Bluehost – A WordPress közösség által ajánlott tárhely (áttekintés)

Minden lényeges információ a Bluehost pokope-ról: nyújtott szolgáltatások, tárhely paraméterek, tapasztalataim + kedvezménykupon az olvasóknak.

Bluehost áttekintése

Ebben a cikkben elmondom, mit nyújt ez a világcég, és mire számíthat szolgáltatásainak igénybevételekor. Következtetésében egy rövid értékelést is talál a Bluehost előnyeiről és hátrányairól.

Mi az a Bluehost

Bluehost logó
Bluehost logó

Tárhelyszolgáltatóként a Bluehost elsősorban a WordPress-en futó webhelyekre összpontosít. Használhatja azonban más rendszerekhez is.

Az elejétől a végéig mindent kínál, ami egy weboldalhoz szükséges, és méretétől függetlenül növekszik.

A Bluehost a hivatalosan ajánlott WordPress hosting közösség .

A Bluehost történetéből

A Bluehost 2003-ban alapította Matt Heaton és Danny Ashworth. A cég fokozatosan olyan céggé nőtte ki magát, amelyet a web hosting megoldások egyik vezető szolgáltatójaként tartanak számon.

Sikerének hátterében a szolgáltatások összetettsége és a folyamatos innovációra való törekvés áll, hogy segítse ügyfeleit az internet minden lehetőségének kihasználásában. Ennek a célnak van alárendelve a kínálat is, amely a világ kezdőjétől a profikig mindenkit tartalmaz.

Világszerte webhelyek ezreit támogatja az alkalmazottak nagy csapata. Jelen áttekintés írásakor több mint 750 van. Ebben a csapatban több mint 10 éve számos WordPress-szakértő is dolgozik. A Bluehost ezért joggal tekinthető szakértőnek ebben a rendszerben.

Tárhely szolgáltatáscsomagok mindenkinek

A Bluehost azt mondja, hogy ez egy megfizethető web hosting cég. Nézzük tehát, milyen szolgáltatások és árak várnak Önre itt:

Bluehost alapszolgáltatási csomagok
Alapszolgáltatási csomagok

WordPress hosting

A Bluehost WordPress tárhelye mindent biztosít a webhely vagy e-shop létrehozásának kezdetétől a folyamatos növekedés támogatásáig. Minden tárhelycsomaghoz egy éves ingyenes domaint kap.

Az automatikus telepítés , biztonsági mentés és frissítés, valamint a hét minden napján 24 órában elérhető ügyfélszolgálat magától értetődő.

Ha nem elégedett, könnyedén áthelyezheti WordPress webhelyét egy másik WordPress tárhelyszolgáltatóhoz , vagy válthat másik platformra (például kedvenc Webnode -jára).

Miért jó a WordPress hosting a Bluehosttól?

A Bluehost teljes körű megoldást kínál mindenkinek, aki WordPress használatával szeretne webhelyet létrehozni. Több száz sablon közül választhat sokféle kivitelben.

A Bluehost WordPress tárhelyét úgy tervezték meg, hogy garantálja a webhely gyors betöltését. Ezenkívül világos felhasználói felületet, fejlett biztonságot és közösségi hálózati integrációt kínál.

WordPress sablonok
Korlátlan számú sablon

Csomag árak

Egyedi csomagok 2,47 €/hó ártól kínálnak mindenki számára választási lehetőséget. Nem számít a webhely mérete.

Bluehost WordPress tárhely
A Bluehost WordPress hosting árai

Ezen csomagok mindegyike több csomagot és ingyenes SSL-tanúsítványt kínál webhelye biztonsága érdekében. Választhat a tárhelyméret követelményei és egyéb szolgáltatások alapján .

Például egyoldalas megoldást találhat egyszerre korlátlan számú oldalra. A korlátlan számú webhely opció korlátlan számú aldomaint, végtelen SSD-tárhelyet és egyéb szolgáltatásokat is tartalmaz. Ezenkívül 30 napig ingyenes Microsoft 365-postafiókot kap.

WP Pro

Növekszik a vállalkozása? Aztán ott van a WP Pro – egy olyan csomag, amely gyorsabb megoldást kínál, mint a megosztott tárhely. Azt ígéri, hogy az összetett webhelyek „villámgyors” tárhelyet biztosítanak még csúcsidőben is. A WP Pro 16,68 €/hónaptól elérhető.

Bluehost WP Pro
A WordPress WP Pro tárhely csomagárai

Itt is többféle csomag közül válogathatsz. Alapvető választást végezhet webhelye havi látogatóinak száma alapján. Az egyes csomagok ekkor különböznek a webtárhely méretében.

A drágább lehetőségekhez üzleti vezérlőeszközök, SEO-eszközök és egyéb szolgáltatások is rendelkezésre állnak. A Bluehost WP Pro csomagjai célja, hogy webhelyét a következő szintre emeljék.

Megosztott tárhely

A megosztott tárhely egy megfizethető megoldás, amely helyet biztosít a szerveren, ahol más webhelyeknek is van helyük. Minden rendszererőforrásnak közös ezek a webhelyek. A Bluehost megosztott tárhelye már 2,47 €/hónaptól elérhető.

Minden terv lehetővé teszi a következők használatát:

 • domain rendszergazda az egyszerű frissítés érdekében,
 • domain átadás és kezelés,
 • Webhelye teljesítményének védelme
 • a szolgáltatások igényeinek megfelelő skálázásának képessége,
 • SSL tanúsítvány,
 • a helyi vállalkozások online listája.

Egyedi csomagokat az alábbi árakon szerezhet be:

Bluehost megosztott tárhely
Megosztott tárhely

VPS hosting

A webhely jobb irányítása és a teljesítmény növelése érdekében van VPS-tárhely . Még akkor is, ha az egyik szerveren van egy oldal a többivel együtt, a szerver gyakorlatilag több szerverre van felosztva. Fizetni kell egy külön virtuális szerverért, és nem kell megosztania a rendszererőforrásokat más webhelyekkel.

VPS hosting áras csomagok :

Bluehost VPS hosting
A VPS hosting árai

Dedikált hosting

Maximális teljesítményt, biztonságot és kontrollt követel? Aztán vannak dedikált szerverek az Ön számára. A dedikált tárhely azt jelenti, hogy csak az Ön webhelye lesz egy szerveren. Nem oszt meg senkivel sem helyet, sem rendszererőforrást.

A dedikált tárhely garantálja az oldal stabilitását, sebességét és felkészültségét a nagyszámú látogató számára .

Egyedi csomagok árai dedikált szerverekhez:

Bluehost dedikált tárhely
Dedikált hosting

Domains

A Bluehost .com, .org, .net, .tech, .co, .website végződésű tartományok szolgáltatója . Közülük a legolcsóbbat – a .website kiterjesztésű domaint már 1,99 €/év áron szerezheti be. Meglévő domaint is átvihet a Bluehost szolgáltatásba.

Bluehost domain
Domain ajánlat a Bluehosttól

A Bluehost domainek a következőket kínálják:

 • egyszerű kezelés a könnyen használható vezérlőpanellel
 • automatikus megújítás,
 • domain zárolás.

Professzionális marketing szolgáltatások

A Bluehost mindenről gondoskodik, ami a weboldal működésével kapcsolatos, és Ön teljes mértékben a vállalkozására koncentrálhat.

Átfogó SEO-eszközökkel rendelkezik, amelyek elősegítik webhelye láthatóbbá válását, valamint elemzőeszközöket a forgalom nyomon követésére .

A Bluehost szakértői segítenek célzott kampányok létrehozásában, amelyek láthatóvá teszik webhelyét. Reklámkampányai részeként figyelemmel kísérheti pénzeszközeinek hatékonyságát.

Vevőszolgálat

A nap 24 órájában elérhető ügyfélszolgálat minden ügyfél számára elérhető. Az ügyfélközponttal telefonon vagy chaten lehet kapcsolatba lépni. Számos ingyenes útmutató is létezik.

Blue Sky támogatás

Elkezd létrehozni oldalakat, és nem tudja, hogyan csinálja? Vagy személyes szakmai útmutatásra van szüksége a bővítéshez?

A Blue Sky szolgáltatáson keresztül egy személyi asszisztens segít weboldala létrehozásában, bővítésében és karbantartásában .

A honlap elindításával és zökkenőmentes működésével kapcsolatos szakértői tanácsok online vagy telefonon elérhetőek minden munkanapon. A szolgáltatási díj 24,25 €/hónaptól kezdődik.

E-mail a Microsoft 365-tel

A Bluehost egyéni e-mailt kínál a Microsoft 365-tartományhoz, beleértve az olyan alkalmazásokat, mint a Naptár.

A szolgáltatás megrendelése után minden alkalmazás elérhető a felhőben. Lehetőség van a Microsoft Teams-en keresztüli együttműködésre is.

Minden csomag tartalmazza:

 • Microsoft Outlook hozzáférés, amely lehetővé teszi a levelek kezelését bármely eszközről a felhőn keresztül,
 • gondtalan automatikus frissítések
 • adataid legmagasabb szintű biztonsága,
 • a szolgáltatások 99,9%-os megbízhatósága,
 • folyamatos támogatás 24/7/365.

Tapasztalatom a Bluehosttal

Kipróbáltam a Bluehost -ot egy webhelyen, és a következő előnyöket és hátrányokat látom:

Előnyök

+ WordPress webhely támogatás egy kattintással történő telepítéssel

+ választható szolgáltatáscsomagok

+ baráti ár

+ A Bluehost megérti, mire van szüksége a WordPress-nek ( a WordPress közösség is ajánlja )

+ automatikus rendszerfrissítések

+ hangsúly a biztonságra, az adatvédelemre és a rosszindulatú programok észlelésére

+ megbízható működés

+ sebesség és stabil teljesítmény

+ egyszerű módja a weboldal létrehozásának

+ kezdőknek és profiknak egyaránt alkalmas

+ intuitív környezet, amelyben könnyen eligazodhat

+ lehetőség „személyi asszisztens” megrendelésére a weboldallal való munkához

+ megoldás egy, kisebb és korlátlan számú weboldalhoz

Hátrányok

A fő hátránynak azt tartom, hogy a Bluehost nem teszi lehetővé .sk domain regisztrációját. Ez azonban megoldható úgy, hogy egy másik szolgáltatón keresztül regisztrálja a domaint, és csak a Bluehost tárhelyére irányítja.

Egyes ügyfelek az ügyfélszolgálati kapcsolatfelvételi problémákról és a visszatérítési rendszer lassúságáról is beszámoltak. Nem kellett ezekkel a dolgokkal foglalkoznom, így nem tudom megítélni.

Kedvezmény kuponok

[wpcd_coupon id=9144]

Tipp összegzésként: A Hogyan válasszuk ki a legjobb tárhelyet (nem csak a WordPress számára) című cikkben más minőségi tárhelyet is talál.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here