami még fontosabb, miért csináljuk mi magunk ? Mert a WordPress platform a legjobb nyílt forráskódú funkciókat testesíti meg, amelyekről annyit beszéltünk!

Aki rákattint egy böngésző ikonjára és beírja a www.google.com címet , annak egy idő után világosnak kell lennie, hogy a WordPress egy egység a blogoló CMS-ek között, és magas fokú méretezhetőséget, első osztályú spamvédelmet és magas fokú testreszabhatóságot biztosít. csak modulokon és témákon keresztül. Vessünk azonban bele magunkat a konkrét részletekbe.

Miért olyan érdekes a WordPress a webdesign szempontjából?

Az egyszerűség és a tartalomra fektetett hangsúly több szempontból is eltérő tartalomkezelő rendszerré teszi a WordPress-t. Az emberek szeretik az olyan megoldásokat, amelyek minimális időt vesznek igénybe, és csak a telepítés után működnek. A WordPressnél sok felhasználó értékeli azt a tényt, hogy nem kell mással foglalkozniuk, mint ötleteik közzétételével.

 • Tények és számok – A WordPress megtalálta a helyét a világon, és az összes új webhely csaknem egynegyedét futtatja. Ráadásul az oldal kétharmadán használják, ami a leglátogatottabb és legismertebb millió közé tartozik. A WordPress olyan nagy neveket is választott weboldalaihoz, mint a Sony vagy a CNN. A WordPress több mint 50 millió webhelyen van telepítve világszerte, és 2003 óta 9 évnyi aktív fejlesztésen ment keresztül, így biztos lehet benne, hogy a piac egyik legjobb CMS-jét használja.
 • Könnyű használat – A felhasználói felület elég világos és ugyanakkor intuitív. A felhasználó egy kattintással elvégezheti az alapvető feladatokat. Ráadásul minden kellemes színvilágú dizájnba van csomagolva, és több variáció közül választhatsz.
 • Íráshoz és közzétételhez igazítva – amikor WordPress-ben ír tartalmat, úgy érzi, mintha egy asztali szerkesztőben tenné. Szövege közzététele után a rendszer gondoskodik arról, hogy azt a legmegfelelőbb formátumban jelenítse meg és olyan olvasókat vonzzon, akik több csatornán (RSS és hasonlók) értesülhetnek az új tartalmakról. A WordPress egyszerűen nem csak egy webhely, hanem egy átfogó közzétételi platform.
 • Közösségi támogatás – A WordPress mögött emberek hatalmas csoportja áll, akik közösen új trendet határoztak meg az információk internetes közzétételében. Ez a közösség egy önállóan működő ökoszisztéma, amely fokozatosan egy sikeres és folyamatosan növekvő tartalomkezelő rendszer köré épült. A kódhoz hozzájárulók százai és felhasználók milliói szerte a világon beszélnek a kód minőségéről és egyediségéről.

A tartalom itt a király

 • QWERTY szerkesztő helyesírás- és nyelvhelyesség-ellenőrzéssel, együttműködési és előnézeti lehetőséggel.
 • A szokásos tartalmak mellett multimédiát – képeket, videókat, zenét és dokumentumokat – is hozzáadhat webhelyéhez. A multimédiás könyvtár az egyszerű kezeléshez is használható.
 • Megszakítás nélküli írás, amelyben minden felesleges szó szerint eltűnik, és csak a szöveged marad.
 • Automatikus mentés, és minden manuális mentéskor létrehozza a bejegyzés aktuális verzióját, amelyhez bármikor visszatérhet.
 • A bejegyzés időzítése lehetővé teszi, hogy a kívánt időpontban tegye közzé, további teendők nélkül.
 • Írja és ellenőrizze webhelye tartalmát bárhonnan a mobilalkalmazásoknak vagy az e-mailben történő közzététel lehetőségének köszönhetően.

Tele hasznos funkciókkal

 • Növelje fel webhelyét az olyan témák teljes támogatásával, mint például az egyedi felületek és a tartalom sablonjai.
 • A tartalom rendszerezése idő, szerző vagy egyéb taxonómiák (kategóriák, címkék…) szerint.
 • Az integrált keresőrendszernek köszönhetően minden beírt szó könnyen kereshető.
 • A jól olvasható URL hasznos a látogatók és a keresőoptimalizálás szempontjából is. A WordPress ezt maga tudja megoldani.
 • Nem lesz problémája a betűtípusokkal és a speciális karakterekkel a Texturize használatának köszönhetően, amely képes automatikusan feldolgozni a természetellenes karaktereket, például idézőjeleket, aposztrófokat, vesszőket és számos egyéb szimbólumot a weben, és megfelelő HTML-karakterekké alakítani.
 • A WordPress jelenleg 60 különböző nyelven érhető el, így Ön még otthonosabb lesz.
 • Egy egyszerű egérmozdulattal számos adminisztrációs feladatot megoldhat, így nem kell aggódnia, ha a számítógépek nem tartoznak a szakmailag irányított területek közé.
 • Webhelyének gyakorlatilag korlátlan számú felhasználója lehet, különböző szintű jogosultságokkal és jogosultságokkal.

Tesztelve és jóváhagyva

 • Minden funkció elérhető egy rövid és igazán egyszerű telepítés után.
 • A WordPress különféle professzionális fejlesztőkből, tudósokból és rajongókból álló közösséggel dolgozik együtt, hogy új funkciókat építsen be és javítsa a forráskódot. Az új verziók fejlesztési ciklusa valóban rövid, és a biztonsági frissítések szinte azonnal megjelennek a probléma felfedezése után. A felhasználók nemzetközi közössége bármikor készen áll a segítségére.
Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here