Home Tags Szerkesztő

Tag: Szerkesztő

Oldal hozzáadása a WordPresshez

Ebben az oktatóanyagban lépésről lépésre megmutatom, hogyan adhat hozzá egyszerűen egy oldalt WordPress webhelyéhez. Beállíthat címet, tartalmat és egyebeket az új oldalhoz.

Hogyan válaszoljunk a megjegyzésekre a WordPressben

Útmutató a megjegyzésekre való reagáláshoz a WordPressben. Fontos, hogy rendszeresen válaszoljon a webhely látogatóinak. Hagyja, hogy a látogatók válaszoljanak a cikkeire.

WordPress felhasználók: hozzáadása, szerepkör, engedélyek, törlés

WordPress felhasználók: utasítások a felhasználó hozzáadásához, a megfelelő szerep kiválasztásához és beállításához, az engedélyek korlátozásához és a kiválasztott felhasználó törléséhez.

Hogyan lehet képet hozzáadni a WordPresshez

Útmutató a kép hozzáadásához a WordPressben – hogyan töltheti fel számítógépről, és hogyan állíthatja be a címet és a feliratot. Azt is megmutatjuk, hogyan állíthat be szemléltető képet egy cikkhez.

Kategóriák hozzáadása a WordPress cikkekhez

Elmagyarázzuk, melyek a WordPress kategóriái és alkategóriái. Megmutatjuk, hogyan adhat hozzá kategóriákat egy cikkhez. Kategóriák létrehozása és rendezése, módosítása és törlése.

Mi az a WYSIWYG

A WYSIWYG egy rövidítés, amelynek fordítása azt jelenti, hogy amit látsz, azt kapod. Olyan eszközöket jelöl, amelyek lehetővé teszik a végső megjelenés megtekintését az oldalon való munka közben.

Mi az a vizuális szerkesztő

A Vizuális Szerkesztő egy weblap létrehozásakor előnézetet biztosít arról, hogyan fog kinézni egy oldal vagy cikk, amikor közzéteszik az interneten.

Mi az a szövegszerkesztő

A szövegszerkesztő a WordPressben használt egyik bejegyzésszerkesztő. Az oldalak és cikkek tartalmát html kódokkal ellátott szöveggel szerkesztheti.
DIVI -> 10% KEDVEZMÉNY 🔖