Home Tags Média hozzáadása

Tag: Média hozzáadása

A vizuális szerkesztő használata a WordPressben

Útmutató a vizuális szerkesztő használatához a WordPressben – ami valójában egy vizuális szerkesztő, szöveg írása, címsorok, alcímek létrehozása és képek hozzáadása.

Hogyan lehet képet hozzáadni a WordPresshez

Útmutató a kép hozzáadásához a WordPressben – hogyan töltheti fel számítógépről, és hogyan állíthatja be a címet és a feliratot. Azt is megmutatjuk, hogyan állíthat be szemléltető képet egy cikkhez.

Hogyan lehet hivatkozást beszúrni a WordPressbe

Útmutató a hivatkozás egyszerű beszúrásához a WordPress szerkesztőbe. A HTML hivatkozások egyes weboldalakat kapcsolnak össze, de például PDF-ek megtekintésére is használhatjuk őket.

Mi az a médiakönyvtár a WordPressben

Elmagyarázzuk, mi az a médiakönyvtár a WordPressben (más néven multimédiás). Megmutatjuk, hogyan kell használni. Akár vonal, akár rács nézetben.

Hogyan lehet képet feltölteni a WordPress-be

Útmutató a kép WordPress webhelyre való feltöltéséhez. Azt is megmutatjuk, hogyan adhat hozzá, szerkeszthet és törölhet bármilyen médiafájlt a WordPress médiakönyvtárában.

Hogyan lehet szerkeszteni egy képet a WordPress-ben

Útmutató a kép WordPress-ben történő szerkesztéséhez - megmutatjuk, hogyan módosíthatja a címet, az alternatív szöveget, az igazítást, a méretet, a hivatkozást, hogyan lehet kivágni egy képet.

Hogyan készítsünk képgalériát a WordPress-ben

Utasítások a felhasználóknak, hogyan hozhatnak létre képgalériát a WordPressben, és hogyan ágyazhatják be egy cikkbe. Azt is megmutatjuk, hogyan szerkesztheti vagy törölheti a galériát.

Mik azok a médiák

A média minden típusú tartalom, amelyet Ön feltöltött egy WordPress webhelyre. Ide tartoznak a képek, videók, hangfájlok, dokumentumok és PDF-fájlok.
DIVI -> 10% KEDVEZMÉNY 🔖