WordPress és affiliate marketing

Pénzt keresni a webhelyén nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik. Én személy szerint Mr. 2008-ban kezdtem a WordPress oldalakon, ahol 5 cikkem, egy ingyenes sablonom, AdSense-m és több mint 80%-os CRT-m volt. Ma már nem olyan egyszerű, mint a jól primitív keresőoptimalizálásban. De vessünk egy pillantást, hogyan kell csinálni, és hogyan lehet nagyszerűen csinálni a WordPress segítségével.

Amikor sikerül telepítenie a WordPress-t, akkor már junior webfejlesztő vagy

Nevetséges, de 10 éve még a „futtatott” weboldal adminisztrációval, nem a Címlap vagy kemény HTML, nem volt egyszerű. A szállások többe kerültek, mint az Eurovea ásványvíz, és meg kellett fordulni. Akkoriban a „telepítés” valóban jelentett valamit. Ma ez egy kattintást jelent a hosting adminisztrációban. Gyakran kevesebb, mint havi 1 euróba kerül, amitől elsírom magam.

Ezért ma már egy kicsit okosabb csirke is képes „megcsinálni a hálót”, ami elég ahhoz, hogy a megfelelő konstellációban megszórja a gabonát gabonával.

Pénzkeresés az interneten

Én is sírok, mert ma milyen könnyű. Csak morogj és keress pénzt. Nos, csináljuk a csodálatos affiliate marketinget. Megkülönböztetünk kiadókat, vagyis azokat, akik publikálnak, például bloggereket, magazinokat stb. Másrészt a hirdetők, akik eladnak valamit, és eladást akarnak. Váratlan.affiliate marketing

A hirdetés online értékesíthető:
  1. Benyomások – Tehát valaki meglátja valahol a szalagcímét, esetleg rákattint, és vásárolhat
  2. Kattintások – így valaki meglátja valahol a szalagcímét, rákattint és esetleg vásárol
  3. Promóciók – így valaki meglátja valahol a bannerét, rákattint és biztosan vásárol

Az okosabbak már megértik, hogy a hirdető számára az a leghatékonyabb módja, ha jutalékot fizet a végrehajtott tranzakciók után. Az is igazságos. Ha fizető ügyfelet visz be, jutaléka van. Nem rossz.

Technikailag úgy működik, hogy kap egy „társult linket”, amely olyan paramétereket tartalmaz, amelyek rögzítik, hogy Ön látogatót küldött.

Például:

http://www.astratex.sk/?a_aid=521a17c4b88d1

Az 521a17c4b88d1 az a paraméter, amely alapján a rendszer tudja, hogy a „te embere”, és ha ő vásárol, a jutalék és az élet a Bahamákon a tiéd.

A kiadók több WordPress-bővítményt is találnak a társult kampányokhoz, de az a véleményem, hogy a legjobb „nyers” hivatkozással dolgozni. Másrészt a hirdetők hozzáadhatják saját társult programjukat WordPress e-shopjukhoz, például egy plugin segítségével AffiliateWP .

Hol szerezhet be partnerkampányokat

Természetesen nem minden e-shopnak vagy weboldalnak van affiliate kampánya. A gyakorlatban a program működésének 2 lehetőségét különböztetjük meg:

  • Önálló társult program
  • Társhálózat több programmal

Mindegyik megoldásnak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Külön megoldásban a kampány különálló, váratlan. Egy csepp egy eshop, egy bejelentkezés. Egy önálló program részeként általában egy leányvállalati menedzser áll rendelkezésre, aki gondoskodik róla. Ez valaki közvetlenül egy cégtől, például egy e-shoptól. Így gyorsan el tudja intézni a dolgokat, és esetleg el is tudja oltani.

A hálózaton belül több kampány is elérhető több hirdetőtől. A bevételek összesítve vannak, és Ön mint kiadó „egy fedél alatt” van. Hátránya, hogy a jutalékok gyakran alacsonyabbak, mint az önálló programoké, és az affiliate hálózatkezelőnek nincs közvetlen hatása az e-shop működtetésére.

Golyóálló tippek a társult kampányok WordPress használatával történő használatához

Sokan megmondják, mit tegyél, de én megmondom, mit nem kell. Időt takarítok meg. De neked semmid sincs 🙂

  1. Ne oldja meg a bannereket – az affile-ban lévő bannerek nem működnek túl jól.
  2. Közvetlen hiperhivatkozások megoldása – közvetlenül a szövegből, hivatkozzon kifejezetten a termékekre. Ennek van értelme.
  3. Próbáld ki az XML katalógust – WordPress-en keresztül gyönyörű XML katalógus készíthető. Sőt, nagyon sok van benne videó és cikk XML importálása WordPressbe .
  4. Próbáljon ki több kampányt – Ne mondj le. Ha az egyik kampány nem működik a célnak, próbáljon ki egy másikat. Nagyon sok elérhető belőlük.
  5. Képezd magad – tavaly elindítottuk a Super Affiliate Academy tanfolyamotamely teljesen ingyenes, és még egy ingyenes könyvet is küldünk Önnek, amikor csak akarja. Feltétel nélkül, csak affili iránti szeretetből :).

Tessék. Az affiliate kampányok használata rendkívül egyszerű. A WordPress-szel kombinálva, amely nagyon egyszerűen kezeli a webhely létrehozását és szerkesztését, csak Ön hiányzik a cikkből. Tegyen közzé, szerezzen olvasókat, és ajánljon valami jutalmat.

 

 

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here