A legjobb WordPress bővítmények minden helyzethez

A legjobb és legnépszerűbb WordPress bővítményeket keresi webhelyéhez? Tekintse meg ezt a listát a nagyszerű beépülő modulokról a különböző helyzetekhez.

Najlepšie WordPress pluginy

Mi is az a plugin, és hogyan kell telepíteni

Ha Ön kezdő, először nézze meg, mi az a bővítmény, és hogyan kell telepíteni. Ha akciós prémium bővítményeket szeretne kapni, keressen kedvezményeket és kuponokat .

Ezt a listát folyamatosan bővítem és frissítem, ezért javaslom, hogy vegye fel a könyvjelzők közé.

A listán szereplő bővítmények többségének ingyenes verziója is van .

SEO

Ha azt szeretné, hogy webhelye felkeltse potenciális ügyfelei figyelmét, akkor a keresőkben a legfelső pozíciókban kell megjelennie. Ezért a SEO optimalizálás az egyik fontos pont, amire érdemes odafigyelni az elkészítésekor. A következő pluginok segítenek ebben:

rank-math

Rangsor Math

A Rank Math -ot a legfejlettebb SEO bővítménynek tartom, számos funkcióval. Beállíthat webhelytérképet, meta címsort és meta leírásokat, tartalmat a közösségi hálózatokhoz és még sok mást.

All in One SEO

Minden egyben SEO

Az All in One SEO (AIOSEO) egy másik fejlett SEO beépülő modul, amely hasonló funkciókat tesz lehetővé, mint a Rank Math.

Yoast SEO

A Yoast egy népszerű SEO bővítmény. Használhatja a fent említett bővítmények alternatívájaként.

Átirányítás

Az átirányítási bővítmény az átirányítások kezelésére szolgál. Lehetővé teszi a 301-es átirányítások egyszerű kezelését az eredeti URL-ekről az újakra. 404-es hibákat is rögzíthet.

További információkat a WordPress SEO optimalizálásáról szóló cikkben olvashat.

Sebesség

A weboldal sebessége fontos a látogatói elégedettség és a SEO szempontjából is. A Google a betöltési időt is figyelembe veszi a keresési eredményekben.

WP Rocket

Szerintem a WP Rocket a legjobb plugin a weboldal felgyorsítására. A legnagyobb gyorsulást értem el vele, javítottam a PageSpeed pontszámon és a Core Web Vitals-on.

RocketCDN

A RocketCDN is segít a webhely felgyorsításában. Tetszik a könnyű integrációja miatt – nincsenek bonyolult beállítások. Pluginként telepíthető.

ewww

EWWW Képoptimalizáló

Az EWWW Image Optimizer automatikusan optimalizálja a képméretet, amikor feltölti a WordPressbe.

💡 Tipp: A gyors ⏱ WordPress webért kulcsfontosságú a megfelelő tárhely kiválasztása. A hitelesített minőséget javaslom használni ➡️ Bluehost vagy SiteGround.

Biztonság

A biztonságot nem jó alábecsülni. A fertőzött oldal feloldása sok pénzbe és időbe kerül a tulajdonosnak. A következő bővítményeket tartom a legjobbnak:

Logo Sucuri

Sucuri

A Sucuri egy kiváló prémium bővítmény, amely teljes körű víruskeresőt és tűzfalat biztosít az interneten.

iThemes biztonság

Az iThemes biztonság a Sucuri beépülő modulhoz hasonló képességeket kínál.

jetpack-logo

Jetpack

A Jetpack az Automattic hivatalos bővítménye, amely szintén a wordpress.com mögött áll. Az ingyenes verzió alapvető biztonsági és webgyorsítási lehetőségeket kínál. A fizetős verzió biztonsági mentést és biztonsági webszkennelést is tartalmaz.

Nagyon egyszerű SSL

A Really Simple SSL automatikusan felismeri a WordPress webhely beállításait, és úgy konfigurálja, hogy HTTPS-en keresztül fusson.

updraft logo

UpdraftPlus

Az UpdraftPlus egy beépülő modul a webhelyek manuális és automatikus biztonsági mentéséhez. Az ingyenes verzió a legtöbb projekthez elegendő. Részletes utasításokat is írtam a WordPress webhely automatikus biztonsági mentéséhez .

BackupBuddy

A BackupBuddy egy prémium minőségű, teljes webhely-mentési megoldás.

Hirdető

Speciális hirdetések

Az Advanced Ads egy nagyszerű bővítmény a hirdetések kezelésére. Lehetővé teszi hirdetési egységek automatikus beszúrását az oldal különböző helyeire.

Felugró ablakok

Ninja előugró ablakok

A Ninja Popups egy prémium előugró bővítmény. Általában csak akkor használom felugró ablakot, amikor a látogató elhagyja az oldalt (ún. exit intent popup).

Virágzás

A Bloom az Elegant Themes népszerű előugró bővítménye. Lehetővé teszi az integrációt a legnépszerűbb e-mail marketing eszközökkel, mint például a mailchimp, a ConvertKit stb.

Thrive Leads

A Thrive Leads egy másik prémium bővítmény az előugró ablakokhoz és az e-mailek gyűjtéséhez.

E-mail marketing

Beépülő modulok e-mail marketinghez, e-mail-gyűjtéshez és hírlevélküldéshez:

Optin Monster

Az Optin Monster a legfejlettebb teljes megoldás az e-mailek gyűjtésére és a statisztikák kiértékelésére, amellyel találkoztam. Az említett kilépési szándék felugró ablak magától értetődő.

MailPoet

A MailPoet a WordPress legnépszerűbb e-mail bővítménye. E-mailek gyűjtésére és hírlevelek küldésére szolgál.

WP Mail SMTP

A WP Mail SMTP segíthet, ha a WordPress webhely nem küld e-maileket.

Élő chat

Tawk.To élő csevegés

A Tawk.To Live Chat a legjobb ingyenes élő chat szerintem. Nincs korlátozás, egyértelmű adminisztráció és mobilon keresztüli válaszadási lehetőség.

Oldalépítés

Az oldalkészítők lehetővé teszik saját weboldal létrehozását – annak elrendezését és különféle elemek beillesztését.

Alapvető

Az Elementor napjaink egyik legnépszerűbb oldalkészítője. Szép weboldalak készíthetők vele. További információért javasoljuk, hogy tekintse meg ezt az Elementor beépülő modul áttekintését .

Divi logo

Divi építő

A Divi builder az Elegant Themes népszerű Divi sablonjának oldalkészítője. További információért javasoljuk, hogy tekintse meg a Divi sablon áttekintését .

Fusion Builder

A Fusion Builder az egyik leggyakrabban használt Avada WordPress sablon webhelykészítője. További információért javasoljuk, hogy tekintse meg az Avada sablon áttekintését .

Cadence Blocks

A Cadence Blocks a népszerű Cadence sablon készítőitől származó blokkok bővítménye.

SeedProd

A SeedProd egy másik jól ismert Drag & Drop építő.

Alapvető kiegészítők az Elementorhoz

Az Essential Addons for Elementor a legnépszerűbb elemkönyvtár az Elementor builder számára.

Hódépítő

A Beaver Builder egy érdekes oldalkészítő. További információért javasoljuk, hogy tekintse meg a Beaver Builder beépülő modulról szóló áttekintést .

Brizy

Brizy egy modern webhelykészítő.

logo-shortcodes-ultimate

Végső rövid kódok

Shortcodes Ultimate – lehetővé teszi különféle elemek, például rövid kódok beszúrását a weboldalra.

💡 Tipp: Ajánlom a hitelesített Divi és Avada multifunkciós sablonok használatát. Kitűnő tapasztalataim vannak a Elementor is.

Űrlapok

Kapcsolatfelvételi űrlap 7

A Contact Form 7 a WordPress leggyakrabban használt űrlapbővítménye. Figyelembe kell venni, hogy a fejlettebb űrlapokhoz HTML és CSS ismerete szükséges. A 7-es Kapcsolatfelvételi űrlapot a Flamingo bővítménnyel kombinálva használom – az űrlapok adatainak tárolására szolgál.

wpforms logo

WP űrlapok

A WP Forms egy olyan beépülő modul, amellyel a nem műszaki felhasználó is igényes formatervezésű, haladó űrlapokat készíthet.

formidable forms logo

Félelmetes formák

A Formidable Forms egy kiváló bővítmény a WordPress fejlett űrlapjainak létrehozásához. Könnyűvé teszi összetett űrlapok létrehozását feltételes mezőkkel, számításokkal és képletekkel.

Logo Gravity Forms

Gravitációs formák

A Gravity Forms egy egyszerű eszköz speciális űrlapok létrehozásához.

Ninja formák

A Ninja Forms lehetővé teszi űrlapok összeállítását is.

Tipp: tekintse meg a kapcsolatfelvételi űrlap WordPressben történő létrehozására vonatkozó utasításokat is.

Többnyelvűség

Ha több nyelvű nemzetközi webhelyre van szüksége, használja az alábbi bővítmények egyikét:

Logo WPML

WPML

A WPML egy prémium bővítmény, amely lehetővé teszi többnyelvű tartalom kezelését a WordPressen belül. Minden többnyelvű projekthez használom.

weglot

Weglot

A Weglot egy másik prémium bővítmény a többnyelvűséghez, amelynek népszerűsége gyorsan növekszik.

Loco Fordítás

A Loco Translate egy ingyenes bővítmény, amellyel a sablonszövegeket és a beépülő modulokat közvetlenül a WordPress adminisztrációján keresztül fordítom le. Ezek úgynevezett PO / MO fájlok.

Tipp: További információkért tekintse meg a Hogyan készítsünk többnyelvű webhelyet és a Fordítás a WordPress-ben című részt .

Analitika

monsterinsights logo

MonsterInsights

A MonsterInsights a legnépszerűbb Google Analytics bővítmény a WordPresshez. Számos hasznos forgalmi statisztikát jelenít meg közvetlenül a WordPress faliújságján.

Google Site Kit

A Google Site Kit a Google hivatalos bővítménye a WordPresshez. Hasonló funkciókkal rendelkezik, mint a MonsterInsights. A Google Analytics, a Search Console és az AdSense adatait jeleníti meg.

Tipp: További információért lásd: A Google Analytics telepítése a WordPress rendszerben .

Közösségi hálózatok

Uralkodó

A Monarch egy népszerű beépülő modul, amely gombokat ad a webhelyekhez a tartalom közösségi hálózatokon való megosztásához. Lehetővé teszi a gombok különböző helyeinek és megjelenésének kiválasztását.

Instagram hírfolyam

Az Instagram-hírcsatorna (Smash Balloon Social Photo Feed) egy beépülő modul, amely az Instagram-hírcsatornát közvetlenül egy weboldalon jeleníti meg.

Facebook hírfolyam

A Facebook-hírcsatorna (Smash Balloon Social Post Feed) egy beépülő modul, amellyel közvetlenül az interneten jeleníthetők meg a Facebook-hírcsatornák.

Twitter feed

A Twitter-hírcsatorna (Custom Twitter Feeds) egy plugin a Twitter-hírcsatorna közvetlenül az interneten való megjelenítéséhez.

YouTube hírfolyam

A YouTube-hírcsatorna (YouTube-videó-, csatorna- és galériabővítmény) egy YouTube-hírcsatorna közvetlenül az interneten történő megjelenítésére szolgáló beépülő modul.

Társadalmi fal

A közösségi fal egy beépülő modul, amellyel a leggyakrabban használt közösségi hálózatok, például az Instagram, a Facebook, a Twitter és a Youtube közös hírfolyamát jelenítheti meg közvetlenül az interneten.

Flow-Flow közösségi hírfolyam

A Flow-Flow Social Feed Stream hasonló funkciókkal rendelkezik, mint a fent említett közösségi fali beépülő modul.

Affiliate marketing

ThirstyAffiliates

A ThirstyAffiliates egy népszerű beépülő modul a kapcsolt linkek kezelésére.

Szép linkek

A Pretty Links egy másik népszerű bővítmény a szép hivatkozások kezelésére és létrehozására.

aawp-logo

AAWP

Az AAWP lehetővé teszi, hogy az Amazon-termékekre mutató társult linkeket adjon hozzá webhelyéhez.

Tipp: Ha szeretne pénzt keresni egy társult vállalkozáson keresztül, vagy saját partnerprogramot szeretne indítani, regisztrálhat olyan társult hálózatokra, mint a Dognet , ShareASale vagy AffilBox .

Csúszka

Sebesség szempontjából a csúszkák teljes mellőzését javaslom, de ha szükséges, használhatod:

Forradalom csúszka

A Revolution slider az egyik legnépszerűbb csúszka bővítmény, számos lehetőséggel.

Képgaléria

Envira Galéria

Az Envira Gallery egy bővítmény a WordPress fotógalériáinak létrehozására és kezelésére.

Táblázatok

Ninja asztalok

A Ninja Tables lehetővé teszi speciális asztalok létrehozását.

wpDataTables

A wpDataTables lehetővé teszi adattáblázatok, grafikonok létrehozását és adatkezelést.

Hozzászólások

Akismet

Az Akismet ellenőrzi az összes megjegyzést és kiszűri a spamet.

Naptár

Az Eseménynaptár

Az Eseménynaptár az általam ismert legfejlettebb megoldás az eseménynaptár létrehozására.

Fórum

bbNyomja meg

A bbPress egy fórummegoldás a WordPress alkotóitól. Lehetővé teszi profilok létrehozását, beszélgetéseket, előfizetéseket stb.

BuddyPress

A BuddyPress online közösségek, csapatok, csoportok, üzenőfalak, üzenetküldés stb. létrehozására szolgál.

Fizetett tagság

MemberPress

A MemberPresst a fizetett tagság egyik legfejlettebb megoldásának tartom. Lehetővé teszi, hogy tagsági részt hozzon létre, és pénzt keressen online tanfolyamok vagy egyéb prémium tartalmak eladásával.

Fizetett tagság Pro

A Paid Memberships Pro lehetővé teszi a fizetett tagságra való feliratkozást a webhely különböző részein.

A Content Pro korlátozása

A Restrict Content Pro egy teljes körű megoldás, amely lehetővé teszi a tartalom megjelenítésének korlátozását a tagok kiválasztott csoportjaira.

Tipp: fizetett tagsághoz használhat egy komplett eszközt is – a Mioweb , amely online tanfolyamok értékesítésére szolgál. További információért tekintse meg a Mioweb áttekintését .

LMS

Az LMS (learning management system) egy teljes rendszer a képzésmenedzsmenthez – online oktatás, fizetős tanfolyamok, órák stb.

LearnDash

A LearnDash az egyik legjobban értékelt online képzési megoldás.

LifterLMS

A LifterLMS egy másik népszerű edzési rendszer.

LearnPress

A LearnPress egy másik jól értékelt megoldás.

Kuponok

WP kuponok és ajánlatok

A WP Coupons and Deals megkönnyíti a kuponok webhelyekhez való hozzáadását.

Hatékonyság

Yoast Duplicate Post

A Yoast Duplicate Post lehetővé teszi minden típusú cikk és oldal sokszorosítását.

Webes migráció

Duplikátor

A sokszorosító lehetővé teszi a felhasználók számára a WordPress weboldalak egyik helyről a másikra történő migrálására, másolására, áthelyezésére vagy klónozására, és egyszerű biztonsági mentési eszközként is szolgál.

Weboldal menedzsment

Pluginok a weboldalak tömeges adminisztrációjához és karbantartásához:

SeedProd

A SeedProd a karbantartási mód legjobb bővítménye (Karbantartási oldal / Hamarosan oldal). Előnyben részesíti vállalkozását azáltal, hogy a webhely elindítása előtt segít közönségépítésben.

InfiniteWP

Az InfiniteWP lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagyszámú WordPress-webhelyet kezeljenek egyetlen adminisztrációból.

MainWP

A MainWP több weboldal tömeges kezelésére is használható egy hirdetőtáblán belül.

Eshop

Egyszerű digitális letöltések

Az Easy Digital Downloads egy teljes eszköz digitális termékek, például e-könyvek, PDF-ek, szoftverek stb. értékesítéséhez.

CartFlows

A CartFlows nagyszerű eszköz az értékesítési csatornák létrehozásához. Ügyfelek megszerzésére, eladások növelésére és a webhely nyereségének maximalizálására használják.

A WooCommerce eshop bővítményeivel a Legnépszerűbb WooCommerce beépülő modulok című cikkben foglalkozom.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here