Home Tags Multimédia

Tag: Multimédia

Képek szerkesztése a WordPressben – hogyan vághat, forgathat, kicsinyíthet

Képszerkesztés – utasítások a kép kivágásához, elforgatásához vagy kicsinyítéséhez a WordPressben. Multimédiás eszközökkel elvégezheti ezeket az alapvető képbeállításokat.

WordPress beállítások – Minden, amit tudnod kell (oktatóanyag)

Útmutató a WordPress-beállítások megfelelő konfigurálásához az egyes szakaszokhoz, például megjegyzésekhez, szlogenekhez, állandó hivatkozásokhoz, indexeléshez, kategóriákhoz, képekhez és GDPR-hez.

Hogyan lehet képet hozzáadni a WordPresshez

Útmutató a kép hozzáadásához a WordPressben – hogyan töltheti fel számítógépről, és hogyan állíthatja be a címet és a feliratot. Azt is megmutatjuk, hogyan állíthat be szemléltető képet egy cikkhez.

Hogyan lehet hivatkozást beszúrni a WordPressbe

Útmutató a hivatkozás egyszerű beszúrásához a WordPress szerkesztőbe. A HTML hivatkozások egyes weboldalakat kapcsolnak össze, de például PDF-ek megtekintésére is használhatjuk őket.

Mi az a médiakönyvtár a WordPressben

Elmagyarázzuk, mi az a médiakönyvtár a WordPressben (más néven multimédiás). Megmutatjuk, hogyan kell használni. Akár vonal, akár rács nézetben.

Hogyan lehet képet feltölteni a WordPress-be

Útmutató a kép WordPress webhelyre való feltöltéséhez. Azt is megmutatjuk, hogyan adhat hozzá, szerkeszthet és törölhet bármilyen médiafájlt a WordPress médiakönyvtárában.

Hogyan lehet szerkeszteni egy képet a WordPress-ben

Útmutató a kép WordPress-ben történő szerkesztéséhez - megmutatjuk, hogyan módosíthatja a címet, az alternatív szöveget, az igazítást, a méretet, a hivatkozást, hogyan lehet kivágni egy képet.

Hogyan készítsünk képgalériát a WordPress-ben

Utasítások a felhasználóknak, hogyan hozhatnak létre képgalériát a WordPressben, és hogyan ágyazhatják be egy cikkbe. Azt is megmutatjuk, hogyan szerkesztheti vagy törölheti a galériát.

Videó beágyazása a wordpressbe

Videót vagy hangot is beágyazhat a WordPressbe. Ebben az oktatóanyagban bemutatjuk, hogyan lehet egyszerűen beágyazni videókat olyan szolgáltatásokból, mint a youtube, vimeo stb.

Mik a beállítások

A beállítások a WordPress webhelyadminisztrációjának eszközkészletét jelentik. A legtöbb oldalbeállítás beállításához használja a Beállítások funkciót.

Mik azok a médiák

A média minden típusú tartalom, amelyet Ön feltöltött egy WordPress webhelyre. Ide tartoznak a képek, videók, hangfájlok, dokumentumok és PDF-fájlok.
DIVI -> 10% KEDVEZMÉNY 🔖