WEDOS – a legkelendőbb tárhely a Cseh Köztársaságban (értékelés)

Minden lényeges információ a WEDOS pokope-ról: nyújtott szolgáltatások, tárhely paraméterek, tapasztalataim + kedvezményes kupon olvasóknak.

WEDOS áttekintés

Mi az a WEDOS

A WEDOS a minőségi WEbhosting, a legolcsóbb pénznem és a kiváló szerverhosting rövidítése. A cég a .cz és .sk domainek legnagyobb szolgáltatója Csehországban.

Tárhelyet biztosít magánszemélyeknek, kis-, közép- és nagyvállalatoknak, valamint nagy e-shopoknak. Nagy teljesítményt, stabilitást és minőséget, tapasztalatot, szakértelmet és professzionalizmust garantál.

A WEDOS történetéből

WEDOS logó
WEDOS logó

A Hlboká nad Vltavou-i székhelyű WEDOS céget 2010-ben alapították. A régen a polgári védelem fedezésére épült épület alapításakor székhelyül szolgált.

A társaság 2018-ban beruházást eszközölt a helyiségek korszerűsítésébe, új transzformátorállomás beszerzését, az elektromos hálózat megerősítését, a hűtést, valamint két külön kapcsolódási és villamosenergia-ágat hozott létre.

2014-ben megkezdődött a második adatközpont építése, amely egyedülálló projekt lesz akár 10 000 szerver számára. A szerverek hűtése olajfürdővel és vízhűtéssel történik.

Fennállása során a WEDOS folyamatosan azt a célt követte, hogy minőségi webtárhely-szolgáltatásokat nyújtson. 31. 2019 januárja a .cz domainek legnagyobb csehországi regisztrátora lett .

Szolgáltatások

A WEDOS szolgáltatási portfóliót kínál kis és nagy projektekhez egyaránt. Így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő megoldást.

Web hosting

A webtárhelyen belül két szolgáltatáscsomag közül választhat: web hosting NoLimit és NoLimit Extra .

Nyílt forráskódot szeretne használni? 1 kattintással telepítheti a WEDOS webtárhelyre . Használhatja a WordPress, a Joomla, a PrestaShop és más programokat.

A teljes folyamat a megrendeléstől a számlázásig és a szolgáltatás elindításáig teljesen automatizált. Az indítást követően Ön kényelmesen, saját igényei szerint módosíthatja a szolgáltatás beállításait, hozzáadhat domaineket, módosíthatja a paramétereket és egyéb beállításokat. Minden változás azonnali.

Biztonság: Csak a WEDOS alkalmazottai férhetnek hozzá a szerverekhez. Az ISO 27001 tanúsítvány garantálja az összes tárolt adat biztonságát is.

Domains

A WEDOS vételáron értékesíti a domaineket, ezért ezek a legolcsóbbak a piacon . A rendelési és fizetési folyamat teljesen automatizált.

A cikk írásakor a WEDOS több mint 350 000 domaint üzemeltetett. A vételárra ráadásul nem csak regisztrációkor, hanem domain megújításakor is számolhat tartósan.

Az ár .sk domain esetén az első évben mindössze 7 € havonta áfa nélkül. Egy .cz domain esetén havi 5,60 € áfa nélkül, és .eu esetén csak 1,65 € havonta áfa nélkül. Ezen kívül választhat más kiterjesztések közül is, mint például .pl, .net, .com, .org és még sok más.

VPS

A VPS (virtuális szerver) szolgáltatások az OpenNebula felhő infrastruktúrára épülnek. Ennek eredményeként a teljesítmény és a szerver erőforrások hatékonyan újraelosztásra kerülnek, hogy a szerverek ne legyenek túlterhelve. Technikai problémák esetén a VPS migrációról is gondoskodnak.

WEDOS lemez

Ha helyre van szüksége nagy mennyiségű adat mentéséhez, akkor ott van a WEDOS Disk szolgáltatás. Korszerű megoldást kínál céges adatok online biztonsági mentésére, szerverek biztonsági mentésére, dokumentumok, videók, fényképek és hasonlók archiválására.

A WEDOS Disket különböző méretű szervezetek használják, és van egy változata a háztartások számára is. A fizetős verzió 30 GB-tól havi 1,80 €-tól elérhető áfa nélkül.

Dedikált szerverek

Dedikált szerverek állnak rendelkezésre olyan igényes projektekhez, amelyek teljes szerverteljesítményt igényelnek. Ezzel a szolgáltatással a teljes szervert használhatja anélkül, hogy azt bárki mással meg kellene osztania. Választhat:

 • HPE ProLiant DL320 csak havi 38 € ÁFA nélkül,
 • QUANTA STRATOS S910-X31E havi 91 €-ért áfa nélkül,
 • FUJITSU RX100 56 € havonta ÁFA nélkül.

A készülékek teljesen automatikusak és azonnal üzemkészek. Nagy teljesítményt és 99,9%-os rendelkezésre állást kínálnak. A szolgáltatáshoz non-stop ügyfélszolgálatot és hardverszolgáltatást kap.

A következő szolgáltatások hamarosan hozzáadódnak ezekhez a szolgáltatásokhoz:

 • WMS (Webhosting Managed Server),
 • felhő,
 • VIP szolgáltatások.

Tipp: Próbálja ki az új WEDOS WebSite szolgáltatást – ez egy egyszerű Drag & Drop szerkesztő, amellyel percek alatt létrehozhatja saját oldalát.

Webhosting és VPS a WEDOS-tól

Webtárhely kiválasztásakor a következő lehetőségek közül választhat:

WEDOS web hosting
Web hosting

Webhosting NoLimit

A NoLimit webtárhely a legkelendőbb webtárhely a Cseh Köztársaságban . Csak havi 1,25 €-ért használhatja áfa nélkül.

A szolgáltatás a Hewlett Packart Enterprise HPE Moonshot szerverein fut. A NoLimit segítségével korlátlan számú postafiókot kaphat domainjéhez. Az Ön rendelkezésére áll:

 • korlátlan webtárhely a legmodernebb SSD-ken,
 • korlátlan adatátvitel,
 • korlátlan számú aldomain, adatbázis…
 • 1 GB MySQL-en,
 • 5 GB e-mailekhez, 10 GB-ra növelhető,
 • ingyenes 3 álnév,
 • vírus- és levélszemét elleni védelem,
 • garantált elérhetőség 99,99%,
 • non-stop támogatás,
 • 2 privát adatközpont,
 • gyors működést 3,8 GHz-es processzorok biztosítanak.

A NoLimit rendelése mellett a praktikus ajándékok közül is választhatsz. Például ingyenes domain, energiaital, póló vagy egyéb.

Webhosting NoLimit extra

Ha komolyabb követelményei vannak, amelyeknek a NoLimit szolgáltatás nem tesz eleget, akkor van noLimit Extra webtárhely. A szolgáltatás megvásárlásával nagyobb processzorteljesítményt, több helyet kap az adatbázisoknak vagy e-maileknek, jobb PHP paramétereket és egyéb előnyöket. Ehhez a következőket kapja:

 • HTTPS a domainen a tárhely árában,
 • ingyenes napi biztonsági mentés és helyreállítás,
 • ha havi 5 percet meghaladó üzemszünet van, akkor egy hónap ingyenes működést kap,
 • PHP folyamatok maximális száma 10,
 • 2 GB adatbázis-terület
 • 10 GB e-mailekhez, 110 GB-ra növelhető.

Választhatsz a NoLimit Extra ajándékai közül is, például pólót, pólót vagy WEDOS energiaitalt.

VPS BE

A VPS ON lehetővé teszi, hogy csak azért fizessen, amire valóban szüksége van. Kiválaszthatja a RAM mennyiségét, a lemezterületet, a CPU magok számát és így tovább. A szolgáltatást havi 2,80 €-tól veheti igénybe áfa nélkül.

Előnye, hogy nem kell modulokban vásárolni virtuális szerver szolgáltatásokat, és nem kell fizetni a nem használt lemezekért. Ön választja ki azokat a paramétereket, amelyeket használni fog, és a szolgáltatás nem feleslegesen drága.

Ha szükséges, bármikor növelheti a vásárolt VPS-t. Az emelés azonnal lehetséges. A csökkentés csak a következő elszámolási időszaktól lehetséges.

A Hewlett Packart Enterprise PE Moonshot szerverei óriási felhőmegoldásokhoz biztosítják a szolgáltatás zökkenőmentes működését.

VPS SSD

Az SSD-n található virtuális privát szerverek garantálják a legmagasabb megbízhatóságot, teljes virtualizációt, root hozzáférést és választható operációs rendszert. A szolgáltatás áfa nélkül havi 3,95 €-tól elérhető.

A szolgáltatás megrendelése modulokban történik. Minden modell garantált DDR3 RAM-mal, a processzorteljesítmény megfelelő megosztásával és a HDD-területtel rendelkezik. Csak annyi modult rendel, amennyire szüksége van. Ha működés közben növelni kell a számot, ez lehetséges. Ügyeljen azonban arra, hogy újraindításra lesz szükség.

A VPS SSD a Hewlett Packart Enterprise HPE DL380-án fut. Nagy teljesítményt, stabilitást és megbízhatóságot garantál.

VPS SSD rendelése esetén két változat közül választhat: VPS SSD vagy VPS SSD Profi. Ha VPS SSD Profit rendel, a következőket is kapja:

 • belső pillanatképek,
 • belső napi biztonsági mentés és külső heti biztonsági mentés,
 • DDoS védelem,
 • tűzfal (10 szabály).

Vevőszolgálat

A WEDOS ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető. A https://help.wedos.cz/ címen feltett kérdéssel kommunikálhat.

A kommunikációhoz használhatja a WEDOS honlapján található kapcsolatfelvételi űrlapot is. Minden szolgáltatási beállítás elérhető, miután bejelentkezett fiókjába az ügyféladminisztrációban.

Mielőtt feltenné kérdését a cég bármely munkatársának, javasoljuk, hogy tekintse át a tudásbázist, ahol sok választ talál a gyakran ismételt kérdésekre. Számos írott kézikönyv és oktatóvideó is található.

Vásárlói élmény

Az ügyfelek WEDOS szolgáltatásokkal kapcsolatos tapasztalatai többnyire pozitívak. Különösen nagyra értékelik:

 • minőségi szolgáltatások alacsony áron,
 • korlátlan számú domain működtetésének lehetősége,
 • alkalmas különféle méretű weboldalakra,
 • online támogatás bármikor elérhető.

Egyes ügyfelek kevésbé tartják egyértelműnek az ügyfélkörnyezetet.

Tapasztalataim a WEDOS tárhelyről

A WEDOS ár-érték arányban kiváló megoldás, különösen a Cseh Köztársaságban népszerű. Nekem főleg a következő okok miatt működött:

 • egykattintásos automatikus WordPress telepítés
 • stabilitás – magas rendelkezésre állás és kevés kimaradás),
 • segítőkész támogatás és kiterjedt ügyfélszolgálat,
 • alacsony domain árak .

Tipp: Próbálja ki az új WEDOS WebSite szolgáltatást – ez egy egyszerű Drag & Drop szerkesztő, amellyel percek alatt létrehozhatja saját oldalát.

Kedvezményes kuponok

[wpcd_coupon id=11713 wedos]

[wpcd_coupon id=11714 wedos vps]

[wpcd_coupon id=11715 wedos domeny]

Tipp összegzésként: A Hogyan válasszuk ki a legjobb tárhelyet (nem csak a WordPress számára) című cikkben más minőségi tárhelyet is talál.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here