Bérelhető üzletek – melyek a legjobbak? (lista)

A legjobb bérelhető e-shopok listája, beleértve azok funkcióinak bemutatását. Melyik lesz a legmegfelelőbb az Ön vállalkozásának?

Mit jelent a bérelhető e-shop?

El szeretné kezdeni az online értékesítést? Ekkor megfelelő megoldásra van szüksége egy e-shop létrehozásához és működtetéséhez. Akit elriasztanak az egyedi e-shop létrehozásának költségei és időigénye, annak kiváló megoldást jelent a bérelhető e-shop, más néven dobozos e-shop.

A bérelhető e-shopok tehát lehetőséget kínálnak arra, hogy szinte azonnal, minden programozási ismeretek nélkül elkezdjék az értékesítést.

Kiválasztottam számodra a legjobb e-shop megoldásokat, köztük egy rövid áttekintést a funkcióikról :

Webnode

webnode
Webnode

A cseh Webnode platformot is kínál az e-shopok számára. Több mint 100 sablon található modern kivitelben, különféle árutípusokhoz igazítva. Mindegyik érzékeny a mobil értékesítés növekedésének támogatására.

A keresőmotorokban való láthatóság érdekében használhatja a SEO beállításait az oldal címével és leírásával, a kulcsszavakkal és az URL-szerkesztéssel . A Webnode segítségével azonban létrehozhat egy e-shopot saját domainnel a Standard csomag fizetős verziójából, havi 9,90 euróért. Különösen alkalmas kis és közepes méretű üzletek számára.

A Webnode segítségével e-shopot hozhat létre, és a rendszer egy már meglévő Webnode oldal üzletté alakítását is kínálja. Ez a platform egyszerű termékek hozzáadását ígéri, az áttekinthető adminisztrációban forgalmi statisztikákat is találhat, itt rendeléseket kezelhet és hasonlók. Különféle szállítási és fizetési módok közül választhat a tökéletes vásárlási kényelem érdekében. Lehetőség van kedvezmények beállítására, termékváltozatok hozzáadására, áruk importálására és ár-összehasonlítóba való exportálására.

További információért javasoljuk, hogy tekintse meg a Webnode áttekintésemet .

Eshop-gyorsan

webareal
Eshop-gyorsan

Bárki, aki megoldást keres vállalkozásalapításához, létrehozhat egy e-shopot a cseh Eshop-gyorsan platformon , amely alkalmas a meglévő webáruházakra is. Egy áttekinthető felhasználói felületen számos fejlett funkciót kínál az e-shop létrehozásához még a kezdők számára is . Ha nem biztos valamiben, számos útmutatást talál a Eshop-gyorsan Akadémián közvetlenül a webhelyen. A webáruház minden funkciója 15 napig ingyenesen kipróbálható. A fizetős szolgáltatáscsomagok havi 7,25 eurótól kezdődnek. Eltérnek a boltban található termékek számában, a lemezterület nagyságában, a használható sablonok számában és egyéb paraméterekben.

Eshop-gyorsan több mint két tucat reszponzív sablont kínál különböző iparágakra szabott kialakítással. Az e-shop adminisztrációja is reszponzív, lehetőség van az áruk SEO beállítására, változatok elkészítésére, fotók és videók csatolására . Jellemzők, például:

 • készletfigyelés,
 • tömeges részvények,
 • az árak legfeljebb két különböző pénznemben adhatók meg,
 • szállítás és fizetés választása,
 • jelentések és számlák készítése.

A marketing és a SEO számára is fontos funkciók vannak . A rendszer támogatja az ár-összehasonlítók adatexportálását, a számviteli rendszerekkel való összekapcsolást és hasonlókat. Előnye az akár 9 nyelvi mutáció lehetősége. Egy adminisztrációban több e-shop is kezelhető, ha elérhető a kapcsolat a Dropareallal.

További információkért javaslom, hogy tekintse meg Eshop-gyorsan áttekintésemet .

Eshop-gyors

eshop-gyors
eshop-gyors

Az Eshop-rychlo egy olyan platform, amelyen néhány percen belül működőképes online áruházat hozhat létre. Alkalmas kezdő vállalkozások, kis és nagy e-shopok számára . A fizetős verziók lehetővé teszik saját domain használatát, tárhely bérlését és e-mailezését. Az árak 15,60 eurótól kezdődnek, 5 GB tárhellyel.

Az e-shop adminisztrációja a hétköznapi felhasználókhoz igazodik, és Ön gyorsan eligazodhat az áttekinthető menüben. Elérhetőek a rendelések, a forgalom és az üzlet elhagyásának aránya különböző időszakokra vonatkozó statisztikák. A SEO optimalizálásához számos eszközt használhat, például :

 • meta cím és leírás,
 • leírás a Facebookhoz,
 • SEO termékbeállítások.

Az eshop-rychlo.sk segítségével a megfelelő sablon kiválasztásával hozzáigazíthatja az üzlet kialakítását az üzlet fókuszához. Személyre szabhatja magának a sablonnak a megjelenését, a fejlécet, a láblécet, a betűtípust stb. Az adatimportálás és a termékváltozatok segítik a termékek kezelését és hozzáadását. Emellett a szlovák viszonyokhoz igazodó áttekinthető rendeléskezelés, automatikus üzenetküldés, fizetési beállítások és szállítás is rendelkezésre áll .

Az értékesítés támogatására olyan marketingeszközöket használhat, mint a kedvezményes kuponok, a termékismertetők, az Eureka-ból importált értékelések és a termék-összehasonlítókba való exportálás. Ezen kívül a teljes rendszer csatlakoztatható a Pohoda, Money S3 és Ekonom könyvelési rendszerekhez.

További információért javaslom, hogy tekintse meg az Eshop-rychlo áttekintésemet .

FAPI

FAPI
FAPI

A cseh FAPI eszközt is felvettem az e-shopok leghíresebb platformjai közé. Ez alapvetően egy értékesítési forma, amelyet kisebb cégeknek szánnak, és az egyéni vállalkozók is használják majd. A FAPI segítségével értékesítési űrlapot ad hozzá meglévő webhelyéhez fizikai és online termékek és szolgáltatások értékesítéséhez. Használhatja a prémium webhelytartalmak díjazására is.

Más eszközökhöz hasonlóan a FAPI-t is olyan felhasználók számára tervezték, akiknek nincs tapasztalatuk a webhelyprogramozásban. Képes megrendeléseket fogadni, számlákat kiállítani, fizetésüket visszaigazolni, árut küldeni és támogatja az adatok számviteli rendszerbe történő exportálását . A FAPI lehetővé teszi a rendszeres számlázást, a fizetések fizetési kártyáról történő levonását és a részletfizetést. Figyelemmel kíséri a jogszabályi változásokat is.

A FAPI készítői az értékesítési és reagálási jelentésekre is gondoltak. A webhelyéhez hozzáadható űrlapok száma korlátlan . Vannak egyértelmű eladási statisztikák is.

További információért javaslom, hogy tekintse meg a FAPI áttekintésemet .

SimpleShop

SimpleShop
SimpleShop

A SimpleShop egy másik eszköz, amellyel értékesítési űrlapot adhat webhelyéhez . Könnyű használhatóságot és áttekinthetőséget ígér mindenkinek, aki tanfolyamokat, e-könyveket, videókat, tagságokat és prémium tartalomhoz való hozzáférést szeretne eladni. Fizikai termékek értékesítésére is használhatja.

A SimpleShop számos funkciót kínál :

 • számlák kiállítása,
 • rendelések küldése,
 • online termékek szállítása.
 • kedvezményes kuponok biztosítása,
 • irodai dokumentumok exportja,
 • kapcsolat a Google Analytics szolgáltatással,
 • kapcsolat cseh és szlovák bankokkal és fizetési átjárókkal,
 • fizetési egyeztetés
 • a kártyás fizetések rendszeres levonása.

Támogatja továbbá a külföldi értékesítést, valamint kapcsolódik a Pohoda és a MoneyS3 számviteli programokhoz . Testreszabhatja az értékesítési űrlap megjelenését. Használhatja a kapcsolatot a jól ismert levelezőeszközökkel is, mint például a MailChimp, a SmartEmailing és hasonlók.

A SimpleShopot ingyenesen használhatod, havonta csak 5% jutalékot fizetsz az eladás után. Ha egy adott hónapban nem ad el semmit, akkor nem fizet semmit. A maximális jutalék csak körülbelül 58 €-ra (1500 CZK) emelkedik. A fizetés módja különösen a kezdő vállalkozók számára jelent előnyt. Webhelyüket többletköltség nélkül üzletté alakíthatják.

WEXBO

Wexbo
Wexbo

A WEXBO egy online platform e-boltok és webhelyek számára . Minden szükséges eszközt biztosít egy működőképes online áruház létrehozásához és kezeléséhez. Az első 15 napban ingyenesen teszteli a rendszert, majd megrendelheti valamelyik szolgáltatáscsomagot. Az e-shop olcsóbb csomagja havi 11 euróba kerül (maximum 300 számla kibocsátása havonta).

Más webhelyek és online áruházak létrehozására szolgáló rendszerekhez hasonlóan a WEXBO is az áttekinthetőségre és a könnyű használatra épül. Ezért kezdők is használhatják. Az egyes modulok mozgatásával, a háttér, a fejléc és egyéb elemek beállításával testreszabhatja az alapértelmezett sablont, hogy eredeti megjelenést adjon neki .

Már az alapszolgáltatási csomagban további modulokat kap, például kapcsolatokat, híreket, értékeléseket, közösségi hálózatokra mutató hivatkozásokat és hasonlókat. Az e-mail fiókok, fizetési átjárók, számlázási és szállítási szolgáltatások magától értetődőek. Létrehozhat más nyelvű verziókat is, és a világ több pénznemében értékesítheti. A WEXBO támogatja a Pohoda könyvelési rendszerhez való csatlakozást.

Eladáskor minden bizonnyal értékelni fogja a különféle funkciókat:

 • készletnyilvántartás,
 • áruváltozatok létrehozása,
 • kedvezmények hozzáadása,
 • tömeges import és export,
 • Termékek összehasonlítása,
 • SEO optimalizálási eszközök, például metacím és leírás, kulcsszavak, barátságos URL-ek, alternatív képleírások és még sok más.

A statisztikák nem csak az értékesítési jelentéseket tartalmazzák. Tájékoztatják Önt az oldalon leggyakrabban keresett kifejezésekről, és megtudhatja, mely cikkeket olvassák a legtöbben.

Mioweb

Mioweb
Mioweb

A Mioweb egy cseh eszköz weboldalak és e-shopok létrehozására. Komplett online üzleti megoldást kínál kisebb vállalkozások számára . A különböző üzleti területekre szabott, előre elkészített sablonokat használják a webhely kialakításához. A reszponzív tervezés magától értetődő. Ez a szolgáltatás a drágábbak közé tartozik, havi 95 euróba fog kerülni.

A Mioweb funkciói közé tartozik a napi adatmentés, a termékváltozatok létrehozása, az értékesítési gombok, az expressz vásárlás gombjai és a fizetési átjárókhoz való csatlakozás . Nem hiányzik a raktározás, a számlázási eszközökhöz való csatlakozás és az EET támogatás sem.

A marketinghez speciális marketingbeállításokat és SEO-eszközöket használhat. Támogatja a Google Analytics, a Google Címkekezelő és a Google Search Console szolgáltatást, valamint a közösségi hálózatokat. Ezenkívül összekapcsolhatja e-shopját olyan e-mail eszközökkel, mint a MailChimp vagy a SmartEmailing. Ezen kívül számos más eszközre mutató hivatkozásokat és egyértelmű statisztikákat kínál.

További információért javaslom, hogy tekintse meg a Mioweb áttekintésemet .

UPgates

UPgates
UPgates

Az UPgates dobozos megoldásban hozza el a testreszabott e-shop előnyeit. Ez az eszköz segít egy teljesen működőképes e-shop létrehozásában anélkül, hogy szakemberek szolgáltatásait kellene igénybe vennie. Nem kell az előre elkészített sablonok grafikájára hagyatkoznia (mind reszponzív és felhasználóbarát). Tetszés szerint testreszabhatja a grafikát. Módosíthatja a színt, a betűtípust, elrejtheti a nem szükséges részeket, az elrendezést, a logó tájolását és még sok mást. A HTML-ben és CSS-ben részletes szerkesztéseket is végezhetünk kódszerkesztő segítségével. Az UPgates akár 30 napig ingyenesen kipróbálható. Ezután az éles működés 4 árváltozatának egyikét választja. A legolcsóbb, havi 19 eurós csomag elegendő egy akár 50 féle árut tartalmazó bolt számára.

Az UPgates segítségével sok funkcióval és nyelvi mutációk létrehozásának lehetőségével rendelkező e-shopot működtet. A funkciók közé tartozik az automatizált rendeléskezelés és számlázás kis- és nagykereskedelemben egyaránt. Természetesen van kapcsolat a szállítási lehetőségekkel, fizetési átjárókkal, árösszehasonlítókkal, valamint beszállítókkal, vásárlókkal való kapcsolattartás. A vásárlás megkönnyíti a termékek szűrését és válogatását. Lehetőség van minden termékhez alternatívát kínálni, utasításokat, cikkeket és külső URL-eket hozzáadni, valamint változatokat létrehozni.

A marketingeszközök közé tartozik a hűségrendszer, a kedvezmények hozzáadása, az értékelések és a vélemények, a közösségi hálózatok linkjei, valamint a befejezetlen kosarak nyilvántartása. Ezenkívül beillesztheti a „figyelőkutya” funkciót és ajánlásokat további áruk vásárlásához az e-shopban. Vannak eszközök a SEO üzleti optimalizáláshoz és az egyértelmű statisztikákhoz.

További információért javasoljuk, hogy tekintse meg az UPgates áttekintésemet .

Shoptet

shoptet

A Shoptet az egyik legnépszerűbb cseh szolgáltató az e-shop létrehozásában, kezelésében és karbantartásában.

Az e-shop megoldások platformja, amely elsősorban a kezdő vállalkozókra vagy a teljesen kezdőkre koncentrál, akik még nem rendelkeznek nagy tapasztalattal az online áruházak létrehozásában.

A Shoptet nagy hagyományokkal, hihetetlenül sok elégedett vásárlóval és pozitív referenciákkal büszkélkedhet – 2008 óta működik, Miroslav Uďan alapította (2021-es távozása után utódai vették át a cég irányítását).

Jelenleg világszerte több mint 22 000 ember használja a Shoptetet e-kereskedelmi megoldásként.

Ha néhány szóban kellene jellemezni a Shoptet, akkor ez egy nagyon egyszerű és gyors megoldás mindenkinek, aki megbízható e-shopot szeretne létrehozni.

További információkért javaslom, hogy tekintsd meg Shoptet ismertetőmet , ahol bónuszként egy hasznos e-könyvet is találsz

Mozello

Mozello
Mozello

A Mozello egy Lettországban kifejlesztett e-shop platform. Saját weboldal vagy online áruház gyors elkészítését kínálja modern kivitelben. Itt bárki létrehozhat reszponzív oldalt, akár több nyelvi változatban is.

A Mozello-val létrehozott e-shop tartalmazza az automatikus értékesítéshez, fizetések fogadásához szükséges összes funkciót és többféle szállítási lehetőséget is támogat. Marketing és SEO funkciók állnak rendelkezésre a webhely forgalmának támogatására. Lehetőség van a színek és képek, az elrendezés és a betűtípus szerkesztésére előre elkészített sablonokon. További módosítások lehetségesek HTML, CSS és JavaScript segítségével. A Mozello nem kínál saját megoldást a statisztikák nyomon követésére, de használhatja a Google Analytics szolgáltatást.

Saját domain nélküli webhelyet ingyenesen használhat, saját domainje fizetős változatban már havi 6 €-tól elérhető. Az alapváltozat egy teljesen működőképes e-shop működtetését is lehetővé teszi. Ha szeretne néhány speciális funkciót (kedvezménykódok, import és export termékek) használni, akkor frissítenie kell a prémium verzióra.

BigCommerce

BigCommerce
BigCommerce

A BigCommerce e-shop platform mindazoknak szól, akik szeretnék fejleszteni online értékesítésüket. Alkalmas a növekedés minden szakaszában lévő vállalkozások számára, az induló vállalkozásoktól a nagyvállalatokig. Egyszerűen fogalmazva, a BigCommerce azért van itt, hogy segítsen a kereskedőknek többet eladni.

A BigCommerce segítségével eredeti megjelenésű e-shopot hoz létre, amely kiemeli Önt a versenytársak közül. Ez lehetővé teszi az előre elkészített sablonok húzását, testreszabását HTML, CSS és Javascript használatával. Létrehozott oldala a WordPressben? Ha a BigCommerce-t választja, könnyen hozzáadhatja a bővítmény segítségével. Az értékesítés több mint 70 kedvezménnyel és akcióval, SEO optimalizáló eszközökkel vagy különféle fizetési módokkal támogatható. Statisztikák, termékimport és -export, valamint egyéb szolgáltatások is elérhetők.

A BigCommerce segítségével nem csak saját online áruháza formájában értékesít, hanem közösségi hálózatokon vagy az Amazonon, az eBay-en és a Google Shoppingon keresztül is. Ezt a platformot bármilyen nyelven értékesítheti, a helyileg használt fizetési átjárókon keresztül több mint 100 pénznemben fogadhat el fizetést.

Shopify

bevásárolni
Shopify

A Shopify -t a világ több mint 175 országában használják a vállalkozások. Olyan megoldást kínál, amellyel bárki beállíthatja webáruházát. A Shopify segítségével platformot kap egy e-shop elindításához és működtetéséhez, a vállalat méretétől függetlenül . Az alapcsomagot havi 29 dollártól rendelheti meg.

A különböző területeken több mint 70 sablon áll rendelkezésre a kereskedésre, a termékek száma korlátlan. Nem hiányoznak az értékesítést támogató, a technológia folyamatos fejlődéséhez igazodó marketing eszközök .

Az egyik platform lehetővé teszi az online értékesítést egy online áruház létrehozásával, és megkönnyíti a személyes értékesítést egy személyes gyűjteménnyel rendelkező üzletben. Egy meglévő webhelyet üzletté is alakíthat, vagy eladhatja a közösségi médián keresztül.

További információért javaslom, hogy tekintse meg Shopify-véleményemet .

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here