Hogyan lehet hivatkozást beszúrni a WordPressbe

Útmutató a hivatkozás egyszerű beszúrásához a WordPress szerkesztőbe. A HTML hivatkozások egyes weboldalakat kapcsolnak össze, de például PDF fájlok megtekintésére is használhatjuk őket.

Hogyan lehet hivatkozást beszúrni a WordPressbe

A WordPress-oldal szövegében található HTML-hivatkozások segíthetnek látogatóinak az oldalon való navigálásban. A hivatkozások arra is szolgálnak, hogy a látogatók tartalmat tölthessenek le az Ön webhelyéről.

Hogyan lehet hivatkozást beszúrni a WordPressbe

A HTML-hivatkozás WordPressbe való beillesztésének eljárása egyszerű. Először jelölje ki azt a szöveget, amelyre hivatkozni szeretne:

WordPress beágyazott html link

Ezután kattintson a „Hivatkozás beszúrása/szerkesztése” gombra . Kattintson egy kis ablak megnyitásához.

WordPress beágyazási url

Adja meg az ablakban azt az URL -t, amelyre a hivatkozásnak vezetnie kell. Beírhatja annak a cikknek a címét is, amelyhez az URL tartozik. Az ablak alatt megjelenik a cikkek listája. Válassza ki azt, amelyhez a kijelölt szöveget kapcsolni szeretné.

WordPress link beállítási lehetőségek
Link opciók

Most kattintson a „Link Options” elemre. Ez egy külön ablakot nyit meg. Itt láthatja a beágyazott URL-t és a link szövegét. Arra is van lehetőség, hogy a cikk vagy oldal, amelyre a html hivatkozás vezet, új böngészőablakban jelenjen meg. Most kattintson a „Frissítés” gombra.

Javítsa ki az elírt URL-t

Ha helytelenül írta be az URL-t, a WordPress piros kerettel figyelmezteti Önt . Az URL is piros lesz. A javításhoz egyszerűen kattintson a „Szerkesztés” gombra, és írja be újra az URL-t.

WordPress URL javítás
URL javítás

html hivatkozás beágyazása médiafájlokba

Egyes fájlokat, például PDF-fájlokat nem szeretne közvetlenül a szövegbe ágyazni. Ezeket egy html hivatkozás segítségével tudod összekapcsolni. Először kattintson a „Fájl hozzáadása” gombra a WordPress vizuális szerkesztőjében.

Megnyílik a médiakönyvtár ablak. Ha a kívánt fájl nincs a könyvtárban, töltse fel úgy, hogy közvetlenül a számítógépéről húzza át a médiakönyvtárba, vagy használja a „Fájlok feltöltése” lehetőséget.

A WordPress beágyaz egy médiafájlt
Helyezzen be egy médiafájlt

Most szerkessze a fájl „Feliratát”. A cím a WordPress oldalon található html hivatkozás szövegeként lesz használva. Válassza a „Médiafájl” lehetőséget a melléklet megjelenítési beállításainál. A fájl URL-címe automatikusan megjelenik alatta. Kattintson a „Beszúrás a cikkbe” gombra.

Szerkessze és törölje a html hivatkozást

A létrehozott hivatkozás szerkesztéséhez kattintson a html hivatkozásra, majd ismét kattintson a „Hivatkozás beszúrása / szerkesztése” gombra . Ugyanaz az ablak nyílik meg, mint a hivatkozás beszúrásakor. Végezze el a szükséges módosításokat, majd kattintson ismét a „Hivatkozás létrehozása” gombra.

Egy html hivatkozás törléséhez kattintson a második „Link törlése” gombra.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here