Home Tags TinyMce szerkesztő

Tag: TinyMce szerkesztő

Hogyan használjunk szövegszerkesztőt a WordPress-ben

Útmutató a szövegszerkesztő használatához a WordPress-ben – mi is az a szövegszerkesztő, bemutató a vele való munkavégzésről, a html kód használata és hatása a megjelenített szövegre.

WordPress 5.0 és Gutenberg – mi újság számunkra?

A WordPress 5.0 hozza az elmúlt évek legnagyobb változását a WordPressben – ez egy új szerkesztő, Gutenberg néven. Mi is ez pontosan? Milyen előnyökkel és hátrányokkal jár majd?

Mi az a WYSIWYG

A WYSIWYG egy rövidítés, amelynek fordítása azt jelenti, hogy amit látsz, azt kapod. Olyan eszközöket jelöl, amelyek lehetővé teszik a végső megjelenés megtekintését az oldalon való munka közben.

Mi az a Gutenberg?

A Gutenberg egy új WordPress szerkesztő, amely a WordPress 5.0-s verziójától érhető el. Gutenberg szerkesztő egy blokkszerkesztő. Működik ún blokkok.

Mi az a vizuális szerkesztő

A Vizuális Szerkesztő egy weblap létrehozásakor előnézetet biztosít arról, hogyan fog kinézni egy oldal vagy cikk, amikor közzéteszik az interneten.

Mi az a bejegyzésszerkesztő

A WordPress bejegyzésszerkesztője lehetővé teszi a cikkek és oldalak tartalmának szerkesztését. A bejegyzés létrehozási és szerkesztési oldalán jelenik meg.

Mi az a TinyMCE

A TinyMCE egy nyílt forráskódú html szerkesztő. A WordPressbe integrálva van a vizuális és szövegszerkesztő részeként.

Mi az a szövegszerkesztő

A szövegszerkesztő a WordPressben használt egyik bejegyzésszerkesztő. Az oldalak és cikkek tartalmát html kódokkal ellátott szöveggel szerkesztheti.
DIVI -> 10% KEDVEZMÉNY 🔖