A leggyakoribb WordPress hibák és megoldásaik

Megírtam a leggyakoribb hibákat a WordPressben. A kézikönyvben konkrét megoldásokat is említek a javításukra, és arra is, hogy a jövőben hogyan kerüljük el őket.

Najčastejšie WordPress chyby a ich riešenie

A WordPress könnyen használható még egy rendszeres felhasználó számára is, aki nem rendelkezik programozási tapasztalattal. Néha azonban probléma adódhat. Hogy ne féljen attól, ami az oldalával történik, megpróbálom a legtöbbet összefoglalni.

Nézzük meg a WP leggyakoribb hibáinak megoldásának eljárását:

Tartalom

Biztonsági mentés

Az első és legfontosabb elv a következő: minden hiba kijavítása előtt készítsen biztonsági másolatot a teljes oldalról és annak teljes adatbázisáról. Csak ezután közelítse meg magát a megoldást. Néhány kattintással biztonsági másolatot készíthet az Updraft beépülő modulban . Ezt a beépülő modult érdemes telepíteni, hogy rendszeres biztonsági másolatokat készítsen a webhelyekről.

Általános eljárás a probléma azonosítására

A probléma leggyakoribb oka egy sablon vagy beépülő modul. Ily módon azonosíthatja, hogy az alábbi összetevők közül melyikről van szó:

 1. Ha gyorsítótár-bővítményt használ, törölje a gyorsítótárat, és kapcsolja ki.
 2. Ideiglenesen tiltsa le az összes beépülő modult.
 3. Ideiglenesen aktiválja az egyik alapvető WordPress-sablont (például a Twenty Twenty-t).
 4. Tesztelje vagy javítsa ki a problémát.
 5. Fokozatosan aktiváljon minden beépülő modult és témát, és mindig tesztelje a helyzetet. Ha a probléma fellép, annak oka az utoljára aktivált összetevő.

Természetesen, ha van WooCommerce e-shopja , akkor hagyja ki az alapvető WooCommerce beépülő modult az ideiglenes deaktiválásból.

Javítsa ki a belső szerverhibákat

WordPress belső kiszolgálóhiba vagy 500-as belső kiszolgálóhiba akkor fordul elő, ha a kiszolgáló nem tudja megállapítani, mi a probléma. Ennek számos oka lehet:

Probléma a .htaccess fájlban

Ezt leggyakrabban a .htaccess fájl helytelen utasításai okozzák. Nevezze át a .htaccess fájlt FTP használatával. Ha ez nem működik, menjen az adminisztrációhoz, és mentse újra az állandó hivatkozás beállításait. Ezzel egy új .htaccess fájl jön létre.

A PHP limit túllépve

Néha az 500-as belső szerverhibát a lefoglalt memória elfogyása okozza. A megoldás érdekében fel kell vennie a kapcsolatot a tárhelyszolgáltatóval, és növelnie kell a limitet.

Beépülő modulok letiltása

Ha ez nem elég, a hiba megoldásához le kell tiltania a beépülő modulokat. Keresse meg a wp-content fájlt az FTP hozzáférésben. Van egy Plugins nevű mappa. A mappa ideiglenes átnevezésével mindegyiket deaktiválhatja. Ha ez nem segít, akkor magában a sablonban lesz hiba.

A sablon újratelepítése

A probléma megoldásának következő lépése a WordPress sablon újratelepítése. Töltse le a sablon legújabb verzióját FTP-vel, és töltse be újra.

Hiba a kiszolgálón való bejelentkezéshez

Ha ez továbbra sem segít, forduljon tárhelyszolgáltatójához, hogy küldjön Önnek egy hibanaplót. Információkat tartalmaz a hibáról. Valószínűleg szükség lesz egy programozó segítségére is, hogy elmagyarázza, mit jelentenek a hibanaplóban található adatok.

A WordPress számos hibája elkerülhető a megfelelő webtárhely használatával.

💡 Tipp: A gyors ⏱ WordPress webért kulcsfontosságú a megfelelő tárhely kiválasztása. A hitelesített minőséget javaslom használni ➡️ Webonic.

WordPress szintaktikai hiba

Ez a WordPress-hiba néha akkor fordul elő, amikor megpróbál beavatkozni a sablonkódba. Leggyakrabban ez egy elírás, egy szintaktikai hiba az Ön által írt kódban. Ezek megtalálásához jó, ha legalább a PHP-ben való munka alapjait ismerjük. A hibaüzenet például így nézhet ki:

Parse error – syntax error, unexpected $end in 
/hosting-7513/www/vaswordpres.tld/wp-content/themes/sablona/functions.php
on line 38

A hiba kijavításához ki kell javítania a kódot. Ehhez használja az FTP hozzáférést. A gyakori írási hibák egy befejezetlen sor vagy egy illegális karakter a PHP kódban.

Adatbázis-kapcsolat létrehozásának javítása

WordPress hiba az adatbázis-kapcsolat létrehozása során, amikor a webhely nem tud csatlakozni az adatbázis-kiszolgálóhoz . Ez általában a jelszó vagy a felhasználónév megváltoztatásakor történik.

Adatbázis hiba

A WordPress-probléma megoldásához először ellenőriznie kell, hol fordul elő a hiba. Csak az adminisztrációban vagy közvetlenül az oldalon lehet. Ha csak az adminisztrációban van, akkor az adatbázis megsérülhet. A wp-config.php fájlban javíthatja. Adjon hozzá egy listát

define('WP_ALLOW_REPAIR', true);

Ezután menjen ide:

http://www.VASADOMENA.sk/wp-admin/maint/repair.php.

Most megjavítja az adatbázist. Ehhez a lépéshez nem kell bejelentkeznie. Keresse meg az adatbázis javításához szükséges gombot. A WordPress megpróbálja megtalálni a hibát. Ha kész, törölje a hozzáadott sort a wp-config.php fájlból.

Ellenőrizze a wp-config.php fájlt

Ha a fenti eljárás nem segített, előfordulhat, hogy nem a megfelelő hitelesítő adatok vannak a wp-config.php fájlban. Ellenőrizze őket a következő sorokban:

define('DB_NAME', 'meno-databazy');
define('DB_USER', 'prihlasovacie-meno');
define('DB_PASSWORD', 'heslo-k-databaze');
define('DB_HOST', 'localhost');

MySQL szerver vezérlés

A hiba a webhely megnövekedett forgalmával is előfordulhat, amikor a szerver nem tudja feldolgozni az összes kérést. Ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot tárhelyszolgáltatójával, hogy tesztelje az adatbázis-kiszolgáló működését.

A halál fehér képernyője

Ez a WordPress-hiba fehér képernyőnek tűnik hibaüzenet nélkül. Először ellenőriznie kell, hogy legalább az oldaladminisztrációs menü működik-e. Ennek a hibának több oka is lehet, ezért ezeket megvizsgáljuk.

A probléma a sablonban van

A probléma akkor fordulhat elő, amikor manipulálják a sablont, vagy ha a sablont nem megfelelően programozták be. Inaktiválja a sablonon végzett változtatásokat, és térjen vissza az alapértelmezett sablonhoz. Ha az adminisztrációs menü továbbra sem működik, javítsa ki a hibát FTP-n keresztül:

Keressen a wp-content / themes / könyvtárban
A sablonkönyvtárat átnevezed pl. mojatemától a mojatema-javításig
Most próbáljon meg bejelentkezni a sablon menübe. Ha minden rendben van, folytassa a „kód hibakeresésének” pontjával.

💡 Tipp: Ajánlom a hitelesített Divi és Avada multifunkciós sablonok használatát. Kitűnő tapasztalataim vannak a Elementor is.

Beépülő modulok alaphelyzetbe állítása

Plugin hibák is okozhatták a fehér képernyőt. A legjobb, ha kikapcsolja mindegyiket. Ha hozzáfér a sablon menühöz, keresse meg a beállításokban a bővítmények kikapcsolásának lehetőségét. Ha a hiba a beépülő modulok ismételt bekapcsolása után ismét megjelenik, akkor a probléma az egyikben van.

Az FTP folyamat bonyolultabb:

 1. Keresse meg a plugins könyvtárat a wp-content / plugins mappában.
 2. Például nevezze át patchins-fix névre.
 3. Mentse el offline módban.
 4. Most hozzon létre egy új beépülő modulok könyvtárát, és ellenőrizze, hogy a probléma megoldódott-e.
 5. Fokozatosan helyezze át az egyes beépülő modulok könyvtárait az új beépülő modulok könyvtárába, és kapcsolja be őket a sablonmenüben. Ennek során ellenőrizni kell, hogy melyik beépülő modulnál jelentkezik a probléma. Amikor a fehér képernyő újra megjelenik, törölje a beépülő modult, és telepítsen egy másikat, hasonló funkciókkal.

Kód hibajavítás

A kódban több hiba is lehet. Megkettőző vagy ütköző PHP-funkciók különböző bővítményekben, vagy egy bővítmény vagy sablon hiányos betöltése (segít, ha egyszerűen törli a sablont vagy bővítményt). Lehet szóköz a functions.php fájlban vagy egy üres sor a wp-config.php fájlban. Ha módosított ebben a könyvtárban, törölnie kell azokat. Alternatív megoldásként újratöltheti ezt a könyvtárat a sablonból.

Egy másik probléma a kóddal a jogok helytelen beállítása a könyvtárakban. A könyvtárakban 755 és 644 fájlt kell beállítani.

💡 Do you want a faster ⏱ website? Website speed is important for both visitors and SEO. I got the best results thanks to the WP Rocket plugin, which I highly recommend.

Javítsa ki a WordPress 404-es hibáját

A 404-es hiba azt jelzi, hogy az oldal látogatója olyan üzenetet jelenít meg, hogy az oldal nem létezik. A leggyakoribb ok a hiperhivatkozás beállításának problémája, az ún permalinku. Újra kell konfigurálnia a permalink beállításait.

E hiba esetén általában be lehet lépni a sablon adminisztrációs menüjébe. Nyissa meg a Beállítások »Permalinks menüpontot, és kattintson a Változások mentése gombra. Ez a lépés frissíti a permalinokat. Ha ez a lépés nem oldja meg a problémát, frissítenie kell a .htaccess fájlt FTP-n keresztül.
Jelentkezzen be a kiszolgálóra FTP használatával, és keresse meg a .htaccess fájlt. Módosítsa az engedélyt 666-ra, írja át a .htaccess fájlt, és állítsa vissza az engedélyt 660-ra. A következő kódot is hozzáadhatja a .htaccess fájlhoz:

# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress

Javítva az oldalsó panel eltolódása

Ez a WordPress hiba akkor fordul elő, ha az oldalsáv nem mellette, hanem az oldal tartalma alatt jelenik meg. Ez a hiba akkor fordulhat elő, ha a felhasználó egy részletet ad hozzá az oldal forráskódjához, és elfelejti bezárni a hlml div címkét. Ez megváltoztatja a sablon elrendezését.

Éld át mindazt, amit az utóbbi időben megváltoztattál. Függetlenül attól, hogy hozzáadott egy bővítményt, vagy megváltoztatta a html-t. Vagy van-e olyan oldal, amely hibát jelez< div> blokkok. Győződjön meg arról, hogy zárva vannak. A W3 Validator nagy segítséget jelent a hiba megtalálásában.

w3validator
W3 Validator

Hiányzó gombok

Ha a WordPress vizuális szerkesztő gombjai helyett fehér mező jelenik meg, akkor a hibát hibás JavaScript vagy TinyMCE fájlok okozzák.

Először próbálja meg üríteni a böngésző gyorsítótárát. Egy másik lehetőség egy másik böngésző használata. Ha ez nem működik, cserélje ki a TinyMCE fájlokat. A probléma a telepítés vagy frissítés során jelentkezhetett. Töltse be újra a fájlt / wp-includes / js / tinymce /.

Ha a hiba továbbra is fennáll, nyissa meg a wp-config.php fájlt, és adja hozzá a nyitó címkét közvetlenül a php nyitócímke után:

define('CONCATENATE_SCRIPTS', false);

Memóriakimerülési hiba

Ha a PHP memória kimerült, az a már említett fehér halálképernyőként nyilvánulhat meg. A második lehetőség az, hogy hibaüzenet jelenik meg a képernyőn:

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted
(tried to allocate 2348617 bytes) in 
/home/username/public_html/site1/wp-includes/plugin.php on line xxx

A WordPress szkriptből vagy bővítményből kifogyott a memória. Javítsa ki az FTP-hozzáféréssel elkövetett hibákat. Keresse meg a wp-config.php fájlt a webmappában. Töltse le számítógépére, és nyissa meg egy szövegszerkesztőben, például a PsPad-ben. A fájl végén, a következő sor előtt: „Ennyi, hagyd abba a szerkesztést! Boldog blogírást. ”Írja be a következő sort:

define( 'WP_MEMORY_LIMIT', '256M' );

Ezzel 256 MB-tal nőtt a PHP memóriakorlátja. Mentse el a változtatásokat, és töltse vissza a fájlt a wp-config.php webhelyre.

WordPress hiba: az adminisztrációs menü zárolása

Előfordulhat, hogy nem tudja elérni a WordPress-sablon menüjét. Ennek oka lehet, hogy a kód vagy egy bővítmény megpróbálja módosítani a webhely adminisztrációját. Vagy elfelejtette jelszavát, vagy az oldalt megtámadta egy hacker. Az egyik megoldás az, hogy visszaállítja a régi jelszót a phpMyAdminban, és lecseréli egy újra. A második megoldás az FTP hozzáférés használata.

A bejelentkezés után a rendszer visszatér a bejelentkezési oldalra

Ez a WordPress hiba akkor fordul elő, ha a bejelentkezési folyamat során megadja bejelentkezési nevét és jelszavát, de a rendszer továbbra is visszaküldi a bejelentkezési oldalra . Ennek oka a helytelen URL, a .htaccess fájl átirányítása vagy a helytelenül konfigurált állandó hivatkozás beállításai.

Először ürítse ki a gyorsítótárat és a cookie-kat a böngészőjében. Ezután indítsa újra a böngészőt. Ha ez nem segít, tiltsa le a beépülő modulokat.

Ha továbbra sem tud bejelentkezni, akkor deaktiválnia kell a sablont. Tegye ezt FTP-hozzáféréssel a / wp-content / themes / fájlban. Nevezze át a sablonfájlt. Ezután próbáljon meg újra bejelentkezni. Ha ez segít, akkor probléma lehet a sablon frissítése során. Töltse le az eredeti verziót és telepítse.

Ha ez sem segít, próbáld meg törölni a .htaccess fájlt ftp-n keresztül, és visszaállítani a permaline-okat.

WordPress hiba: A maximális végrehajtási idő túllépte

Ez a probléma azt okozza, hogy a PHP-szkript betöltésekor eléri a maximális szerverértéket. A kiszolgálóknak korlátozott idejük van a szkript betöltésére. Egyes tárhelyek magasabb értékekre, mások alacsonyabb értékekre szabták az időkorlátot.

A WordPress-probléma megoldása a következőképpen történik. Telepítheti a Maximum Execution Time Exceeded plugint. Ez a bővítmény akár 300 másodpercre növeli a PHP szkript betöltésének idejét.

maximális végrehajtási idő túllépve
plugin Maximális végrehajtási idő túllépve

Kövesse ezeket a lépéseket a .htaccess fájl FTP-n keresztüli javításához. Adjon hozzá egy sort a .htaccess fájlhoz:

php_value max_execution_time 300

Ha a 300 másodpercre való növelés nem elég Önnek, növelje további másodpercig.

A WordPress problémákba ütközik a képek feltöltésekor

Ez akkor lehet probléma, ha a helyőrzők a médiakönyvtárban lévő képeket jelenítik meg a képernyőn . A hibát helytelen fájlok és telepítési engedélyek okozzák.
Ennek kijavításához FTP-hozzáférésre lesz szüksége. Használjon FTP-klienst, például Fillezillát.

Nyissa meg a fájlt / wp-content / FTP kliensen keresztül. Itt találja a / feltöltések / mappát. Kattintson a jobb gombbal a fájlengedélyek eléréséhez. Engedélyezze a 744-et a feltöltési mappához és az összes alfájlhoz. Ha ez nem segít, próbálja ki a 755-öt. Adjon 644-es engedélyt az összes többi fájlhoz. Ne felejtse el menteni az új beállításokat.

WordPress képméret-problémák

Ha gondjai vannak a képek feltöltésével és átméretezésével, telepítse az EWWW Image Optimizer vagy a WP Smush.it beépülő modult. Ezek a beépülő modulok beállítják a webhely képeinek minőségét és méretét. Használhatja őket az oldalon lévő képek optimalizálására is.

Egy másik probléma, ha a feltöltött kép nagyobb, mint a WordPress engedélyezte . Nagyméretű képek feltöltéséhez add hozzá a functions.php -hez:

@ini_set( 'upload_max_size' , '256M' );
@ini_set( 'post_max_size', '256M');
@ini_set( 'max_execution_time', '1000' );

Hibaüzenet: Biztosan ezt akarja tenni?

Ez egy meglehetősen gyakori WordPress hiba. Emiatt a WordPress egy nonce-t keresett az adminisztrációjában, de nem találja. Meg kell találnia, hogy van-e hiba a bővítményekben vagy a sablonban, és ki kell javítania.

WordPress hiba: Nem lehet végrehajtani az ütemezett karbantartást

Ha azt az üzenetet látja a képernyőn, hogy az ütemezett karbantartást nem lehet elvégezni, az azért van, mert a WordPress a frissítés során karbantartási módba állította a webhelyet. A javítást FTP hozzáférésen keresztül hajtja végre.

Hiba az oldal frissítésekor

Néha probléma adódik az oldal automatikus frissítésével. PHP-hibát, frissítési hibát vagy üres fehér oldalt láthat. A leggyakoribb ok a nem megfelelő fájlengedélyek. Próbálja meg manuálisan frissíteni az oldalt.

Hiba történt a módosítások mentésekor

Amikor szerkeszt egy oldalt, előfordulhat, hogy a módosítások nem kerülnek mentésre. Segít a böngésző gyorsítótárának ürítésében. Lehetséges, hogy a böngésző közvetlenül a gyorsítótárból töltötte be az oldal egy mentett verzióját.

Mi a teendő, ha a WordPress nem küld e-maileket

Ez a WordPress hiba abban nyilvánul meg, hogy az e-mailes kommunikációs és kapcsolatfelvételi űrlap nem működik a webhelyén. Ennek az lehet az oka, hogy ugyanazon tárhelyszolgáltató más tárhelyfelhasználói letiltották vagy korlátozták az e-mail kommunikációt a webhelyükről, vagy előfordulhat, hogy az Ön tárhelye nincs PHP használatára konfigurálva.

A hiba elkerülése érdekében használjon SMTP-t. Például a MailGun és a Gmail. Ehhez használhatja a WP Mail SMTP bővítményt.

WordPress hiba RSS feed

Ezeket a WordPress-hibákat a formázás okozza. Ezek a használt böngészőtől függően változnak. A hibát a sablonod functions.php fájljában tudod kijavítani. Ügyeljen arra, hogy a php címke végén ne legyen szóköz vagy határoló.

WordPress hiba: Túl sok átirányítás

Az átirányítás oka lehet oldalmozgatás és a felhasználók átirányítása. Előfordulhat azonban, hogy a felhasználó be van zárva két átirányított oldal közé.

Nem sikerült feltölteni a fájlt a lemezre

Ennek a WordPress-problémának a leggyakoribb oka a nem megfelelő fájlengedély-beállítások. Használja az FTP-kliens hozzáférést az engedélyek beállításához. Keresse meg a wp-content fájlt. Ebben a fájlban, és válassza az Engedélyek lehetőséget. Győződjön meg arról, hogy a beállítások helyesek:

Všetky adresáre — 755 alebo 750
Všetky súbory — 644 alebo 640
wp-config.php — 600

WordPress 403-as hiba: A hozzáférés megtagadva

Először készítsen biztonsági másolatot a webhelyről és az adatbázisról. Ezután le kell tiltania az összes beépülő modult. Ha ez segít, akkor az egyik beépülő modul okozta a hibát. Egyenként kapcsolja ki őket, hogy megtudja, melyik.

A WordPress 403-as hibája sérült .htaccess fájlt is okozhat. Keresse meg az FTP kliensen keresztül, és törölje. Ezután próbáljon meg bejelentkezni a webhelyére. Ha a probléma megoldódott, hozzon létre egy új .htaccess fájlt. Ezt a sablon adminisztrációs menüjében teheti meg a Beállításokban> Permalinks. Egyszerűen kattintson a beállítások mentése gombra.

A hiba a fájlengedélyek helytelen beállításai miatt is előfordulhatott. Ellenőriznie kell őket. Ennek a lépésnek az eljárását az előző pontban leírtam.

A probléma megoldása: Ez az oldal rosszindulatú programot tartalmaz

A Google azonosítja azokat a webhelyeket, amelyek rosszindulatú programokat vagy gyanús kódot tartalmaznak. Ennek az üzenetnek az az oka, hogy webhelyét feltörték, és rosszindulatú kódot tartalmaz. A második ok az lehet, hogy a rosszindulatú kód harmadik felet tartalmaz. Például az az oldal, amelyre egy hirdetés megjelenítéséhez hivatkozik.

WordPress hiba: Elmulasztott ütemezési bejegyzési hiba

missed-schedule-post

A WordPress lehetővé teszi, hogy előre megtervezze a közzétételt. A folyamat ezután automatikusan megtörténik. Ha gyakrabban elmulasztott közzétételi hibaüzenetet lát, telepítse és aktiválja a Missed Schedule Post WordPress beépülő modult. A bővítmény megkeresi a kihagyott bejegyzéseket, és közzéteszi azokat az oldalon.

28-as hiba

Ez a hiba hatással van a tárhelyszolgáltatásra. Ennek megoldásához forduljon tárhelyszolgáltatójához. A következő helyzetek egyike fordulhatott elő:

 • Túl sok fájl van a / tmp mappában.
 • A kiszolgáló teljes gyorsítótárral rendelkezik.

Állandó szavazás

A WordPress cookie-t tárol a bejelentkezés azonosítására. Ugyanazt az URL-t kell beállítania az oldal címében és WordPress-címében. Az adminisztrációs menüben lépjen a Beállítások »Általános elemre, és ellenőrizze, hogy mindkét név megegyezik-e. Ha nincs hozzáférése az adminisztrációhoz, FTP-n keresztül tegye meg.

Keresse meg a wp-config.php fájlt. Töltse le és nyissa meg egy szövegszerkesztőben. Használhatja a Jegyzettömböt. Adja hozzá a következő kódot a sor fölé Ennyi, hagyja abba a szerkesztést! Boldog blogírást:

define('WP_HOME','http://example.com');
define('WP_SITEURL','http://example.com');

A témából hiányzik a style.css sablon

A leggyakoribb ok az, hogy olyan WordPress ZIP-fájlt próbál feltölteni, amely nem tartalmaz sablonkódot.

Ezt egyszerűen ellenőrizheti – amikor kicsomagolja a zip fájlt a számítógépén, csak egy mappa legyen benne, és a style.css fájl is közvetlenül benne legyen.

Ez a probléma gyakran előfordul a Themeforest témáknál , ahol a zip fájl gyakran tartalmaz dokumentációt a sablonkódon kívül stb. Megoldás: A Themeforest csak a telepítőfájlt tudja letölteni:

Csak a telepítőfájlt töltse le

Egy másik ok lehet, hogy csak sablonkód van a zip fájlban, de az rossz. Sajnos ezzel a gyakorlatban is találkoztam. Ebben az esetben fel kell vennie a kapcsolatot a sablon készítőivel, hogy kijavítsák, és elküldjék a működő verziót.

Ez a válasz nem érvényes JSON-válasz

Ennek az általános üzenetnek számos oka lehet. Különösen a Gutenberg szerkesztőben találkozom vele.

Az ok megtalálásának eljárása ugyanaz, mint más problémák esetén: ideiglenesen le kell kapcsolnia a bővítményeket, és módosítania kell a sablont az alapra. Ha gyorsítótár-bővítményt is használ, törölnie kell a gyorsítótárat, és ideiglenesen le kell tiltania. Ha ez segít, az ok valamilyen bővítményben vagy sablonban lesz.

A leggyakoribb WordPress hibák és megoldásaik – összefoglaló

A minőségi összetevők – témák és bővítmények – használatával nagyszámú hibát elkerülhet. Javaslom, hogy fogadjon a bevált többfunkciós Divi és Avada sablonokra. Kiváló tapasztalataim vannak a StudioPress sablonokkal kapcsolatban is.

💡 Tipp: A gyors ⏱ WordPress webért kulcsfontosságú a megfelelő tárhely kiválasztása. A hitelesített minőséget javaslom használni ➡️ Webonic.
Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here