WooCommerce útmutató kezdőknek

Teljes WooCommerce útmutató szlovák nyelven. Egy egyszerű kézikönyv a bővítmény kezdő és haladó felhasználói számára készült e-shop létrehozásához.

WooCommerce útmutató kezdőknek

A legátfogóbb ingyenes / ingyenesen elérhető online WooCommerce szlovák nyelvű útmutató. Úgy gondolom, hogy ez a kézikönyv az e-shop létrehozásáról még a drága, fizetős Woo-tanfolyamokat is felülmúlja.

Ebben a kézikönyvben a WooCommerce-re összpontosítok. A WordPress-szel kapcsolatos dolgokat a teljes WordPress kézikönyvben találja meg.

WooCommerce oktatóanyag – Tartalom

Az utasítások egyedi cikkekből és azok részeiből állnak, amelyeket a szerkezetben a kívánt elemre kattintva érhet el.

Bevezetés

A WooCommerce túl bonyolultnak tűnik számodra? Próbálja ki a FAPI -t, a SimpleShop -ot vagy az eshop-fast- ot.

Telepítés

Sablontipp : A prémium témák közül jó tapasztalataim vannak a StudioPress és a Flatsome sablonokkal. Ingyenes sablonokból a hivatalos WooCommerce Storefront témával.

Alapbeállítások

Termékbeállítások

szállítás

Adókulcsok és ÁFA

Statisztika

Tipp: Egy gyors WooCommerce webhelyhez elengedhetetlen a megfelelő tárhely kiválasztása. Azt javaslom, hogy a bizonyított minőségre fogadjon: WebSupport , Webglobe-Yegon vagy Wedos .

E-mail beállítások

fiók

Kifizetések

A platobnebrany.sk és a toret.cz beépülő moduljait leggyakrabban fizetési átjárók megvalósítására használják a szlovák és cseh WooCommerce e-shopokban.

Termék

Kategóriák és márkák

Tipp: Nem biztos az eshopban? 5% kedvezmény a WP Academy WooCommerce kurzusaira . Kizárólag a blog olvasói számára. Tanfolyam megrendelésekor a kupon mezőbe csak írja be a blog nevét : wp.sk

Kedvezményes kuponok

Megrendelések

REST API és rövid kódok

Import és export

Beépülő modulok

Tipp: közel 300 hasznos prémium bővítményt találhat a hivatalos WooCommerce webhelyen . Azt is javaslom, hogy nézze meg a YITH bővítményeit , ahol számos hasznos ingyenes és prémium bővítmény található.

Alternatívák

A WooCommerce mellett vannak más kiváló e-kereskedelmi megoldások is, amelyeken keresztül e-shopot készíthet. Ha gyorsan és egyszerűen szeretne saját e-shopot készíteni, javasoljuk, hogy próbálja ki az alábbi szolgáltatások egyikét:

Hogyan készítsünk e-shopot – összefoglalva

Nagyon sok erőfeszítésembe került, hogy elkészítsem ezt a WooCommerce kézikönyvet, ezért határozottan remélem, hogy hasznos lesz az Ön számára . Igyekeztem egyszerűen, lapát után írni, kezdőknek, technikai fókusz nélkül.

Ha nem tévedek, ez a legkiterjedtebb ingyenes / szabadon elérhető online WooCommerce útmutató a szlovák nyelvű e-shop készítésről. Úgy gondolom, hogy még sok fizetős tanfolyamot is felülmúl majd.

A WooCommerce túl bonyolultnak tűnik számodra? Próbálja ki a FAPI -t, a SimpleShop -ot vagy az eshop-fast- ot.

Tipp összegzésként: Még a jelen kézikönyv elolvasása után sem tud megbirkózni az e-shoppal? Használja ki a WP Academy WooCommerce kurzusainak 5%-os kedvezményét . Kizárólag a blog olvasói számára. Tanfolyam megrendelésekor a kupon rovatba csak írja be a blog nevét : wp.sk

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here