WebSupport – a leggyakrabban használt tárhely Szlovákiában (Áttekintés)

Minden lényeges információ a WebSupport pokope-ról: nyújtott szolgáltatások, tárhely paraméterek, tapasztalataim + kedvezménykupon olvasóknak.

WebSupport áttekintése

Mi az a WebSupport

WebSupport logó
WebSupport logó

A WebSupport Szlovákia legnagyobb tárhelyszolgáltatója és domainregisztrátora. Jelenleg minden harmadik .sk domaint regisztrál. A WebSupportnál tudják, hogy a jövő az online megoldásoké. Ezért mindenki számára teremtenek teret az egyszerű weboldaltól a bonyolult virtuális projektekig.

A WebSupport történetéből

A cég története 2002-ben kezdődött, amikor alapítói Michal Truban és Pavel Stano egy középiskolában tanultak. Az első, 40 GB kapacitású szerverből a cég fokozatosan szlovákiai egységgé fejlődött a webtárhely szolgáltatás terén, és külföldre terjeszkedett.

Ma már Csehországban, Magyarországon, Ausztriában, Svédországban és Finnországban is nyújtja szolgáltatásait. A fizetős szolgáltatások mellett a WebSupport több mint 1000 Freeweb projektet is támogat .

Szolgáltatások

A WebSupport.sk kínálatában olyan szolgáltatások széles skáláját találja, amelyek közül igazán mindenki válogathat. Kisvállalkozások számára is vannak megoldások egyszerű weboldalakkal, blogokkal, e-shopokkal, valamint felhő- és szervermegoldásokkal az igényesek számára.

Domains

A cég Szlovákia legnagyobb domainszolgáltatója. A menüben több száz tippet és ajánlást talál a leggyakrabban használtakhoz. A domain kiválasztásakor közvetlenül az oldalon is ellenőrizheti, hogy a domain szabad-e.

A leggyakrabban használt .sk kiterjesztésű domain már évi 8,90 euróért elérhető.

Természetesen vannak más kiterjesztések is, például .eu, .cz, .online, .store és még sokan mások. A domain regisztráció gyors és egyszerű. Miután ellenőrizte, hogy ingyenes, a domain regisztrálásra kerül. A regisztrációt követő 24 órán belül működőképes lesz.

Tárhely

A megbízható tárhely minden webhely zökkenőmentes működésének alapja. A WebSupport modern és megbízható megoldást kínál számos lehetőséggel és nagy teljesítménnyel. Megoldások állnak rendelkezésre az egyszerű webhelyek tárhelyétől az összetett üzleti webhelyekig.

Szerverek

A nagyszabású projektekhez prémium felhő- vagy szervermegoldások állnak rendelkezésre, amelyek túlmutatnak a megszokott megosztott hosting képességeken.

Email

Könnyen megjegyezhető és spamvédett e-mail címet kap. Az e-mail cím megrendelés után azonnal elérhető. Használhatja számítógépén, táblagépén, mobilon és böngészőkön keresztül.

SSL tanúsítványok

A biztonság fontos a webes térben. Ezért a szolgáltatások kínálatában SSL tanúsítványokat is talál. Webhelye biztonsága érdekében kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Ez biztosítja az adatkommunikációt az oldal látogatóival, emellett egy SSL tanúsítvány segít javítani a keresési pozícióját.

A modern technológiának köszönhetően az SSL tanúsítvány és a weboldal kombinációja nem lassítja a weboldal betöltődését.

Egyedi weboldal

Olyan eszközt keresel, amellyel kevesebb mint egy óra alatt hozhatsz létre új oldalt? A WebSupport erre az esetre is kínál megoldást . A programozás ismerete nélkül több száz előre elkészített sablon közül választhat, itt tényleg mindenki elkészítheti saját oldalát.

easySEO

Az EasySEO jobb keresési pozíciót biztosít webhelyének a webhely SEO optimalizálásának köszönhetően. Az EasySEO végigvezeti webhelye optimalizálásának lépésein, még akkor is, ha Ön nem SEO szakértő. Az intelligens nemzeti vagy helyi beállítások segítségével jobban látható lesz ott, ahol ügyfelei vannak.

Mindössze havi 6,90 euróért a következőket kapja:

 • egy weboldal optimalizálása,
 • monitorozás és összehasonlítás legfeljebb három kiválasztott versenytárssal,
 • 15 kulcsszó követése
 • oldalak az eredmények nyomon követésére.

Tárhely ajánlat

A tárhely kiválasztásakor több megoldás közül választhat:

WebSupport hosting
WebSupport hosting

Egyedi weboldal

Saját weboldalának tárolása azoknak készült, akik egyszerű és olcsó megoldást keresnek. Egy intuitív eszközzel programozási ismeretek nélkül is néhány perc alatt elkészítheti új weboldalát vagy egyszerű e-shopját. Minden, ami egy oldal létrehozásához szükséges, a rendelés leadása után azonnal elérhető.

A weboldal teljes mértékben reszponzív lesz, így minden eszközön könnyen olvasható lesz. Egyszerű kiterjesztések segítségével csatlakoztathatja a közösségi hálózatokhoz. Ezenkívül az oldalt bármikor szerkesztheti, akár mobiltelefonjáról is.

Ár: Tárhely egy személyes weboldalhoz, bloghoz vagy portfólióhoz 1 GB tárhellyel és öt aloldallal, így áfa nélkül 4,90 €/hó áron juthatsz hozzá. Egy 10 GB-os e-shop vagy céges weboldal esetén 9,90 €/hó tárhelyet kap, ÁFA nélkül. Ha az easySEO eszközt is megrendeli, havonta 14,73 eurót kell fizetnie áfa nélkül.

Ha érdekli ez a szolgáltatás, többet megtudhat róla az Egyéni webhely a WebSupport-tól – Áttekintés és útmutató című cikkemben.

A WordPress tárhelye

Ez a tárhely azoknak szól, akik előre elkészített megoldást keresnek a WordPress webhelyhez. Az egykattintásos WordPress telepítésen és a WordPress megnövelt sebességén és biztonságán kívül ingyenesen kap egy új domaint .online kiterjesztéssel.

A WebSupport.sk gondoskodik az olyan technikai dolgokról, mint a telepítés, beállítás, optimalizálás és biztonsági mentés. Ez lehetővé teszi, hogy az oldal tartalmának létrehozására összpontosítson.

A WordPress hosting szolgáltatás számos előnnyel jár:

 • nagy oldalsebesség, amit SSD lemezeken való tárolása biztosít,
 • a WordPress legújabb verziójának teljes körű használata, amely a rendeléstől számított perceken belül elérhető,
 • A WordPress legújabb verziója mindig telepítve van a webtárhelyen, amely maga is letöltheti az új biztonsági frissítéseket.
 • A legszélesebb körben használt bővítmények, mint például a Google Analytics, a SEO optimalizálás, a közösségi megosztás, a spam elleni védelem stb.
 • az adatok biztonsági mentése rendszeresen megtörténik, és a mentést legfeljebb 14 napig tárolják a szerveren,
 • nem kell attól tartania, hogy webhelye a megvásárolt terület mérete fölé nő – ha szükséges, a WebSupport megfelelő megoldást készít Önnek.

Ár: Havi 4,85 €-tól áfa nélkül megvásárolhatja a WordPress tárhelyét. Az árakról az alábbi képen talál áttekintést.

A WordPress tárhelye
A hosting WordPress árakért

A Tárhely

A Tárhely minden egyedi webhelyhez alkalmas. Kiválaszthatja, hogy mennyi helyre van szüksége, hány postafiókot, webhelyet és adatbázist használ. És növeli vagy csökkenti a helyet az aktuális igényeknek megfelelően.

Minden adata ultragyors SSD-n lesz tárolva, így webhelye gyorsabban töltődik be, és növeli versenyképességét.

Az oldal biztonságát az ESET vírusvédelme biztosítja. Ha tanácsra van szüksége, a támogatás a hét 7 napján elérhető.

Az automatikus rendszeres biztonsági mentések gondoskodnak az adatok biztonsági mentéséről. A biztonsági másolatokat legfeljebb 14 napig tárolja a szerveren.

Ár: A Tárhely havi 2,81 €-tól elérhető ÁFA nélkül. Az árakról az alábbi képen talál áttekintést.

A Tárhely
A hosting árak

Business Hosting

A Business Hosting olyan fontos webhelyekhez készült, amelyek bevételi és üzleti forrást jelentenek. Ha ezt a megoldást választja, akkor kiválasztja, hogy mekkora helyre van szüksége, hány weboldalt, adatbázist, postafiókot fog használni. A teret az aktuális igényeknek megfelelően bővítheti.

A szolgáltatás kiválasztásával a következőket kapja:

 • megbízható és biztonságos webhely 39 euró értékű SSL-tanúsítvánnyal,
 • akár 40%-kal nagyobb teljesítmény és sebesség, mint a normál hosting esetén
 • Évente egyszer személyre szabott beállításokat készítenek és testre szabnak
 • bónuszok eszközök formájában online üzlethez,
 • átirányítás a következő 10 domainre
 • 100 GB hely egyetlen domain számára
 • szabványon felüli adatvédelem,
 • gyors SSD lemezeken tárolt adatok,
 • hozzáférés az e-mailekhez a szerver leállásától függetlenül,
 • mindig adjon biztonsági másolatot.

Ár: Mindezt már havi 22,49 €-ért beszerezheti áfa nélkül.

Virtuális szerver vagy felhő

A WebSupport a következő lehetőségeket kínálja:

Virtuális szerver

Az igényes projektekre a hagyományos hosting képességein túlmenően alkalmas modern technológiák a virtuális szerverek. Az adatokat a jelenleg elérhető legjobb minőségű virtuális szervereken tároljuk.

Ezt a szolgáltatást akkor veszi igénybe, ha nagy forgalmú portálja vagy e-shopja van, és biztosítania kell annak problémamentes működését. Minden paraméter az ügyfél aktuális igényei szerint állítható.

A virtuális szerver progresszív SSD-tárolón fut. A cég garantálja a prémium funkcionalitást, ami azt jelenti, hogy probléma esetén a VPS áttelepül egy másik szerverre. A weboldal tehát továbbra is elérhető.

A szolgáltatás ára havi 21,54 €-tól, ÁFA nélkül. Kiválasztáskor választhat egyet az előre elkészített csomagok közül, vagy beállíthatja a saját konfigurációját.

Virtuális adatközpont

A virtuális adatközpont egyesíti a nyílt OpenStack platformot, a magasan elérhető infrastruktúrát, a márkás hardver hátteret és a felügyeletet. Ez egy megoldás nagy teljesítményű virtuális szerverek futtatására .

A virtuális adatközpont erőforrásait igénye szerint újraosztja, és olyan platformot kap, amely számítási teljesítményt, hálózatépítést és tárolást kínál. Ez a szolgáltatás modern, nagy teljesítményű és megbízható hardveren fut. A munkafelület egyáltalán nem bonyolult, de intuitív és gyors.

Ár: A virtuális adatközpontot havi 95,45 €-tól veheti igénybe áfa nélkül. Például a következő előnyöket kapja pénzéért:

 • A paraméterek beállítása és a fizetés után néhány percen belül használhatja az online privát felhőt,
 • egyszerűen és gyorsan beállíthatja a virtuális adatközpont paramétereit az aktuális igényeknek megfelelően,
 • lebegő IP,
 • pillanatképek az aktuális virtuális szerver kép mentéséhez,
 • saját operációs rendszer kiválasztásának lehetősége.

Dedikált szerver

A dedikált szerver olyan megoldás, amelyet az internetes szakemberek értékelni fognak. Nagy portálok, vállalati weboldalak, e-shopok és sok más nagy online projekt fogják használni. Ezzel a szolgáltatással 100%-os szerverkapacitással rendelkezik. Tehát ne ossza meg mással. A legmodernebb DELL technológiák garantálják a maximális teljesítményt.

mit fogsz kapni? Ha a WebSupport dedikált szerverét választja, a rendelkezésére áll:

 • márka minőség,
 • nem kell aggódnia a hardver miatt – a gondoskodást a hét minden napján 24 órában tartó komponensfelügyelet biztosítja,
 • azonnali válasz bármilyen problémára,
 • ingyenes díjbiztosítás,
 • segítség az operációs rendszer kiválasztásában és telepítésében,
 • extra tápegység ingyen.

A szolgáltatás ára havi 89 €-tól, ÁFA nélkül.

Támogatás és kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen problémája van, a hét 7 napján felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, az alábbi órákban:

Hétfőtől csütörtökig 8:00 és 22:00 óra között
Péntek-vasárnap 8:00 és 19:00 óra között

Számos kapcsolatfelvételi lehetőség van:

 • online chat az oldalon,
 • e-mailben a helpdesk@websupport.sk címre ,
 • a 02/20 60 80 80 telefonszámon.

A leggyakrabban ismételt kérdésekre közvetlenül a WebSupport támogatási központban is választ találhat. Számos jól előkészített oktatóvideó is található.

Vásárlói élmény

Általánosságban elmondhatom, hogy a WebSupport ügyfélélménye pozitív. Az ügyfelek különösen hangsúlyozzák:

 • minőségi és gyors kiszolgálás,
 • gyors ügyfélszolgálat „emberi nyelven” (akár 97%-os elégedettség),
 • hosting lehetőségek és előnyös megoldások bármilyen méretű projekthez,
 • egyszerű használat,
 • rugalmasság,
 • a tárhely gyorsasága és megbízhatósága,
 • egyszerű domain regisztráció,
 • emberi hozzáállás, szakértelem és minden ügyfél segítésére való hajlandóság,
 • szolgáltatások széles skálája az ügyfelek elégedettségére összpontosítva,
 • a szolgáltatás minőségének és árának kiváló aránya.

Egyes vásárlók magasabbnak tartják az árakat, de ahogy mondani szokták, a minőség kifizetődik.

Saját tapasztalataim a WebSupporttal

Jelenleg az összes webhelyemet a WebSupportnál tartom, és a domainjeimet is itt regisztráltam.

Több tárhelyet és WebSupportot is kipróbáltam, ami a legjobban tetszett a következő okok miatt: nagy sebesség , stabilitás, funkcionalitás, modern technológiák, támogatás, adminisztrációs lehetőségek és a szolgáltatások és fizetések automatikus megújításának lehetősége .

Kedvezmény kuponok

[wpcd_coupon id=9137]

Tipp összegzésként: A Hogyan válasszuk ki a legjobb tárhelyet (nem csak a WordPress számára) című cikkben más minőségi tárhelyet is talál.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here