Ha a hírlevél

Szükségem van ügyfél e-mailekre?

Mit jelent a hírlevél?

Hogyan készítsünk e-mail listákat a WordPressben?

Mi az az e-mail lista?

Az e-mail lista vagy hírlevél olyan látogatókból áll, akik önként jelentkeztek hírek vagy frissítések fogadására. Lehetővé teszi a szorosabb kapcsolatot a látogatókkal, mint potenciális ügyfelekkel. Küldhetsz híreket exkluzív termékekről, kedvezményes utalványokat vagy egyszerűen kikérheted a véleményüket.

Kell egy email lista?

Miért építsünk levelezőlistát?

  • Figyelem felkeltése – A közösségi médiában történő hozzájárulások eltarthatósági ideje korlátozott. Néhány óra elteltével már nem lehet bejegyzést találni. További előnye, hogy az emberek figyelmesebben olvassák el az e-maileket, mint a híreket a Facebookon.
  • Jobb célzás – E-mailjeit az igényei szerint célozhatja. E-maileket küldhet különböző országoknak, vagy megcélozhatja az ügyfeleket attól függően, hogy melyik oldalra regisztrált, vagy nemük szerint.
  • Információk elérhetősége – mindenki kap egy e-mailt, és ő dönti el, hogy megnyitja-e vagy sem.

Felmerül a kérdés: Nem jobb a közösségi hálózatokat használni? Miért küldenél valamit az embereknek, ha mindent elolvasnak a Facebookon?

Az e-mail eddig az elektronikus kommunikáció legmegbízhatóbb formája. Az e-mailek küldése egyszerűbb, mint egy rajongói közösség felépítése, hogy ugyanazt az üzenetküldési hatást érje el. A Facebook csak a felhasználók kis százalékához juttat el üzeneteket az oldalról (a rajongók számától és egyéb tényezőktől függően). Így fogja hírét mindenkinek bejelenteni.

Nem azt mondjuk, hogy nem kell közösséget alkotnia a közösségi médiában, de egyszerűbb megosztani a fontos tartalmakat a rajongóival e-mailben.

Hogyan kell megépíteni?

Először ki kell választania egy megbízható e-mail feladót. Egy speciális cég igénybevételével elkerülheti az e-mailek kézbesítésével kapcsolatos problémákat. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy e-mailjeit SPAM-ként jelöljük meg. Javasoljuk, hogy spóroljon időt és vásárolja meg valamelyik elérhető szolgáltatást. Ez az oka annak, hogy az olyan nagy cégek, mint a Facebook, az Apple és az eBay, más cégeket használnak e-mailek küldésére.

Meg tudná mondani, hogy miért használjam az e-mail szolgáltatást, ha a modullal meg tudom oldani?

Ha mégis a modul használata mellett dönt, használja a MailPoetet. Továbbra is van probléma az e-mailek kézbesítésével, de ezt csökkenti a külső SMTP szolgáltatásokon keresztüli küldés támogatása.

Melyik céget használja az e-mailek küldésére?

Számos cég kínál kiváló ár-érték arányt. Ezek közül választottunk néhányat:

Aweber

Az Aweber az egyik legnépszerűbb e-mail szolgáltatás. Lehetővé teszi az e-mailek nyomon követését, az előfizetők kezelését és az e-mailek nyomon követését. Sok hasznos funkcióval rendelkezik. Új e-maileket tud létrehozni bejegyzésekből, egymás után küldi az e-maileket, és különböző kritériumok szerint célozza meg az e-maileket.

MailChimp

Egy másik népszerű szolgáltatás a MailChimp. A következőket kínálja: e-mail terjesztés (nem meglepő módon), ügyfélkezelés, e-mailek nyomon követése, statisztikák böngészése, automatikus válaszok, modern e-mail sablonok, ügyfélcélzás és kampányfelosztás.

A legjobb dolog ebben a szolgáltatásban az ár. A MailChimp ingyenes (maximum 2000 feliratkozó és 12000 e-mail havonta).

Megjegyzés: A limit túllépése után az árlista szerint kell fizetni.

MailPoet

A WordPress modul tájékoztatók küldésére szolgál. Előnye elsősorban a rendelkezésre állás, a külső SMTP szolgáltatás beállításának lehetősége és az egyszerű fogd és vidd felület. A modul ingyenesen elérhető, de legfeljebb 2000 előfizetővel rendelkezik. Ha több ügyfélnek szeretne e-mailt küldeni, akkor az árlista szerint prémium verziót kell vásárolnia (oldalonként 99 USD/év)

Szerezz új előfizetőket!

Ha már mód van e-mailek küldésére, most már csak „kell” vonzani a látogatókat. A webhely kialakításától függően ki kell választania a megfelelő űrlapelhelyezést. A sikered ezen múlik!

Előugró ablakok (WordPress Popup, Ligthbox Popup)

A regisztrációs űrlap legsikeresebb formája a felugró ablak.

A WPBeginner az OptinMonster modult használja. Az alapítójuk, Syed Balkhi által kifejlesztett 600%-os ügyfélszám-növekedést regisztráltak anélkül, hogy a forgalom elveszett volna. Ez a modul figyeli az egeret az oldalon, és egy felugró ablakot jelenít meg, mielőtt a látogató elhagyja az oldalt. Ez a riasztási forma a legkevésbé invazívnak bizonyult, és biztosítja a legmagasabb konverziót. Ezenkívül lehetővé teszi az A / B űrlapok tesztelését és az ablakok megváltoztatását a különböző oldalakhoz.

Bar az oldal alján / lebegő lábléc

Az oldal alján lesz egy görgetősáv, amely a böngészővel együtt gördül.

A pénteki regisztráció kevesebb konverziót eredményez, mint az előugró ablakok, de ez még mindig jobb módja az ügyfelek vonzásának. Ráadásul ez egy erőszakmentes forma, semmi sem ugrik ki a látogatónak és szabad szemmel mindig elérhető.

Tolóablakok

Az oldal aljáról vagy széléről felugró ablak. A görgető űrlap több felhasználó figyelmét vonzza, mint a statikus elhelyezés. A webmesterek az e-mailek lekérésének ezt a kevésbé invazív formáját használják az előugró ablakok helyett. Kevesebb konverziót érnek el, ezért kevésbé tartjuk őket hatékonynak.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Általában beszélni fog a formákról. A regisztrációs űrlapon, kapcsolatfelvételi űrlapon vagy más típusú űrlapon lehet egy jelölőnégyzet, elfogadom a hírek fogadását. Ezt a technikát a nagyvállalatok használják e-mailek megszerzésére. Egy ilyen funkció kódolása nehézkes, de létezik egy Gravity Forms modul, amelynek drag-and-drop felülete mindenki számára elég egyszerű.

Válaszoljon az ügyfeleknek

Ha már van egy látogatólista, fontos, hogy kommunikáljon velük. A legfontosabb az információ rendszeressége. Nem szükséges, hogy minden e-mail tartalmazzon hirdetést a termékről. Ha érdekes híreket vagy egyszerű tanácsokat küld a felhasználóknak, szeretni fognak. Fogadjon a rendszeres benyújtásra, és kérjen visszajelzést. Fedezze fel, mi hiányzik ügyfeleiből, és mi az, amit javíthat.

Ossza meg sikereit a felhasználói e-mailek iránti érdeklődés felkeltésében. Sok sikert kívánunk a gyűjtéshez.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here