Advanced Ads – egy egyszerű és hatékony megoldás a WordPress hirdetéseinek kezelésére

A hirdetések kezelése a webhelyen ijesztő feladat lehet. Különösen akkor, ha azt szeretné, hogy a különböző forrásokból származó hirdetések meghatározott feltételek alapján különböző pozíciókban helyezkedjenek el. Az Advanced Ads modul nagyon értékes eszköz ebben az esetben.

A WordPress-webhelyeken többféleképpen is kezelheti a hirdetéseket. Használhat külső rendszereket, például az OpenX-et, vagy belső rendszereket olyan modulok formájában, mint az AdRotate, a WordPress Simple Ads vagy az Advanced Ads. Utóbbit teszteltük.

Advanced Ads Plugin

Az Advanced Ads bővítmény egy freemium üzleti modellt használ, amelyben az alapvető, sokak számára elegendő funkcionalitás a WordPress.org oldalról ingyenesen letölthető modul formájában elérhető. A modul más hasznos funkciókkal is bővíthető, amelyek már fel vannak töltve.

Ismerje meg az új modult, amelyet olyan valaki írt, aki havonta több mint egymillió oldalmegtekintést ér el. Thomas Maier szabadúszó, a WP fejlesztője és hirdetésoptimalizálási szakértője létrehozta az Advance Ads nevű modult.
Mit kínál ez a modul?

  • Hirdetések létrehozása, kezelése és megjelenítése
  • Kérjen személyre szabott támogatást a Google AdSense-től
  • Reklámok, valamint FB-bejegyzések és webhelyek kezelése, beleértve számos linket és promóciót, amelyek könnyen terjeszthetők lesznek
  • Válassza ki, hogy hirdetését mobilon, asztali számítógépen vagy mindkettőn szeretné megjeleníteni
  • Válasszon több konkrét hirdetésmegjelenítési feltétel közül

Az Advance Ads hatékony, egyszerű és a WordPress szabványokon alapul. A wpadvancedads honlapján részletes kézikönyvet és néhány fontos információt is talál a működéséről. Lássuk, milyen tulajdonságai vannak.

Hirdetéskezelés

kép1

Hirdetéstípusok

kép2

Hirdetések megjelenítése

A kézi beillesztés helyett egyszerűen helyezze el hirdetését webhelye témájában vagy tartalmában előre meghatározott pozíciókban.

kép3

Megjelenítési feltételek

A megjelenítési feltételek, azaz a megjelenítés feltételei különböző feltételek alapján határozzák meg, hogy mi látható az aktuális oldalon. Egyes feltételek egyedileg állíthatók be, mások összetett beállítások részét képezik.

kép4

Látogatói feltételek

A látogatói feltételek a látogató által meghatározott feltételek alapján jelennek meg.

kép5

Reklámcsoportok

pic6

Hirdetési hálózatok és Google AdSense

Az Advance Ads minden hálózattal és hirdetési szalaghirdetéssel kompatibilis, mint például a GoogleAdSense, Chitika, Clikbank, Amazon. Könnyedén, további kódolás nélkül adhat címkéket az oldal fejlécéhez vagy láblécéhez.

kép7

Reszponzív weboldalak

kép8

Statisztika és követés

kép9

Teljesítmény

kép10

Benyomások

kép11
kép12
kép13
kép14

Az Advanced Ads beépülő modult hatékony, hatékony és egyben egyszerű megoldásként hozták létre a WordPress hirdetések kezelésére, tesztelésére és optimalizálására. Neked mi a tapasztalatod vele?

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here