Hozzon létre karácsonyi képeslapot az interneten a Xmas Widget segítségével

Nemcsak a zsúfolt bevásárlóközpontok, városok, de a legtöbb család háztartása is karácsonyi hangulatot lélegzik már egy hete. Szóval miért nem visz át egy kicsit ebből a varázslatos atmoszférából a webhelyére? Készítsen karácsonyi képeslapot egy egyszerű karácsonyi widget segítségével. Egyszerű megoldást kínál, amellyel személyes karácsonyi képeslapot vagy bármilyen más hirdetményt készíthet, például egy különleges eseményről.

Mi az a Xmas Widget?

Ez egy prémium WordPress modul, amellyel eredeti karácsonyi képeslapot készíthet ügyfelei számára. A modul reszponzív, ami azt jelenti, hogy könnyedén módosíthatja kívánságait, megváltoztathatja a hátterét, vagy hatékony animációkat hozhat létre, például havat.
Ezen túlmenően nagyszerű, hogy bárhol megjelenhet a webhelyen, legyen szó bejegyzésekről vagy konkrét oldalakról. Előnye, hogy minden témával, modullal együttműködik.

Sajnos a Xmas Widget nem ingyenes. De megvásárolhatja 14,99 eurós alapáron egy évre. Ez az ár tartalmazza a támogatást és a frissítést is. A Xmas Widget megvásárlása után fontos telepíteni és aktiválni. Ezt már biztosan tudod.

xmas_widget-settings

Jelentkezzen be a webhelyére → tábla / műszerfal → megjelenés → widgetek.
A következő lépés a modul beállítása lesz.
Ez a modul egy új oldalsávot ad hozzá: „Xmas Widget Hidden Sidebar” és „Xmas Widget”. Ezt a karácsonyi widgetet pontosan oda kell hozzáadni az oldalsávhoz, ahol meg szeretné jeleníteni.

Karácsonyi widget beállításai:

xmas_widget_settings-options

Először nevet kell adnia a widgetnek. Ezután írja be a kívánságában megjelenő szöveget. A szöveg megírása után válassza ki az üdvözlőkártya hátterét és dizájnját. A Xmas Widget 15 előre beállított hátteret kínál. Ha valamelyik nem tetszik, létrehozhat sajátot. Saját motívumokkal és színekkel. Kívánságodat fokozhatod a fent említett animációval, például hóeffektus hozzáadásával.
Válassza ki azt a helyet, ahol a kívánságot meg szeretné jeleníteni. Lépjen a Megjelenés/Megjelenés → Widgetek menüpontra, és adja hozzá a Xmas Widgetet a Xmas Widget Rejtett oldalsávhoz . Ilyen rövid kódot talál a widget végén[xmas id=””3″” width=””250px””] . Ne felejtse el menteni az összes módosítást. Másolja ki és illessze be ezt a rövid kódot oda, ahol meg szeretné jeleníteni a kívánságot.

karácsony widget happy_hollidays

Így egy kis karácsonyi hangulatot és hangulatot is vihetsz weboldaladba. Például az Ön kívánságai így nézhetnek ki. Ennek köszönhetően kívánjon kellemes ünnepeket vásárlóinak, vagy kedveskedjen különleges kedvezménnyel, ajánlattal 🙂

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here