Hol lehet megvásárolni a legjobb WordPress sablonokat?

Érdekel, hol vásárolhat minőségi WordPress sablonokat? Úgy döntött, hogy befektet egy Premium sablonba, de nem tudja, hol szerezze be, és melyik forrás lesz elég megbízható? Tegyük tisztába közösen.

A fizetős sablonboltok megismerése egyáltalán nem kell, hogy nehéz legyen. Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, hol lehet a legjobban megvásárolni őket, mely sablonok jók, milyen előnyökkel jár, és mire kell figyelni a választásnál.

Fizetett sablonok vs. ingyenes sablonok

A prémium sablonok számos előnnyel és érdekes funkcióval rendelkeznek az ingyenes sablonokhoz képest. Természetesen még az ingyenes sablonokat is azért írják, hogy segítsenek, és teljes körűen és megbízhatóan dolgozhassanak, de a prémium sablonok mindezt a következő szintre emelik.

A prémium sablonokat professzionális fejlesztők írják, és gyakran páratlan előnyöket és funkciókat kínálnak, amelyek egyszerűen nem lehetnek ingyenesek.

Magasabb általános minőséggel, rendszeresen frissített funkcióval és számos egyéb előnnyel rendelkeznek. A prémium témák lehetőséget kínálnak arra, hogy kitűnjön versenytársai közül, és még láthatóbbá váljon.

Nézzük meg azoknak a forrásoknak a listáját, amelyeken keresztül prémium témákat vásárolhat, és azt is megvizsgáljuk, hogyan találhatja meg, melyik téma a megbízható és a legjobb az Ön számára.

Eladók vs. üzletek

Két lehetőség közül választhat:

Eladók

A szállítók, más néven „Vendors” (szállítók) olyan személyek vagy csoportok, akiktől prémium témát vásárolhat. Ha ezt az utat választja, ragaszkodnia kell a WordPress Kereskedelmi Témák Címtárához . Ez egy speciális lista a minőségi WordPress témákról, amelyek megérik. A megbízható és kiváló minőségű témaeladók közé tartozik az ELEGANT THEMES és a Theme Isle .

Piacterek

Az eladókon kívül üzleteken (piactereken) keresztül is van lehetőség a téma vásárlására. A piacterek olyan üzletek, amelyek úgy működnek, hogy ha vásárolsz egy témát, a fejlesztőnek jutalékot kell fizetnie az értékesítési piacon.

Az ilyen témák azonban általában nem mennek át szigorú tesztelési folyamatokon. Ehelyett minőségüket minősítési rendszeren keresztül mérik. Ez azt jelenti, hogy egy rossz témának egyszerűen nem lesz jó értékelése. Ha alacsony a téma értékelése, nem nagyon javaslom a megvásárlását.

A témaüzletek azonban nagyon jó munkát végeznek, és lehetővé teszik, hogy gyakorlatilag bármilyen jó téma tetejére mászzon.

Hol vásárolhatok WordPress sablonokat?

Íme az ellenőrzött és ismert helyek listája:

TÉMAERDŐ

A THEME FOREST számomra személy szerint a leghíresebb és legérdekesebb piac. Különböző témák és bővítmények igazán széles választékát kínálja. Az Envato hálózat része, amely számos kiváló minőségű WordPress-megoldást kínál, például bővítményeket.

A Theme Forest egy hatalmas üzlet, amely mindent lefed a személyes blogoktól a vállalati webhelyeken át a pop-up üzletekig. Az árképzés valóban változatos. A legtöbb ár 40 és 60 dollár között mozog. De vannak olyan témák is, amelyekért szimbolikusan 4 dollárt kell fizetni.

WOOCOMMERCE TÉMÁK

A WOOCOMMERCE THEMES számos WordPress-témát is kínál. Ez egy nagyszerű lehetőség, ha témát keres magazinjához, személyes blogjához, kisvállalkozásához vagy portfóliójához. A legtöbb téma 39 és 99 dollár között mozog. A WooCommerce Themes minden témához 399 dollárért hozzáférést biztosít, amint az a képen is látható.

ELEGÁNS TÉMÁK

Az ELEGÁNS TÉMÁK valóban nagy figyelmet fordítanak a részletekre. A témakörök általános választéka nagyon szokatlan és egyedi. Az általános kialakítás barátságos és hétköznapi megjelenésű. Talán minden téma tetszett. Az Elegant Themes speciális támogatást is kínál, melynek munkatársai választ adnak a témákkal kapcsolatos kérdésekre. A téma ára 70 dollár körül mozog.

STUDIOPRESS

A StudioPress WordPress-témái saját Genesis keretrendszerükön futnak. Professzionális keretrendszer webes szakemberek számára. A téma ára 99 dollár körül mozog. Az egyes témákat 399 dollárért is elérheti.

AZ ÉN TÉMÁIM

A MOJO THEMES több mint 1000 témát kínál a portfóliójában. Áruk 16 dollártól körülbelül 58 dollárig terjed. Ez az üzlet, mint már említettük, rendszeres támogatást is kínál a témához. És ez ingyenes.

KREATÍV PIAC

A CREATIVE MARKET egy új üzlet, amely kreatív, független tervezők által aláírt témákból áll. Jó ötlet, szép grafika és jó árak. A témák ára 2 és 199 dollár között mozog.

THEMIFY

A THEMIFY valóban figyelemre méltó számú témát és modult kínál, az 50 000+ szám önmagáért beszél. Portfóliójuk is igen változatos. A témák is megfizethetőek. Például a Themify csak 79 dollárért kínál hozzáférést az összes témához.

Összegzés

Már tudja, milyen lehetőségeket kínálnak a leghíresebb üzletek, vagy ha WordPress témájú piactereket szeretne. Most pedig nézzük meg azokat a helyeket, ahonnan biztosan nem érdemes témákat szerezni.

Kerülje el azokat a helyeket, amelyek különféle prémium kedvezményekkel vagy ingyenes letöltésekkel csábítanak. Az ingyenes letöltés többe kerülhet, mint amire számítana. Pár euróért ne kockáztassuk meg, hogy az ilyen témák mindent elrontanak, amit csak lehet. Továbbá ne válassz feleslegesen bonyolult témát. Keress egy olyan témát, amely pontosan azt teszi, amire szüksége van.

Milyen tapasztalataid vannak a Premium Themes-szel? Ismersz más ellenőrzött üzleteket is? Oszd meg velünk az alábbi megjegyzésekben. 🙂

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here