A leghíresebb WordPress oldalak – a legnépszerűbb szlovák és világmárkák

A leghíresebb WordPress oldalak – Írtam egy listát a 23 legnépszerűbb szlovák és világmárkáról, hogy eloszlassam azt a mítoszt, miszerint a WordPress csak kis oldalakra alkalmas.

A leghíresebb WordPress oldalak

A WordPress a legszélesebb körben használt CMS webhelykészítő rendszer. Gazdag funkcionalitásának és minőségi kialakításának köszönhetően sokoldalú felhasználásra talált a felhasználók körében.

Tipp: az isitwp.com szolgáltatáson keresztül egyszerűen és gyorsan ellenőrizheti, hogy a webhely fut-e WordPress-en.

Nézzünk meg néhányat közelebbről. Először a leghíresebb szlovák WordPress oldalakat mutatom be, majd indulok a nagyvilágba.

1. Indítás

A szlovák Startitup portál az induló vállalkozásokra összpontosító platform. A népszerű webhely sok okos embernek kínál indulást. Rengeteg érdekes cikket és interjút találsz a weben.

üzembe helyezés
üzembe helyezés

2. Napló N

A Denník N egy népszerű szlovák napilap, amely hírekkel foglalkozik. Weboldaluk WP-n fut. Több ezer cikket tartalmaz, ami bizonyítja, hogy ez a CMS képes kezelni a nagy webhelyeket.

WordPress napló N
Denník N
💡 Tipp: A gyors ⏱ WordPress webért kulcsfontosságú a megfelelő tárhely kiválasztása. A hitelesített minőséget javaslom használni ➡️ Webonic.

3. Pizza SEO

A Pizza SEO egy online marketing ügynökség, amely a WP-t is használta webhelyéhez. Ez bizonyítja, hogy ezt a CMS-t még azok is a megfelelő választásnak tartják, akik elkötelezettek és jártasak az online területen.

WordPress Pizza SEO
Pizza SEO

4. Baťa

A divat terén is említsünk valamit. A zlíni Baťa cég minőségi lábbelijéről és kiegészítőiről ismert. Webhelye WordPress-en is fut.

Bata
Bata

5. Radio Express

A Rádio Expres volt az első szlovák rádió, amely úgy döntött, hogy a WordPress-t használja honlapján. A weboldalt a WP területén jól ismert szakértők programozták – az ingyenes Webikon cég.

Radio Express
Radio Express

6. Látogassa meg Liptót

A Visitliptov egy nagy, többnyelvű weboldal Liptó turisztikai célpontjáról, amely szintén a WP-n fut. Több ezer cikket tartalmaz. „Véletlenül” a NetSuccess segítségével programoztam ezt az oldalt 🙂

Látogassa meg a Weboldalt
Látogassa meg a Weboldalt
💡 Tipp: Ajánlom a hitelesített Divi és Avada multifunkciós sablonok használatát. Kitűnő tapasztalataim vannak a Elementor is.

7. BBC Amerika

BBC America – a brit közszolgálati televízió műholdas csatornája, amely számos sikeres brit sorozatot és saját produkciót sugároz.

BBC Amerika
BBC Amerika

8. A New Yorker

A New Yorker több mint 90 éves hagyományokkal rendelkező magazin. Több neves író adta ki. A folyóirat riportokat, esszéket, könyvekről és kultúráról szóló híreket, kommentárokat, humort és költészetet közöl.

A New Yorker
A New Yorker

Ez a webhely és néhány alábbi márka CDN-t és gyorsítótárat használ, ezért nehéz ellenőrizni, hogy továbbra is futnak-e a WordPress tartalomkezelő rendszeren. De tudom, hogy már legalább egy ideje futnak rajta.

9. Sony Music

A Sony Music a világ három legnagyobb zenei kiadójának egyike. Az ő webhelye is ezen a leggyakrabban használt CMS-en fut.

Sony Music
Sony Music

10. MTV Híradó

MTV – az első zenei televízió, amely a nap 24 órájában sugároz. A fiatalok világszerte ismerik.

Az Mtv
MTV híradó
💡 Do you want a faster ⏱ website? Website speed is important for both visitors and SEO. I got the best results thanks to the WP Rocket plugin, which I highly recommend.

11. Microsoft News

A Microsoft Office Outlook, a Microsoft Windows és a multinacionális cég sok más termékének felhasználóinak nem kell bemutatniuk ezt a márkát. A Microsoft News webhelye ezen a tartalomkezelő rendszeren készült.

Microsoft News
Microsoft News

12. Forbes

A Forbes amerikai kétheti lap rangsorairól ismert, amelyek között szerepel például a világ leggazdagabb embereinek rangsora is. Ezen kívül pénzügyi, ipari, befektetési és hasonló témákkal kapcsolatos információkat nyújt. Hihetetlen ára 6 millió darab. Az internetes verziót 50 millióan olvassák.

Forbes
Forbes

13. A Wall Street Journal – Törvények rovata

A Wall Street Journal
A Wall Street Journal

A The Wall Street Journal részeként a Law Blog is használja a WP-t. Ennek az újságnak a nevét nem csak a nemzetközi üzlettel és pénzügyekkel foglalkozók ismerik. Közel 1 millió online előfizetője van. A nyomtatott változat 2 millió példányban jelenik meg. Aj

14. Reuters – blogok rovata

Reuters
Reuters

Reuters – A blogok rovata a WP-n fut. A Reuters brit hírügynökség közel 170 éves hagyományokkal rendelkező honlapja egyben az egyik leghíresebb WordPress oldal. Az oldal naprakész információkat tartalmaz a piacokról, a politikáról, a technológiáról és még sok másról.

15. NFL (National Football League) – szekcióblogok

NFL
NFL

Az NFL (National Football League) egy rangos amerikai futball-bajnokság. 1923-ban alapították, és 32 klubban játszik. A blogjai rovata a WP-n fut.

16. UPS blog

UPS
UPS

Mindenki hallott már a UPS amerikai hajózási társaságról. Még a globális szolgáltató blog része is ezt a leggyakrabban használt CMS-t használja.

17. The New York Times Company

A New York Times
A New York Times

A New York Times Company 18 újságot ad ki. A leghíresebbek a The New York Times, a Sunday Review és a The Boston Globe. Ez az oldal egyértelműen a leghíresebb WordPress oldalak közé sorolható.

18. A Mozilla Blog

A Mozilla blog
A Mozilla blog

A WordPress platformon működik egy jól ismert internetböngésző blogoldala . Az oldalon megtudhatja a Firefox újdonságait.

19. Wolverine World Wide

Wolverine világszerte
Wolverine világszerte

A Wolverine World Wide egy amerikai lábbeligyártó. Lábbelit is gyárt katonai és más márkák, például a Harley-Davidson számára.

20. Mercedes-Benz

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz

A Mercedes-Benz weboldala is fut a WP-n. A német autógyártó története 1880-ig nyúlik vissza. Azóta számos fejlesztésen mentek keresztül ennek a márkának az autói. A márka megőrzi népszerűségét és sikerét világszerte.

21. A Harvard Gazette

A Harvard Gazette
A Harvard Gazette

Ebben a tartalomkezelő rendszerben jön létre az ismert egyetem hivatalos híroldala is. Beszámol az aktuális eseményekről a Harvard Egyetem valamennyi tanulmányi területén.

22. People.com

People.com
People.com

A People.com a show-biznisz, a zene és az életmód világának legfrissebb információit kínálja. A cikkek és fotók mellett érdekes videókat is talál itt.

23. Disney könyvek és Disney blog

Disney könyvek és Disney blog
Disney könyvek

Ki ne ismerne legalább egy Disney mesét. Számos webhely, például a Disney könyvek és a Disney blog is használja a WP-t.

Tipp: az isitwp.com szolgáltatáson keresztül egyszerűen és gyorsan ellenőrizheti, hogy a webhely fut-e WordPress-en.

Több WordPress-t használó márka is a jól ismert Fortune500 -as listához tartozik – ez is bizonyítja, hogy a WP a megfelelő választás.

A leghíresebb WordPress oldalak – a következtetés

Remélem, hogy ezen oldalak bemutatásával sikerült eloszlatnom azt a mítoszt, hogy ez a CMS csak kis oldalakra alkalmas. Mit gondolsz arról?

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here