Szabja testre WordPress-sablonja megjelenését

Szabja testre WordPress-sablonja megjelenését – ez az oktatóanyag segít beállítani logóját, nevét, szlogenjét, színeit, WordPress-webhelye ikonját és sok más beállítást .

Szabja testre WordPress-sablonja megjelenését

Szabja testre WordPress-sablonja megjelenését

A téma személyre szabásához kattintson a Megjelenés és Testreszabás elemre a WordPress adminisztrációjában. Az egyes oldalszerkesztési lehetőségek a választott témától függenek.

WordPress testreszabási oldal
Oldal testreszabása

A rendelkezésére álló testreszabási eszközökben testreszabhatja webhelye egyes tulajdonságait. Az egyes tulajdonságok beállításait a képernyő bal oldalán található megfelelő menüsorra kattintva érheti el . Egy újabb kattintással megjelenik egy ablak, ahol elvégezheti a kívánt beállításokat.

Az összes beállítás elvégzése után feltétlenül kattintson a Közzététel gombra a képernyő tetején. Ezzel közzéteszi az elrendezés testreszabását.

Ha részletesebb információra van szüksége a webhely megjelenésének testreszabásával kapcsolatban, tekintse meg ezt a hivatalos angol nyelvű útmutatót .

💡 Tipp: A gyors ⏱ WordPress webért kulcsfontosságú a megfelelő tárhely kiválasztása. A hitelesített minőséget javaslom használni ➡️ Webonic.

Weboldal identitás

A weboldal identitás beállításainál megadod az oldal nevét, szlogenjét, valamint beillesztheted a logódat és feltöltheted weboldalad ikonját .

Weboldal identitás

Élő előnézet

Ne feledje, hogy amikor változtatást hajt végre, egy élő előnézet jelenik meg a képernyő jobb oldalán. Így fog kinézni a változási oldal. Az oldal előnézete a webhely főoldalát mutatja.

Az oldal jobb oldalán is mozoghat. Ez pontos képet ad arról, hogy fog kinézni. Azt is láthatja, hogyan fognak kinézni a webhely többi oldala.

💡 Tipp: Ajánlom a hitelesített Divi és Avada multifunkciós sablonok használatát. Kitűnő tapasztalataim vannak a Elementor is.

A módosítások közzététele a WordPress webhelyen

A módosítások csak az oldal előnézetében lesznek láthatók, mielőtt a Közzététel gombra kattint. A Közzététel gombra kattintás után magán az oldalon is megjelennek.

mentse a piszkozat oldal beállításait
Piszkozat oldalbeállítás mentése

Ha később vissza szeretne térni az oldalbeállításokhoz, és csak a vázlatmódosításokat szeretné menteni , kattintson a kerék ikonra uložiť koncept nastavenia stránky a Közzététel gomb mellett. Megnyílik egy új ablak. Itt kiválaszthatja, hogy most közzéteszi a módosításokat, menti a piszkozatbeállításokat, vagy ütemezheti a mentett módosítások közzétételét.

Előnézet mobileszközökön

A WordPress téma testreszabási beállításaiban mobileszközökön is megtekintheti az oldal élő előnézetét . Ezt az előnézetet a képernyő jobb oldalán láthatja, ha az alábbi ikonok egyikére kattint: WordPress živý náhľad ikonky

A képernyő bal alsó sarkában találja őket.

💡 Do you want a faster ⏱ website? Website speed is important for both visitors and SEO. I got the best results thanks to the WP Rocket plugin, which I highly recommend.
Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here