WordPress: Megjegyzések elutasítása és spam

Útmutató a megjegyzések elutasításához a WordPressben. Érdemes néhány megjegyzést spamként megjelölni, a kukába helyezni, és nem kell megjeleníteni a webhelyén.

WordPress: Megjegyzések elutasítása és spam

Megjegyzés elutasítása

Egy megjegyzés elutasításához vigye az egérmutatót egy adott megjegyzés fölé a megjegyzéslistában. A megjelenő lehetőségek közül válassza az Elutasítás lehetőséget. Az elutasított megjegyzések más színnel jelennek meg a megjegyzéslistában. A bal oldalon egy függőleges vonal is kiemeli:

A WordPress elutasította a megjegyzést
Megjegyzés elutasítva

Az újbóli jóváhagyáshoz vigye az egérmutatót a megjegyzés fölé. Most a Jóváhagyás jelenik meg az Elutasítás helyett.

💡 Tipp: A gyors ⏱ WordPress webért kulcsfontosságú a megfelelő tárhely kiválasztása. A hitelesített minőséget javaslom használni ➡️ Bluehost vagy SiteGround.

megjelölés spamként

Ha egy kéretlen megjegyzés jelenik meg webhelyén, azt spamként jelölheti meg a megjegyzéslistában. Ehhez válassza a Spam funkciót, amely akkor jelenik meg, ha egy adott megjegyzés fölé viszi az egérmutatót.

WordPress megjegyzések spam
Spam megjegyzés

Az összes spamként megjelölt üzenet megtekintéséhez kattintson a Spam elemre a megjegyzések listája felett. A kéretlen hozzászólások listájában az összes megjegyzést törölheti a Levélszemét mappa ürítése gombbal. Csak az egyes üzeneteket is törölheti.

Tipp: Ha az Akismet beépülő modult használja, előfordulhat, hogy az Akismet nem fogta fel a kéretlen megjegyzéseket . Egy üzenet spamként való megjelölése segít az Akismetnek azonosítani a hasonló kéretlen üzeneteket.

A Végleges törlés opciót akkor találja meg, ha egy adott megjegyzés fölé viszi az egérmutatót. Ezen az opción kívül itt találja a No Spam opciót, amellyel törölheti az üzenet spamként való megjelölését.

A Tömeges műveletek opcióval törölheti a kéretlen üzeneteket, vagy törölheti a spamként való megjelölést. Jelölje be a jelölőnégyzetet azon megjegyzések mellett, amelyekkel kapcsolatban intézkedést szeretne tenni. Ezután nyomja meg a Tömeges műveletek gombot. Válassza ki, hogy véglegesen törölni szeretné-e a kiválasztott üzeneteket, vagy nem levélszemétként jelöli meg őket.

💡 Tipp: Ajánlom a hitelesített Divi és Avada multifunkciós sablonok használatát. Kitűnő tapasztalataim vannak a Elementor is.

Kidobni a kukába

Ha egy megjegyzést a kukába szeretne helyezni, válassza az Elvetés hivatkozást , amely akkor jelenik meg, ha az egérmutatót egy adott üzenet fölé viszi. Ha véglegesen törölni szeretné az üzeneteket a kukából, kattintson a Kuka elemre a megjegyzések listája felett.

WordPress Lomtár Megjegyzések
Megjegyzések kosara

Számos funkció érhető el a Lomtárban. Ha egy adott üzenet fölé viszi az egérmutatót, három lehetőség jelenik meg:

Spam – jelöljön meg egy megjegyzést spamként.
Frissítés – frissíti a megjegyzést.
Végleges törlés – véglegesen eltávolítja a megjegyzést a webhelyéről.

Ha a kukában lévő összes megjegyzést törölni szeretné, használja a Kuka ürítése gombot.

💡 Do you want a faster ⏱ website? Website speed is important for both visitors and SEO. I got the best results thanks to the WP Rocket plugin, which I highly recommend.
Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here