Weboldal-tervező eszközök – a legjobb 13

Weboldal készítésének legjobb eszközei, mellyel egy kezdő, programozási ismeretek nélkül is pár perc alatt elkészítheti azt.

Weboldal-tervező eszközök – a legjobb 13

Nem is olyan régen mindenkinek, aki saját honlapot akart, annak szakembereihez kellett fordulnia munkájával. Ma már rendelkezésre állnak olyan eszközök a honlapkészítéshez, amivel még egy kezdő is elbír. Ebben a cikkben ezek közül a leghíresebbeket nézzük meg.

Webnode

A Webnode egy webhely-készítő eszköz, amely a Cseh Köztársaságból származik. Az általa készített oldalak száma is a minőségéről árulkodik. Jelenleg ez a szám meghaladja a 30 milliót. A Webnode előnye a többnyelvűsége, valamint a cseh és szlovák nyelvű elérhetősége.

A Webnode eszközöket kínál személyes és vállalati weboldalak, blogok és egyszerű e-shopok létrehozásához. A létrehozott oldalak teljes mértékben reszponzívak. A felhasználói felület áttekinthető. Még a kezdők is könnyen eligazodhatnak rajta, akiknek nincs tapasztalatuk a weboldalkészítésben. A webhelyszerkesztő olyan gyakorlati funkciókat használ, mint a drag & drop, szöveg, képek, kapcsolatfelvételi űrlap és hasonlók hozzáadása.

Ha szeretnél látható lenni a keresőkben, ott vannak az alapvető SEO beállítások is, ahol megadhatod az oldal címét, leírását és a kulcsszavakat.

Webnode
Webnode

Az ár

Az 1 GB-ig terjedő tárhellyel rendelkező alapverzióban a Webnode ingyenes.

 • Ha saját domaint szeretne szerezni, havonta 2,95 eurót kell fizetnie.
 • A további csomagok értéke akár havi 16,95 €-ig terjedhet a helyigénytől, az adatátviteltől, a webnyelvtől, a biztonsági mentéstől és egyéb funkcióktól függően.

Hátrányok

 • Hirdetések megjelenítése az ingyenes verzióban.
 • Nem alkalmas nagy e-shopokhoz, ahol sok a rendelés és az áru.
 • Csak fizetős csomagban használja saját domainjét.

Viac informácii sa dočítate v mojej recenzii Webnode.

Mioweb

A Mioweb egy weboldal készítő eszköz, amely alkalmas személyes és üzleti webhelyekhez egyaránt. Számos előre elkészített sablon közül választhat. Ha teljesen egyedül szeretne megtervezni egy oldalt, a Mioweb lehetővé teszi, hogy egy teljesen üres oldallal kezdje.

Új weboldalak, képek, galériák, videók, űrlapok, gombok és egyebek adhatók hozzá a szerzői szerkesztőben. Van egy eszköz a SEO webhely optimalizálására is.

Mioweb
Mioweb

Az ár

Az ingyenes verziót csak 14 napig próbálhatod ki. Ezután át kell váltania valamelyik fizetős csomagra.

 • A Start csomag ára 970 CZK havonta.
 • Üzleti csomag 1470 CZK havonta.

Hátrányok

 • Nem kínálja fel az ingyenes felhasználás lehetőségét.
 • Az e-shop csak az Üzleti csomaggal hozható létre.
 • Egyéni elemek beszúrása nem lehetséges.

Viac informácii sa dočítate v mojej recenzii Mioweb.

WebSupport

A WebSupport Custom Website egy olyan eszköz, amellyel programozási ismeretek nélkül hozhat létre webhelyet. Az oldalak egy áttekinthető blokkszerkesztőben készülnek és szerkeszthetők, amelyben még egy kezdő is gond nélkül eligazodhat. Ez a weboldal készítő eszköz egy áttekinthető e-shop létrehozására is lehetőséget kínál.

Az ár

Három szolgáltatási csomag érhető el. Az alapcsomag személyes weboldalakhoz és blogokhoz alkalmas. Más csomagok vállalkozóknak és e-shopoknak szólnak. Ezek közül a drágább egy egyszerű SEO SEO eszközt is tartalmaz.

Hátrányok

Ennek az eszköznek a fő hátránya az előre elkészített sablonok kisebb száma a többi webdesign eszközhöz képest.

Viac sa dočítate v recenzii Vlastná webstránka od WebSupport.

Wix

A Wix egy professzionális weboldal-tervező eszköz kezdőknek és haladóknak. A Wix Editor megfelel a modern blokkszerkesztő minden követelményének. A drag and drop funkcióval testreszabhatja az oldalt az egyes elemek mozgatásával. Mindezt programozási ismeretek nélkül.

A Wix segítségével a fejlettebb alkotók saját űrlapokat, tervezési jellemzőket és sok más funkciót hozhatnak létre a funkcionalitás javítása érdekében.

Az ár

Ha nincs elég szerverterületed, amelyet ingyen kapsz a Wixtől, válthatsz a prémium csomagok egyikére. A legolcsóbbat – Connect Domain – kaphatja meg, havi 4,50 euróért.

Hátrányok

A fenti lehetőségek ellenére ennek az eszköznek hátrányai is vannak:

 • A létrehozott oldal szerkesztésének szükségessége mobileszközökhöz.
 • Az ingyenes verzióban a megjelenő hirdetések is zavarhatják.

Táto recenzia Wix vám pomôže rozhodnúť sa, či je to pre vás vhodný nástroj.

Wedos

A WEDOS WebSite egy weblapok létrehozására szolgáló szerkesztő. Előnyei közé tartozik a professzionális oldalak egyszerű elkészítése, több mint 450 sablon és blokk, árlisták, űrlapok stb. Néhány kattintással elkészült a weboldal.

Weebly

A Weebly egy online webhelykészítő eszköz kezdőknek és haladóknak egyaránt. Az oldalak áttekinthető felhasználói felületen szerkeszthetők. Az egyes elemek a drag & drop funkcióval szerkeszthetők és mozgathatók. Az előny az összes sablon teljes érzékenysége. Az egyes oldalak megjelenítése a mobileszközökhöz igazodik az Ön beavatkozása nélkül.

Weebly
Weebly

A Weebly azoknak a felhasználóknak is megfelelő, akik módosítani szeretnének az oldal HTML kódján. Saját sablonokat is feltölthet.

Az ingyenes verzió mindenkinek tetszeni fog, aki ingyenes webhelyet szeretne. Habár előre kell számolnia a hirdetés megjelenésével a webhelyén, az az oldal alján található, ami nem befolyásolja nagyban az oldal végső kialakítását.

Az ár

A fizetős verziót főleg vállalkozók használják. A Weebly mindent kínál, ami az e-shop zökkenőmentes működéséhez és egy nagyvállalati weboldalhoz, számos aloldallal rendelkezik. A fizetett Pro és Business csomagok mellett egy 100 USD értékű Google hirdetésre szóló utalványt is kap.

Hátrányok

 • Hátránya lehet, hogy kevesebb lehetőség van a webhely kialakításának testreszabására. Nem mindig lehetséges az egyes elemeket pontosan oda helyezni, ahol szeretné.
 • A Weebly szintén nem megfelelő eszköz azoknak, akik nem tudnak angolul.
 • Magasabb tarifák az e-shopok számára.

Squarespace

A Squarespace -t elsősorban kisvállalkozások, fotósok, bloggerek, művészek, zenészek, diákok és éttermek használják weboldalak létrehozására. Esküvői weboldal készítésére is alkalmas. Ennek oka az egyes sablonok modern és légies kialakítása, valamint az erre fókuszáló sablonok gazdag kínálata. Az egyes sablonok programozási ismeretek nélkül, számos eszköz segítségével tovább módosíthatók.

Előnye az oldalak mobileszközökről történő szerkesztésének lehetősége. Erre a célra iOS és Android rendszerre is letölthet egy alkalmazást a Squarespace weboldaláról. A weboptimalizáláshoz SEO eszközök is rendelkezésre állnak.

Squarespace
Squarespace

Az ár

 • A személyes oldalakra alkalmas legolcsóbb csomag 11 euróba kerül havonta. 14 napig azonban ingyenesen kipróbálhatja.
 • Ha vállalkozóknak megfelelő csomagot keres, akkor kicsit mélyebben kell a zsebébe nyúlnia. A Business, Basic Commerce és Advanced Commerce csomagok árai havi 17 eurótól kezdődnek, és havi 36 euróig érnek.

Hátrányok

 • Nem kínálja fel az ingyenes felhasználás lehetőségét.
 • Ez az egyik legdrágább eszköz.
 • Alacsonyabb oldalbetöltési sebesség.
 • Kevesebb előre elkészített sablon.

Jimdo

A Jimdo egy jól ismert online webhelykészítő eszköz is. Ezzel az eszközzel programozási ismeretek nélkül hozhat létre személyes vagy vállalati weboldalt vagy e-shopot.

Jimdo előnye az egyszerűség és a tisztaság. Ezenkívül automatikus SEO-t és elérhető statisztikákat kínál a webhely forgalmának nyomon követéséhez. Az előre elkészített sablonok listájában minden iparághoz megtalálja a megfelelő terveket. Ha e-shopot hoz létre a Jimdo-val, értékelni fogja a többféle fizetési mód kiválasztását, a termékváltozatok létrehozását és az áruk egyértelmű elosztását. A Jimdo segítségével akár saját logót is létrehozhat.

Jimdo
Jimdo

Az oldalak szerkesztése fogd és vidd módszerrel történik. Az egyes elemek szerkesztéséhez számos funkció áll rendelkezésre. A Jimbo nagy előnye, hogy lehetővé teszi weboldalak létrehozását és szerkesztését akár mobil eszközökről is.

Az ár

 • Fizetős csomagok rendelése esetén előfordulhat, hogy nem elégedett a személyes weboldalakra alkalmas csomag árával – havi 9 €-tól megvásárolhatja.
 • Az e-boltok számára havi 15 €-tól elérhető opciók.
 • A vállalkozóknak szóló VIP csomag havi 39 euróba kerül.

Hátrányok

 • Kevesebb lehetőség a sablonterv testreszabására.
 • Előre elkészített sablonok kisebb választéka.
 • Termékek import és export hiánya az e-shopok számára.
 • Korlátozott lehetőségek az ingyenes verzióban.

Duda

A Duda egy weboldal készítő eszköz, amely különféle típusú vállalkozások számára alkalmas. A reszponzív dizájn magától értetődő, aminek köszönhetően az elkészített oldalak minden eszközön jól mutatnak.

A Duda gyors webhelykészítést kínál. Számos eszköz áll rendelkezésre. Például a drog & drop funkció, az oldal mobileszközökről történő szerkesztésének lehetősége, a követési statisztikák, a HTML-kóddal való beavatkozás lehetősége, számos betűtípus és stílus, videók és háttérképek beágyazása, speciális műveletek megjelenítésének képessége az e- üzletek és az oldaltartalom importálásának lehetősége.

Duda
Duda

Az ár

 • Az alap Duda csomagért havi 14 eurót kell fizetnie.
 • Havi 74 eurót kell fizetnie a legdrágább csomagért, akár 8 webhely létrehozásának lehetőségével.

Hátrányok

 • Ennek az eszköznek a legnagyobb hátránya a magasabb ára az ingyenes verzió használatának lehetősége nélkül.

Feltűnően

A Strikingly egy olyan eszköz, amelyet programozási ismeretekkel nem rendelkező felhasználók számára terveztek. Az egyoldalas webhelyekre és a kisvállalkozások kisebb webhelyeire specializálódott, e-shopok, portfóliók vagy rendezvényoldalak. A kezdőlaphoz egy akár 300 terméket tartalmazó e-shop és egy blog is felvehető.

Az oldal létrehozásakor értékelni fogja a modern dizájnt, ami mobil eszközökön is nagyon szépen működik. A vállalkozás számára előnyt jelent a hívó vagy e-mail küldési gombok hozzáadásának lehetősége is. Természetesen van link a közösségi hálózatokhoz, kapcsolatfelvételi űrlap beillesztése, forgalomelemzés és sok más praktikus funkció a vállalkozók számára.

Feltűnően
Feltűnően

Az ár

Az alapverzióban a Strikingly ingyenesen használható. A fizetős verzióban két csomagot használhat:

 • PRO havi 20 €-ért – akár 300 terméket tartalmazó e-shopokhoz is alkalmas.
 • KORLÁTOZOTT havi 12 €-ért kisebb e-shopok esetén, maximum 5 termékhez, változatok elkészítésének lehetőségével.

Hátrányok

 • Az ingyenes verzióban csak egyoldalas weboldalt lehet létrehozni. Saját kód hozzáadása nem lehetséges.
 • Az eszközben rejlő teljes potenciál csak a legdrágább csomagban használható ki.

Webflow

A Webflow egy webfejlesztő eszköz fejlesztők, szabadúszók és vállalkozások számára. Ezért nem nagyon alkalmas kezdőknek. Előnye azonban az oldalak szerkesztésének és a tartalom pontos hozzáadásának lehetősége. Lehetővé teszi navigáció, csúszkák, többszintű menük, űrlapok és egyéb gyakran használt elemek használatát is.

A Webflow a válaszkészséget is hangsúlyozza. Saját betűtípusokat is hozzáadhat a Webflow-ban. Ezenkívül a generált kódok exportálhatók.

Webflow
Webflow

Az ár

 • A webflow korlátlan ideig ingyenesen használható. Az ingyenes verzió korlátozása csak az eszköz max. 2 oldal.
 • 16 dollárt kell fizetnie a Lite létrehozásáért 10 webhelyhez.
 • A Pro Unlimited Use csomag 35 dollárba kerül.

Hátrányok

 • Komplex interfész.
 • Korlátozott sablon lehetőségek.

Gator

A Gator a HostGator online webkészítő eszköze. Főleg kisvállalkozások, személyes weboldalak és blogok használják. Lehetőség van e-shop létrehozására a prémium e-Commerce verzióban is.

Az oldal létrehozásakor több mint 200 előre elkészített, professzionális kialakítású sablon áll a felhasználók rendelkezésére. Az egyes sablonok szabadon szerkeszthetők. Gyorsan eligazodhat az áttekinthető adminisztrációs menüben.

A programozási ismeretekkel nem rendelkező kezdőknek szánt sok más eszközhöz hasonlóan ez is drag & drop módszert használ a webhely felépítéséhez. Ezzel a funkcióval az egyes elemeket bárhová elhelyezheti az oldalon. Lehetőséget kínál a közösségi hálózatokhoz való csatlakozásra is.

Gator
Gator

Az ár

Ennek az építőnek az előnye az alacsonyabb árak:

 • Az alapcsomagot havi 2,69 dollárért kapja meg.
 • Az e-kereskedelmi csomag havi 6,46 dollárért érhető el.

Hátrányok

 • Korlátozott e-shop lehetőségek és funkcionalitás.
 • Néhány praktikus funkció hiánya a blogoknál.
 • A widgetek korlátozott választéka.

WebStarts

A WebStarts egy olyan eszköz, amely sokféle elemet kínál a webhely szerkesztéséhez. Weboldal létrehozásakor kezdhet egy üres oldallal, vagy választhat számos előre elkészített sablon közül. Első pillantásra a WebStarts a hagyományosabb sablon kialakításában különbözik a többi eszköztől.

A WebStarts segítségével egy teljesen működőképes webhelyet, üzletet és blogot hozhat létre. Nagy előnye az ingyenes verzió, amely lehetővé teszi egy e-shop létrehozását tíz termékkel. Amikor ezzel az eszközzel dolgozik, értékelni fogja a kiváló minőségű SEO-funkciókat és a webhelyek szerkesztéséhez szükséges egyszerű szerkesztőt is.

Webstartok
Webstartok

Az ár

Mint említettem, a WebStarts meglehetősen nagyvonalú ingyenes csomagot kínál. Fizetett csomagokat 7,16 dollárért vagy 19,99 dollárért vásárolhat.

Hátrányok

 • Kevésbé modern sablon kialakítás és felhasználói felület.
 • Csak fizetős csomagokban használ hangot, videót, prezentációkat és fotógalériákat.

One.com

A One.com webhelykészítési, -tárhely- és e-mail-eszközöket kínál egyetlen árcsomagban. Ezzel az eszközzel lehetőség nyílik különböző fókuszú weboldalak és e-shop létrehozására. Számos reszponzív sablon közül választhat modern kivitelben, amelyek tovább módosíthatók.

A kezdők használhatják a One.com szerkesztőjét is. Az áttekinthető menü számos funkciót kínál az oldal szerkesztéséhez, widgetek beszúrásához és hasonlókhoz. Ez az eszköz a WordPress-szel is kombinálható weboldal készítésekor.

One.com
One.com

Az ár

A One.com árai nagyon barátságosak:

 • Csak havi 1,99 eurót kell fizetnie az alapcsomagért.
 • A legdrágább GURU csomag havi 8,99 euróba kerül. Ezért az árért 750 GB tárhelyet, 1000 e-mail fiókot, prémium WordPress-eszközöket, marketing-kiegészítőket és sok egyéb előnyt kap.

Hátrányok

 • Korlátozza egy webhely aloldalainak számát.
 • Speciális blogkezelésre van szükség.
 • Néhány kütyü hiányzik. Például a Google Maps beágyazása.
Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here