A legjobb WordPress sablonok 2020-ra (fizetettek és ingyenesek)

Lista, ahol megtalálja a 2020-as év legjobb és legkedveltebb WordPress sablonjait – a fizetetteket és az ingyeneseket, stílusosakat, és a webshophoz is.

A legjobb WordPress sablonok

Bevezető tipp: ha szeretné tudni, hogy mi szerint válogatom ki a legjobb WordPress sablonokat, nézze meg ezt az útmutatást arról, hogyan válasszunk sablont (Hamarosan közzéterem). Megtudhatja belőle, milyen kritériumokat tartok fontosnak, valamint azt, hogy mi a különbség a fizetett és az ingyenes sablonok között.

Nézzük a közkedvelt sablonok listáját:

Divi (Elegant Themes)

divi (elegant themes) - WordPress šablóny

A Divi egy kiváló multifunkcionális sablon, melyben a weboldal szinte bármilyen megjelenését létrehozhatja. A Divi nagyon közkedvelt a szlovák és a cseh közösségben, így rengeteg útmutatást, Facebook csoportot és tanácsadót talál benne.

Az Elegant Themes a prémium WordPress sablonok népszerű alkotója a piacon. Igazán széles a kínálata. A sikeréről tanúskodik a több mint 0,5 millió ügyfél is, akik a mai naphoz a Divi sablont megvásárolták.

További információkat megtudhat ebben Divi sablonokról szóló recenzióban.

? Jusson 10%-os kedvezményhez a Divi sablonra.

Több infó és demó

Astra

Šablóna Astra

Az Astra a gyorsasága miatt és a testreszabhatósága miatt közkedvelt. Blogra, személyes portfólióra, vállalkozói honlapra vagy webshopra alkalmas. SEO optimalizált és több pluginra kész. Például Visual Composer, SiteOrigin, Divi builder, Elementor és WooCommerce. Az Astra egyszerű — csak néhány percre van szüksége ahhoz, hogy létrehozzon vele egy oldalt.

Több infó és demó

💡 Tipp: A gyors ⏱ WordPress webért kulcsfontosságú a megfelelő tárhely kiválasztása. A hitelesített minőséget javaslom használni ➡️ Webonic.

Hello (Elementor)

Hello (Elementor)

A Hello egy ingyenes, gyors és hivatalos sablon az Elementor page builderhez. Ez a WordPress egyik legnépszerűbb oldalkészítője. Ez a plugin egyszerű felületet biztosít a kreatív oldalak létrehozásához a WordPress-ben az aktív sablon lehetőségein túl. Bővebb tájékoztatást talál ebben a teljes Elementor recenzióban (Hamarosan közzéterem).

Több infó és demó

Authority Pro (StudioPress)

Authority Pro (StudioPress WordPress šablóny)

Az Authority Pro egy kitűnő sablon, melynek modern dizájnja egyszerűen autoritatívan hat. Ezért blogereknek, személyiségeknek, cégeknek, de más területeken is ajánlott. A StudioPress minőségi sablonjairól ismert, melyek úgy dizájnnal, mind kóddal kitűnnek: minden sablonjuk a Genesis Framework platformra épül, aminek köszönhetően a weboldal gyorsabb, biztonságosabb és SEO optimalizált.

Több infó és demó

💡 Do you want a faster ⏱ website? Website speed is important for both visitors and SEO. I got the best results thanks to the WP Rocket plugin, which I highly recommend.

Avada (ThemeForest)

WordPress šablóna Avada

Az Avada hosszú távon a legkelendőbb WordPress téma a ThemeForest-en. Az Avada egy univerzális, többfunkciós WordPress sablon. Sokoldalúan használható. Kisebb vállalkozók, de multicégek, különböző szolgáltatásokat nyújtók, blogerek, freelancerek, ügynökségek, utazási irodák, online magazinok, fényképészek, akárcsak különböző árut online árusítók is értékelni fogják.

Bővebb tájékoztatást talál ebben a teljes Avada recenzióban.

Több infó és demó

Storefront (WooCommerce)

storefront

A Storefront ingyenes WordPress sablon webshophoz. Ez egy hivatalos sablon a WooCommerce plugin szerzőitől, így teljes mértékben kompatibilis a legtöbb kiterjesztésével. A Storefront minden webshopot modern és áttekinthető üzletté alakít át. A számítógépekhez, táblagépekhez és mobiltelefonokhoz, valamint a SEO-hoz optimalizált.

Több infó és demó

Flatsome (ThemeForest)

flatsome

A Flatsome az egyik legkelendőbb WooCommerce sablon a Themeforest-re és nem alaptalanul. A több mint 60 000 eladás tanúskodik a minőségéről és többcélúságáról. Szinte bármilyen kinézetű webshop összerakható belőle. Gyorsaság, sokféleség, nagy közösség és a többnyelvűség támogatása megbízható üzleti partnerré teszi. Tetszik a dizájnja, egészen a kosár ikonjáig.

Több infó és demó

Ultra (Themify)

Ultra (Themify)

Az Ultra rugalmas WordPress sablon, amit a Themify társaság hozott létre, amivel szinte bármilyen holnapdizájn kialakítható. Tartalmaz oldal drag&drop buildert és 12+ előre meghatározott oldal elrendezést.

Több infó és demó

OceanWP

oceanwp

Az OceanWP ingyenes sablon. Teljesen reszponzív, SEO optimalizált és több WordPress bővítménnyel kompatibilis. Például WooCommerce, Visual Composer és Beaver Builder pluginnel.

Ennek a többfunkciós WordPress sablonnak a dizájnja profin hat. Az oldal létrehozásakor a felhasználó számos alternatívából választhat a végső megjelenéshez. A széles választék ellenére gyors. Nagyon jól mutat vele a céges weboldal, webshop, blog vagy a portfólió bemutatása.

Több infó és demó

GeneratePress

generatepress

A GeneratePress egy ingyenes sablon, amely különböző irányzatú honlapok létrehozására alkalmas. Nagyon jól mutat rajta a blog, de céges honlap is. A WooCommerce pluginnal való kompatibilitásnak köszönhetően webshop is létrehozható a segítségével. Ezen kívül kompatibilis a WPML, BuddyPress, bbPress és több más bővítménnyel.

A GeneratePress SEO optimalizált és gyors. A dizájnja szépen kitűnik a mobileszközökön is. Húsz nyelvre van lefordítva, 9 beépített widgetet tartalmaz, valamint további lehetőségek az oldaltartalom és a menü elrendezéséhez.

Több infó és demó

Newspaper (ThemeForest)

newspaper

A Newspaper a legnépszerűbb WordPress sablon magazinok számára a Themeforest-en. Online magazinokra, újságokra és blogokra készült. A téma gyors, könnyen kezelhető és támogatja a YouTube videókat. Kompatibilis a bbPress Forum, a BuddyPress and WooCommerce pluginokkal. SEO optimalizált.

Magába foglalj a Google Ads and AdSense szolgáltatást, amely a weboldalakhoz a tartalmuk és a látogatóik alapján hozzárendeli a reklámokat. Magába foglalja az AMP-t a mobilokhoz. Elérhető továbbá az összeköttetés a közösségi hálókkal. Az alkotók nem felejtették ki a GDPR eszközöket sem.

Több infó és demó

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here