Home Tags Képtár

Tag: Képtár

WordPress widgetek: mi az a widget, és hogyan kell hozzáadni?

Mi az a widget? A WordPress widgetek a webhelyek független elemei. Funkciókat adnak az oldalsávhoz, lábléchez vagy a webhely más részéhez. A widgetek közé tartoznak...

Hogyan lehet képet hozzáadni a WordPresshez

Útmutató a kép hozzáadásához a WordPressben – hogyan töltheti fel számítógépről, és hogyan állíthatja be a címet és a feliratot. Azt is megmutatjuk, hogyan állíthat be szemléltető képet egy cikkhez.

Mi az a médiakönyvtár a WordPressben

Elmagyarázzuk, mi az a médiakönyvtár a WordPressben (más néven multimédiás). Megmutatjuk, hogyan kell használni. Akár vonal, akár rács nézetben.

Hogyan lehet képet feltölteni a WordPress-be

Útmutató a kép WordPress webhelyre való feltöltéséhez. Azt is megmutatjuk, hogyan adhat hozzá, szerkeszthet és törölhet bármilyen médiafájlt a WordPress médiakönyvtárában.

Hogyan lehet szerkeszteni egy képet a WordPress-ben

Útmutató a kép WordPress-ben történő szerkesztéséhez - megmutatjuk, hogyan módosíthatja a címet, az alternatív szöveget, az igazítást, a méretet, a hivatkozást, hogyan lehet kivágni egy képet.

Hogyan készítsünk képgalériát a WordPress-ben

Utasítások a felhasználóknak, hogyan hozhatnak létre képgalériát a WordPressben, és hogyan ágyazhatják be egy cikkbe. Azt is megmutatjuk, hogyan szerkesztheti vagy törölheti a galériát.

Mi a poszt formátuma

A bejegyzés formátuma határozza meg a bejegyzés típusát. A bejegyzés formátumát a tartalom típusának megfelelően állítjuk be. A bejegyzés formátumának megváltoztatása megváltoztatja a megjelenését.
DIVI -> 10% KEDVEZMÉNY 🔖