SmartEmailing – cseh eszköz az e-mail marketinghez (áttekintés)

Részletes áttekintés és a SmartEmailing eszközzel kapcsolatos tapasztalataim, valamint az e-mail marketing egyszerű elindítása vele.

Az e-mail marketing hatékonyan elősegítheti az értékesítést. Ehhez azonban gyakran sok rutinmunka társul, ami könnyen automatizálható. A következő áttekintésben az egyik olyan eszközre is összpontosítottam, amely ebben segíteni fog. Ez a SmartEmailing.

Mi az a SmartEmailing

A SmartEmailing egy cseh eszköz, amellyel e-maileket küldhetnek vállalkozók és cégek számára, mérettől függetlenül . Megbízhatóságot ígér, platformot az ügyfélkapcsolatok gyűjtésére és a többcsatornás kommunikáció automatizálására e-mailek és SMS-ek küldésével.

SmartEmailing funkciók

A smartemailing.cz webhelyen a jól működő e-mail marketinghez a következőket találja:

Webes űrlapok

Egy űrlap segítségével gyűjti össze ügyfelei és webhelylátogatói e-mail címeit. Többféle előre elkészített űrlap közül választhat, amelyeken igény szerint szerkesztheti a szöveget. Különféle változatok állnak rendelkezésre: klasszikus és pop-up formák . Egyszerűen illessze be az űrlapot az oldalra, és kezdje el használni.

E-mail sablonok

Az eredeti e-mail-terv megkülönbözteti Önt a versenytársaktól, de nem kell magának elkészítenie. Tovább módosíthatja a kész SmartEmailing e-mail sablonokat, hogy a márkájához igazodjanak. Egyedi e-mailek létrehozására is van lehetőség.

SmartEmailing sablonok

Kapcsolatok gyakorlati rendezése

Könnyedén rendezheti ügyfelei kapcsolatainak számát különböző szempontok szerint különböző szegmensekbe . Például aszerint, hogy mit vásároltak, koruk szerint, azokat is leválogathatod, akik még nem vettek tőled semmit. Lehetővé teszi a küldött információk pontosabb célzását.

Személyes szöveg és személyre szabás

A személytelen e-mailek első pillantásra reklámnak tűnnek, és gyakran törölt levelek közé kerülnek. A SmartEmailing ezért az üzenetek személyre szabását kínálja. A megszólításon kívül lehetőség van egyéni sms küldésére mindenkinek.

Az elosztás automatizálása

Egyénileg beállíthat különböző e-mail küldési időpontokat . Beállíthatja azt az időt, amikor elvárja, hogy a címzett elolvassa. A rendszer éjjel-nappal működik, anélkül, hogy bármit is fel kellene figyelnie.

Fogékonyság

Minden elem, például az előre elkészített e- mail-sablonok és űrlapok teljes mértékben reszponzív . Alkalmazkodnak a mobileszközökön és számítógépeken való megjelenítéshez. Megjelenítésüket a leggyakrabban használt böngészőkben és freemailekben is tesztelik.

Gratulálunk

Születésnapra vagy más ünnepre szeretne kedvezményeket kínálni? Mivel a SmartEmailing a cseh és a szlovák naptárat használja, lehetővé teszi, hogy ezeket neveknek is elküldje . E-mailben vagy SMS-ben csatolja az üdvözletet a születésnapos személynek szóló különleges ajánlatával együtt.

A/B tesztelés

Nem tudja, hogyan érje el kapcsolatait? A SmartEmailing funkciók lehetővé teszik a különböző kampányok tesztelését . Az eredményt az üzenetek megnyitásának vagy a kattintások arányának megfelelően fogja megtudni.

Statisztikák a hatékonyabb e-mail marketingért

A SmartEmailing adminisztrációja statisztikát is tartalmaz, amelyből megtudhatja, hogy mely címzettek és mikor nyitották meg az üzenetet, mely elemek érdekelték őket leginkább , melyik tartalom hozta a legtöbb kattintást az oldalára stb. Ezzel minőségi anyagokat kaphat a további kampányokhoz.

Leiratkozás link

Az adatbázisából származó névjegyekről is automatikusan leiratkozunk. Ezért nem kell aggódnia a kéretlen hirdetések küldése miatt. A leiratkozási link az üzenetek láblécében található .

A SmartEmailing árazása

A teljes rendszert 14 napig ingyenesen kipróbálhatja akár 1000 e-mail küldésének lehetőségével. Ha úgy dönt, hogy továbbra is használja a SmartEmailing szolgáltatást, az árat a kapcsolattartók száma alapján határozzuk meg. A legalacsonyabb tarifa legfeljebb 500 kapcsolatra 193 CZK havonta (7,60 EUR). Ha úgy dönt, hogy éves időközönként fizet, akkor a havidíj olcsóbb lesz.

SMS-üzenetek küldéséhez kreditet kell vásárolni.

SmartEmailing árak

Minden e-mail csak egyszer számít, függetlenül attól, hogy csak egy vagy több listán szerepel-e . A letiltott névjegyek nem számítanak bele.

Fiókbeállítási szolgáltatások és műhelyek

Számos szolgáltatás is elérhető:

 • Fiókbeállítások,
 • váltás másik szerszámról,
 • a Shoptet e-mail beállításai,
 • egyedi e-mail sablonok és kódolás készítése,
 • e-mail marketing komplex outsourcing.

A SmartEmailing átfogó fiókellenőrzést is kínál, amely magában foglalja az összes kérdés megválaszolását is magában foglaló ellenőrzést. A kapott adatok alapján javaslatokat tesznek az e-mailes marketing hatékonyságának növelésére szolgáló eljárásokra.

Technikai támogatás

A technikai támogatás munkanapokon elérhető. Ha valamiben tanácsra van szüksége, felveheti vele a kapcsolatot online chaten, telefonon és e-mailben. Üzenetére néhány percen belül választ kell kapnia.

A rendszeradminisztrációban találsz egy linket is a súgóhoz, ahol megtalálod számos világos útmutatást különböző témákban. Itt megtekintheti a kezdőknek szóló videotanfolyamokat is. Nem tudsz kitalálni valamit? Kezdőknek online workshopra lehet jelentkezni, cégeknek munkatársi képzés rendelhető.

SmartEmailing oktatólista
💡 Tipp: A gyors ⏱ WordPress webért kulcsfontosságú a megfelelő tárhely kiválasztása. A hitelesített minőséget javaslom használni ➡️ Webonic.

SmartEmailing útmutató

Ha szeretné ingyenesen kipróbálni a SmartEmailing szolgáltatást , csak adja meg adatait, és már használhatja is. Bejelentkezés után egy áttekinthető adminisztrációs panel fogadja Önt, amelyen könnyen eligazodhat .

Itt megtalálja a névjegyek beállításait, beleértve az importálást és exportálást, valamint a kampányok és webes űrlapok létrehozásának funkcióit.

Érdekel a statisztika? A főbb statisztikák az ügyintéző táblán találhatók, a részletesebb beszámolóknak saját funkciójuk van, amelyeket a menüben találhat meg.

SmartEmailing üzenőfal

Hozzon létre egy e-mail sablont

Létrehozhat új sablont az e-mailek küldéséhez előre elkészített megoldásokból, vagy egyéni sablont is készíthet. Vannak sablonok, amelyek tematikusan igazodnak a különböző alkalmakhoz és fókuszokhoz. Ezen kívül választhatsz alapsablonokat, amelyek elemeit magad készíted el. Példaként egy új, DARKmode nevű terméket választottam.

SmartEmailing sablon e-mail létrehozásához

A kezdők minden bizonnyal értékelni fogják a SmartEmailing fejlesztőinek erőfeszítéseit, hogy minden lépésben segítsenek . Mire megbirkózik az egész rendszerrel, bizonyára gyakran értékelni fogja. Anélkül, hogy segítséget kellene keresnie, a legfontosabb információk közvetlenül a kérdőjel alatt találhatók az oldal tetején. Mások végigvezetik az e-mail létrehozásának lépésein.

Elemek szerkesztése

Minden elem szerkeszthető a sablonon. Módosíthatja a képet, szövegeket, elnevezheti a gombokat, beszúrhat hivatkozásokat és még sok mást. Az összes szerkesztési lehetőség megjelenik a megfelelő elemre kattintva, és törölheti is . Itt találhat eszközöket a szövegszínekhez, betűtípusokhoz, címsorokhoz, alternatív szöveg- vagy képfeliratokhoz és egyebekhez. Az egyes szerkesztések elvégzése után az oldal jobb oldalán található szerkesztések befejezése gombra kattintva mentheti el a munkáját.

SmartEmailing eszközök a sablonelemek szerkesztéséhez

Vannak eszközök új elemek hozzáadására, például szóközök, címsorok, szövegek, gombok, jobb vagy bal oldali képpel ellátott termékek, közösségi oldalakra mutató hivatkozások, aláírás és különféle előnyök (ingyenes szállítás, visszaküldés xx napon belül). Ezeket az eszközöket a képernyő jobb oldalán található panelen találja.

E-mailek mentése és küldése

A szerkesztés befejezése után javasoljuk, hogy először küldjön be egy előnézetet. Ez a funkció legfeljebb 10 különböző címre kínál küldést, a megfelelő gombot az oldal aljára görgetve találja meg. Az előnézet elküldésével megtekintheti, hogyan fog kinézni az e-mail, amikor megérkezik a címzett postafiókjába. Így elkerülheti, hogy csak elküldés után vegye észre a további módosítások szükségességét.

A SmartEmailing előnyei és hátrányai

A SmartEmailing egy olyan eszköz, amely hatékonyabbá teszi az e-mailek küldését minden vállalkozás számára, mérettől függetlenül. Azoknak is megfelel, akiknek nincs tapasztalatuk hasonló rendszerekkel.

Előnyök:

 • világos és intuitív ügyintézés
 • képes oktatóanyagok és oktatóvideók gyűjteménye
 • cseh nyelvű
 • gyors ügyfélszolgálat
 • az e-mailek személyre szabása
 • érintkezők importja és exportja
 • kapcsolati szegmentáció
 • születésnapi SMS küldésére a cseh és szlovák naptárat használja
 • átfogó megoldás az e-mail marketinghez világos statisztikákkal
 • gazdag lehetőségek az egyes sablonok és egyes elemek szerkesztéséhez
 • automatizálás
 • előre elkészített sablonok, valamint testreszabott megoldások
 • A/B tesztelés
 • készséges és gyors ügyfélszolgálat

Hátrányok:

 • a képek átméretezhetők, de nem körbevághatók
Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here