Hol keressünk WordPress sablonokat? (Legjobb helyek)

Az emberek gyakran kérdezik tőlem, hogy hol keressek WordPress-sablonokat. Azt is megkérdezik tőlem, hogy melyik üzletben a legjobb sablonokat vásárolni. Az igazság az, hogy jelenleg sok ilyen hely van, és a kezdők számára nehéz lehet eligazodni. Ezért elkészítettem egy listát az ellenőrzött üzletekről , ahol minőségi WP-témákat találhat .

Hol keressünk WordPress sablonokat

Mielőtt úgy dönt, hogy WP-témát keres és vásárol, javasoljuk, hogy olvassa el a legmegfelelőbb WordPress-sablon kiválasztására vonatkozó utasításokat . Segít tisztázni igényeit.

Tehát hol keressünk WordPress sablonokat?

Ahogy ígértem, itt található a legjobb helyek listája a legjobb sablonok megtalálásához :

1. WordPress.org

WordPress.org sablonbolt
WordPress.org sablonbolt

Ha ingyenes sablont keres, azt javaslom, hogy kezdje el a keresést a WordPress.org webhelyen. Ez a legnagyobb sablontár. Jelenleg több mint 5000 ingyenes WP-témát tartalmaz. Ennek az adattárnak az az előnye, hogy a sablonok jóváhagyási folyamaton mennek keresztül. Tehát a jóváhagyás időpontjában megfelelnek egy bizonyos szabványnak.

A hátránya, hogy nem biztos a sablonfrissítésekben. A szerző bármikor dönthet úgy, hogy leállítja a fejlesztést. Az ingyenes sablonok gyakran kevesebb kényelmet is tartalmaznak, mint a prémium sablonok. Ha azonban még csak most kezdi, és kevesebb funkcionalitásra van szüksége, az itt található sablon választása lehet a megfelelő választás.

Nyissa meg a WordPress.org webhelyet

2. Elegáns témák

A ThemeForest Divi sablonjának előnézete
A ThemeForest Divi sablonjának előnézete

Az Elegant Themes az egyik legrégebbi és leghíresebb WP üzlet. Első osztályú témákat, bővítményeket és a piac egyik legjobb webhely-létrehozó eszközét kínálják, a The Divi Buildert .

Az Elegant Themes a kedvenc stúdióm és egyben az egyik legsikeresebb. Ez minden bizonnyal a munkájuk magas színvonalának és a nagyon kedvező árnak köszönhető – amennyit máshol fizetsz egy sablonért, éves tagság jár. Ez azt jelenti, hogy az összes beépülő modult és sablont korlátlan számú webhelyen használhatja, és egy évig hozzáférhet a jelenlegi verziókhoz.

Az Elegant Themes saját témáit fejleszt és értékesít . Ez biztosítja, hogy minőségi kódot kapjon, amely a sebességre és a teljesítményre van optimalizálva, valamint kompatibilis a WordPress bővítmények és eszközök széles skálájával.

Az Elegant Themes két árszintet kínál: Basic (89 USD évente) és Lifetime Access (egyszeri 249 USD).

Leggyakrabban a sokoldalú Divi sablont és a Monarch és Bloom bővítményeket használom.

Lépjen az Elegáns témák oldalra

3. StudioPress

stúdiónyomda

Ha olyan sablont keres, amely jól néz ki, gyors és SEO-optimalizált, azt javaslom, hogy próbálja ki a StudioPress-t .

A StudioPress sablonokat több mint félmillió WordPress webhely használja (köztük én is). Jelenleg több mint 60 sablon közül választhatnak. A StudioPress a Genesis keretrendszer megalkotója – valószínűleg a legismertebb WordPress sablonok keretrendszere.

Lépjen a StudioPress oldalra

4. Témaerdő

A ThemeForest sablonjai
A ThemeForest sablonjai

A Themeforest a WordPress és a HTML sablonok hatalmas piactere . Az Envato e-boltok családjába tartozik, ahol minden digitális terméket megtalál a grafikáktól kezdve a fényképeken, hangokon, videókon át a bővítményekig és sablonokig. Az Envatóban csak az elmúlt évben több tucat digitális terméket vásároltam magamnak és ügyfeleimnek.

A Themeforest prémium WP-sablonok nagy gyűjteményét kínálja, amelyek szépen kategóriákba vannak rendezve és könnyen megtalálhatók . Minden témakörhöz számos felhasználói vélemény, értékelés és fejlesztői portfólió tekinthető meg.

A Themeforest-en elérhető néhány téma minden idők legkelendőbb WP-témái közé tartozik – lásd. Avada sablon , amely hosszú távon a legkelendőbb. Ebben a témában kritikát is írtam.

A Themeforest sablonok kódminőségét alaposan tesztelték . Dokumentációt is tartalmazniuk kell. A legtöbb elemet 6 hónapos licencidőre kínálják, beleértve a támogatást és a frissítéseket. Természetesen ezen időszak után is használhatja a sablont.

Menj a Themeforest oldalra

5. Themify

Themify áruház
Themify áruház

A Themify leginkább intuitív drag & drop szerkesztőjéről ismert , amely lehetővé teszi a sablon gyors testreszabását anélkül, hogy meg kellene érintenie a kódot. Könnyen módosíthatja a témabeállításokat és stílusokat az ingyenes beállítási sávon keresztül. Különféle bővítményeket, sőt ingyenes témákat is találhat a themify-ban.

Az ajánlatból az összes sablont beszerezheti 79 dolláros tagságért. A Themify jelenleg több mint 50 minőségi reszponzív sablont kínál a WordPresshez.

Lépjen a Themify oldalra

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here