WordPress sablonok az eshophoz – TOP 30

Ebben a cikkben kiválasztottam a legjobb sablonokat a WordPress eshop számára. A TOP 30 ingyenes és prémium WooCommerce sablonamely megjelenésével, gyorsaságával és találékonyságával magával ragadott. Bónuszként elmondom, melyik két WooCommerce-sablon vált be a legjobban számomra.

WordPress sablonok az eshophoz

Nem biztos, hogy könnyű megtalálni a megfelelő WordPress-sablont egy eshop számára. Nem azért, mert a WordPress nem kínál minőségi megoldásokat. Hanem azért, mert annyi kínálata van. Lehet, hogy annyira eláraszt a választék gazdagsága, hogy nem fog tudni csak egyet választani. Talán kis áttekintésem segít a választásban.

Az e-shophoz készült WordPress sablon nagy előnye, hogy kapcsolódik a WooCommerce bővítményhez , amely minden webáruház számára kiváló megoldás az e-shop létrehozásához szükséges funkciók gazdag választékához. Az egyes sablonok különböznek egymástól.

Különösen az ingyenes sablonok lepnek meg. Bár a fizetősnél kevesebb sablon létezik, rengeteg funkciót kínálnak a jól megtervezett oldalelrendezéshez. Természetesen a fizetős sablonok több lehetőséget kínálnak. Minden e-shophoz talál megfelelő megoldást.

Egy adott sablon kiválasztása előtt azt javaslom, hogy olvassa el a WordPress-sablon kiválasztására vonatkozó utasításokat.

A WooCommerce túl bonyolultnak tűnik számodra? Próbálja ki a FAPI -t, a SimpleShop -ot vagy az eshop-fast- ot.

És ez az én válogatásom a 2019-es 30 legjobb prémium és ingyenes témából :

1. Emporos

emporos

Az Emporos az egyik többfunkciós WordPress sablon az eshop számára . A WooCommerce bővítmény teljes mértékben támogatja. Különféle online áruházak használják. Számos lehetőséget kínál az áruk elrendezésére és a termékparaméterek gyakorlati beállítására. A felhasználók értékelni fogják a maximális betöltési sebesség optimalizálását is.

Mondanunk sem kell, hogy a fejlesztők nem feledkeztek meg a SEO optimalizálásról és az összes eszközzel való kompatibilitásról sem, amely nélkül ma egyetlen webáruház sem nélkülözheti. Ezzel a WooCommerce sablonnal az Ön e-shopja biztosan különbözik a többitől. A nagyszámú opció ellenére könnyen állítható. Az Emporos különféle demókkal rendelkezik a különböző árutípusokhoz.

További infó és bemutató

2. Halena

halena

A Halena egy teljesen reszponzív WordPress WooCommerce sablon e-shopokhoz. Lenyűgözött a minimalista dizájn, aminek köszönhetően az eladott áruk egyedi módon tűnnek ki. Négy előre elkészített oldalt és többféle termékelrendezési módot tartalmaz.

A felhasználó könnyen személyre szabhatja elképzelései szerint. Olyan funkciókat is tartalmaz, mint az automatikus képnagyítás, szűrés és keresés. Bármilyen termékhez alkalmas.

További infó és bemutató

3. A fogas

a fogas

Az akasztó minden szükséges funkciót tartalmaz egy e-shop létrehozásához. Modern megjelenésű. Ez a WooCommerce sablon kompatibilis több WordPress beépülő modullal és teljesen reszponzív , így a termék kis képernyőn is kiemelkedik.

Tartalmaz egy blog aloldalt is. Különféle termékekhez alkalmas. Számos lehetőség áll rendelkezésre a menük, képek, termékoldalak és kategóriák beállítására. A használati útmutató segítségével viszonylag könnyen telepíthető és személyre szabható.

További infó és bemutató

4. Kézzel készített

kézzel készített

Teljesen reszponzív WordPress sablon , amelyet kifejezetten kézzel készített termékek értékesítésére fejlesztettek ki . Egy kattintással telepítheti. Több oldaltervet és termékelrendezési lehetőséget kínál. Ami a legjobban vonzott ebben a WooCommerce sablonban, az a minőségi színek és az animáció lehetősége.

Az e-shopba történő behelyezéskor a termék eredetiségéből semmi nem vész el. A sablon dizájn tökéletességét kiegészítik a Revolution Slider bővítmény és a Visual Composer bővítményt használó prezentációs lehetőségek.

A sablon minden típusú kézzel készített termékhez alkalmas. A WooCommerce bővítmény biztosítja az értékesítésükhöz szükséges funkciókat a kosárba helyezéstől a szállításon át a fizetési átjáróig.

További infó és bemutató

5. Merchandiser

kereskedő

A Merchandiser egy modern WooCommerce sablon e-boltok számára. Az ezzel a sablonnal készített oldal minimalista dizájnja fokozott vásárlói figyelmet vonz a termékre. A sablon gyors és megbízható. A termékek hosszú betöltési ideje miatt biztosan egyetlen látogató sem hagyja el az oldalt.

Egy teljesen működőképes és egyedi e-kereskedelmi webhely viszonylag egyszerűen létrehozható. A Merchandiser sablon teljes mértékben reszponzív. A vásárlók kényelmesen megtekinthetik az árut, elolvashatják az összes szükséges információt és vásárolhatnak bármilyen eszközről.

További infó és bemutató

június 6

június

A June egy multifunkcionális WooCommerce sablon az e-boltok számára, amivel más fókuszú oldalak is készíthetők. Az ezzel a sablonnal készült oldal kinézete alapján azt merem állítani, hogy a fejlesztők szándéka az ügyfelek lebilincselése volt . A sablon ötvözi a modern, vonzó dizájnt és a funkcionalitást.

Több mint 200 előre elkészített oldal- és termékelrendezéssel rendelkezik. Ezzel a sablonnal bármilyen termékhez online üzletet hozhat létre. Alkalmas nagy multinacionális e-shopokhoz is. Számos beépített bővítményt tartalmaz, mint például a Layer Slider, a Visual Composer, az Apple Live Photo és mások.

További infó és bemutató

7. Klasszikus

klasszikus

A Classico e-shopokhoz készült WordPress sablon jó választás azoknak az eladóknak, akik egy lenyűgöző és reprezentatív oldallal szeretnék elérni a vásárlót. Számos kész oldalelrendezés közül választhat, az egyszerűbbtől a kombinált képelrendezéssel a bonyolultabb grafikákig teljes képernyős képekkel .

A sablonban kiválaszthatók a megfelelő szűrők, menüelrendezések, termékképek és csúszkák. Egy kattintással telepíthető. Az oldal szebb megjelenése érdekében a Visual Composer beépülő modul is a sablon része.

További infó és bemutató

8. Vitrinek

vitrinek

A Vitrine többféle termékhez tartalmaz bemutatókat a divatruházattól a bútorokon át az elektronikai cikkekig . Fejlesztői a sablon létrehozása során végig a hatékony értékesítést tartották szem előtt. A felhasználó minden bizonnyal értékelni fogja a SEO optimalizálását, a sebességet, a több mint 70 előre elkészített oldalt és a kompatibilitást számos pluginnal, például a Multi-vendor pluginnal.

A könnyebb ellenőrzés érdekében van egy oktatóprogram, amely végigvezeti őket az oldal beállításán, a termékek és az árukkal kapcsolatos fontos információk beszúrásán, szűrési lehetőségeken, fizetésen, szállításon stb.

További infó és bemutató

9. Bronx

Bronx

A Bronx egy stílusos prémium sablon az e-boltok számára. Az ezzel a sablonnal létrehozott oldalon elhelyezett áruk egyszerűen jól néznek ki. Számos lehetőséget kínál az egyes oldalfunkciók beállítására. A háttér egyszerű kialakítású, ami az értékesített terméket helyezi előtérbe.

Az étlap áttekinthető, a vásárló biztosan nem téved el az üzletben. A sablon része egy blog is. Itt választhat klasszikus vagy falazott cikkelrendezést.

További infó és bemutató

10. Polaris

polaris

Fantasztikus megjelenésű minimalista WordPress eshop sablon. Mindent tartalmaz egy teljesen működőképes, sikeres online áruházhoz: előre elkészített lehetőségek az áttekinthető menü elrendezéséhez, különféle termékelrendezések, termékleírások és azok paraméterei . Minden terméktípushoz több tervezési stílus is igazodik.

A Polaris sablon alkalmas élelmiszerekhez, éttermekhez, divathoz, ékszerekhez és régiségekhez. És messze nem vagyunk kimerültek. Gyors és teljes mértékben reagál. Olyan praktikus apróságokat is talál, mint a Google térkép, online chat ügyfelekkel és fizetési átjárók különféle lehetőségekkel. Egy kattintással telepíthető.

További infó és bemutató

11. Velo

velo

Ez az érzékeny WooCommerce-sablon a kerékpárosok számára készült e-shopokra specializálódott . Ez a fókusz azonban nem rögzített. A Velo más típusú árukhoz is használható. A sablon gyors, problémamentes és nagyon profinak tűnik.

A sablon tartalmazza a jól ismert Revolution Slider, Visual Composer és Advanced Custom Fields bővítményeket. Több mint 20 előre elkészített egyedi mintával rendelkezik.

További infó és bemutató

12. WooPress

woopress

A WooPress egy professzionális WordPress WooCommerce e-shop sablon. Modern megjelenése nagyon elegáns benyomást kelt. Ezen kívül funkcionalitásával és beállítási lehetőségeivel tetszeni fog a felhasználó számára. Több mint 20 különböző oldalelrendezést tartalmaz. Széles körű felhasználási területe van.

Alkalmas játékokat, bútorokat, virágokat, kozmetikumokat, ékszereket, férfi- és női ruházatot árusító online boltokba és éttermekbe .

További infó és bemutató

13. Labomba

laborba

Már maga a sablon neve is sokat elárul a megjelenéséről és a céltudatosságáról. Az ezzel a sablonnal létrehozott oldal biztosan különbözik a többitől. A lehetőségek végtelenségét nyújtja. Mindent megtalál, ami egy e-shophoz, egy minőségi portfólió bemutatóhoz és egy bloghoz kell.

A fejlesztők ezt a sablont elsősorban a legújabb divathoz és divattervezéshez tervezték. Ezért a színét is hangsúlyozták. A Visual Composer használatával a sablon könnyen beállítható.

További infó és bemutató

14. Noraure

noraure

A WordPress WooCommerce e-shop sablon Noraure lehetőséget biztosít az áruk minőségi és lenyűgöző bemutatására. Egy oldal létrehozásakor értékelni fogja a számos beépített bővítményt, widgetet, végtelen színválasztékot, minőségi google betűtípusokat és egy kattintással telepíthetőt.

Az ezzel a sablonnal létrehozott e-shop oldal modern és vonzó megjelenésű lesz. Divat-, kozmetikai és többcélú webáruházak számára készült.

További infó és bemutató

15. Savoyai

savoy

A Savoy az e-shopok egyik minimalista sablonja . Teljesen érzékeny. Minimalista, stílusos és modern kialakítása különösen a kis képernyőkön tűnik ki. Ezzel a sablonnal minőségi alapot hozhat létre online áruháza számára. Ha szeretné bővíteni lehetőségeit, vásároljon többet a beépített Slider Revolition bővítmény mellett.

További infó és bemutató

16. Oxigén

oxigén

Az Oxygen egy sablon, amelyet a Bootstrap keretrendszeren fejlesztettek ki . A fejlesztők kifejezetten az e-shopokhoz tervezték. A sablon SEO optimalizált. A kezdőlap-, betűtípus- és blogbeállítások számos változatát kínálja. Tartalmazza a Visual Composer és a Revolution Slider beépülő modulokat. A Retina beépülő modullal is kompatibilis.

Gyorsan görgetheti a képeket, és az oldal böngészése érintőképernyős eszközökre van optimalizálva.

További infó és bemutató

17. Boltos

boltos

A Shopkeeper egy többfunkciós WooCommerce sablon e-boltok számára. A Revolution Slidernek köszönhetően a beágyazott képek kiváló minőségű feldolgozását és teljes képernyős megjelenítésének lehetőségét kínálja.

10 előre elkészített honlapja van, és természetesen számos variáció a termékelrendezésben és az oldalfejléc stílusban. Itt találsz egy blogot is. Ez a sablon termékkatalógus létrehozására is használható.

További infó és bemutató

18. Nitro

nitro

A Nitro sablon alkalmas divatos ruhákat, ékszereket, bútorokat, háztartási cikkeket, elektronikai cikkeket, sportfelszereléseket és különféle árucikkeket tartalmazó online boltok létrehozására . Gyors. A sablon kialakítása minimalista, ami felhívja a figyelmet a termékre.

Több mint 200 előre meghatározott oldalelrendezési lehetőséget tartalmaz. Ezen kívül vannak olyan praktikus bővítmények, amelyeket minden kiskereskedő értékelni fog az online áruház létrehozásakor: Méretútmutató, Advanced Product Filter, Revolution Slider, Visual Composer és még sok más. Természetesen más népszerű bővítményekkel is kompatibilis.

További infó és bemutató

19. Fehér

blance

Minimalista WordPress sablon, amely alkalmas az e-shophoz. Számos variációt kínál a kezdőlap és a termékoldalak megjelenésére vonatkozóan. Letisztult dizájnja, melynek közepén kiemelkedik az eladott áru, professzionálisan néz ki.

Hat előre elkészített kezdőlap közül választhat, többféle fejléc-elrendezés és termékelrendezés közül. Könnyű telepítéssel rendelkezik. Még egy kezdő is meg tudja oldani egy online útmutató segítségével.

További infó és bemutató

20. Kirakat

kirakat

A Storefront a legnépszerűbb ingyenesen elérhető WordPress sablon az eshop számára. A WooCommerce bővítmény szerzői hozták létre. A legtöbb bővítményével is kompatibilis. Célja, hogy teljes körű megoldást nyújtson a WooCommerce-hez kapcsolódó webáruház számára.

Egyszerű, könnyen beállítható és áttekinthető. A SEO optimalizálás és a kompatibilitás számítógépekkel, táblagépekkel és mobiltelefonokkal magától értetődő. Számos elrendezési és színválasztékkal rendelkezik.

A sablon több bővítményt is tartalmaz. Sok közülük ingyenes, néhányat meg kell vásárolni. A kirakat egyszerűen testreszabható gyermektémák használatával. Nem kell aggódnia a meglévő adatok és beállítások elvesztése miatt.

Az alább felsorolt sablonok gyermektémái a kirakathoz.

További infó és bemutató

21. Deli

csemege

A WooCommerce hivatalos weboldala így beszél a Deliről: “ Sablon karakteres boltokhoz. „Csak egyetérteni tudok ezzel a kijelentéssel. A Deli vonzó, természetes megjelenésű dizájnnal rendelkezik , amely kiegészíti a tisztaságot és a funkcionalitást. Alkalmas élelmiszereket, készételeket, kézzel készített termékeket, egészséges élelmiszereket és biotermékeket kínáló e-shopok számára.

Szabadon elérhető – ingyenesen. Telepítése nem fog sok időt igénybe venni. Az összes funkció beállításához kézikönyv áll rendelkezésre. A Storefront sablonba való beépítése biztosítja a WooCommerce integrációt.

További infó és bemutató

22. Szálloda

szálloda

A Szállodasablon olyan szálláshelyekhez készült, mint például szállodák, vendégházak és hasonlók. Egyértelmű beállításokat biztosít a dátumok és szolgáltatások foglalásához. Megjelenése egyszerű és áttekinthető. Könnyen személyre szabható az adott szállásadó feltételeihez.

További infó és bemutató

23. Butik

üzlet

A Boutique egy szabadon elérhető téma. Ahogy a neve is sugallja, kisebb e-boltok és butikok számára készült . Ez az ingyenes sablon szép, egyszerű dizájnnal és áttekinthető elrendezéssel rendelkezik. Lehetővé teszi saját logó létrehozását és színek beállítását.

Van egy oldalsávja kütyükkel és egy oldalelrendezés menü. Hátránya lehet, hogy nem kompatibilis a Storefront Designerrel és a Storefront Customizerrel.

További infó és bemutató

24. Galéria

Képtár

A Galleria egy prémium téma az e-boltok számára. Főleg divatos ruhák és dizájn kiegészítők kiskereskedői használják. Stílusos megjelenése frissítő. A színes kialakítás egyszerűségének köszönhetően az eladott termékek a vásárlók figyelmébe kerülnek.

Használja az ún kúria elrendezése. Egyedi fényképek szervezése, függetlenül azok magasságától. Az üzlet így fényűző hatást kap.

A Galleria téma és néhány Storefront-bővítmény használatával egyedi és teljesen működőképes e-kereskedelmi webhely hozható létre. Három demó érhető el: férfiruházat, női ruházat, valamint művészeti és design cikkeket kínáló bolt .

További infó és bemutató

25. Házi bolt

házi áruház

A Homestore klasszikus és kellemes megjelenést kölcsönöz az online áruháznak . Ez az egyik prémium téma. Alkalmas kisebb és nagyobb üzletekbe is, ahol különféle árukat kínálnak. Az összes áru jól néz ki rajta. Az egyes tételek elrendezése egyértelmű. Az ügyfél minden bizonnyal értékelni fogja a hatékonyságát, ami megkönnyíti a tájékozódást.

További infó és bemutató

26. Kimenet

kimenet

Az outlet a WooCommerce csapatának egyik prémium sablonja. Ha valami szépet és funkcionálisat keres, ne hagyja ki ezt a témát. Rengeteg lehetőséget kínál. Letisztult, praktikus és stílusos. Alkalmas minden típusú üzlethez, műszaki fókuszú.

Használhatja kis kiegészítők, elektronikai cikkek, alkatrészek és nagyméretű készülékek értékesítésére. Egyedülálló lehetőségek állnak rendelkezésre a honlap és az áruk elrendezésére. A fejlesztők minden tekintetben figyelembe vették a műszaki cikkek eladóinak minden szükséges adatát.

További infó és bemutató

27. ToyShop

játékbolt

A ToyShop játékok, kerti szerszámok és kellékek, virágok és dekorációk eladói számára alkalmas . Játékos, színekben pompázó kültéri kialakítású, amibe megfelelően illeszkedik az áru. A ToyShopban nagyon szeretem, hogy az oldal egyedi tervezési témái évszaknak megfelelően változhatnak. Az oldal mindig új és vonzó megjelenést kap.

További infó és bemutató

28. Írószerek

irodaszer

Az Irodaszerek témakör irodaszerek , művészeti kellékek és alkatrészek értékesítésére szolgál. Használhatja webáruház létrehozására is dekorációkkal és kézzel készített termékekkel. Az áruk jól állnak az oldalon. Áttekinthetően van elrendezve, a vásárló különböző lehetőségek közül választhat a termékek válogatására.

További infó és bemutató

29. Könyvesbolt

könyvkereskedés

A könyvesbolt minden könyveladó számára elérhető. Tartalmaz egy kezdőlapot a termékkategóriák vonzó elrendezésével. Ezenkívül az ügyfél választhat, hogy a könyveket műfaj, szerző, sőt formátum szerint is rendezi-e. Könyvbarátként elmondhatom, hogy a vásárló nagyon jól érzi magát ezen az oldalon. A fejlesztők ezt a témát borkereskedőknek is ajánlják.

További infó és bemutató

30. Gyógyszertár

gyógyszertár

A Pharmacy egy prémium e-shop sablon online gyógyszertáraknak, egészségügyi kellékek és szolgáltatások kiskereskedőinek . Kialakítása kellemes és megbízható benyomást kelt. Egyszerű és letisztult kialakítású. És természetesen a Storefront sablonnak köszönhetően teljes mértékben kompatibilis a WooCommerce bővítmény legújabb verzióival.

További infó és bemutató

BÓNUSZ: Sima

lapos

Bónusz titkos tippemként a Flatsome sablont említem meg. Ez a Themeforest legkelendőbb WooCommerce sablonja, és nem ok nélkül. Több mint 60.000 eladás tanúskodik minőségéről és sokoldalúságáról. A gyorsaság, a sokoldalúság, a nagy közösség és a többnyelvűség támogatása megbízható üzleti partnerré teszik. Tetszik a kialakítása, egészen a kosár ikonig.

További infó és bemutató

WordPress sablonok az eshophoz – következtetés

Bemutattam nektek azokat a sablonokat, amelyek a legjobban érdekeltek. A prémium témák közül jó tapasztalataim vannak a StudioPress és Flatsome sablonokkal, az ingyenes témák közül pedig a WooCommerce csapat hivatalos Storefront témája. Milyen sablon tetszik? Írd meg nekem kommentben. ?

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here