Hogyan lehet szerkeszteni egy megjegyzést a WordPressben

Útmutató a megjegyzések WordPress-ben való szerkesztéséhez. Előfordulhat, hogy tovább kell szerkesztenie a megjegyzés tartalmát, állapotát, időpontját és dátumát, vagy át kell helyeznie a megjegyzést a kukába.

Hogyan lehet szerkeszteni egy megjegyzést a WordPressben

Kétféle szerkesztési mód közül választhat. Vigye az egérmutatót a szerkeszteni kívánt válasz fölé a megjegyzéslistában. A megjelenő lehetőségek közül válassza a Gyorsszerkesztés vagy a Szerkesztés lehetőséget.

Gyors megjegyzésszerkesztés a WordPress-ben

Ha a Gyorsszerkesztés lehetőséget választja, szerkesztheti nevét, e-mail címét és URL-címét . Ráadásul itt maga a tartalom is szerkeszthető. Kattintson a Megjegyzés szerkesztése gombra a módosítások mentéséhez. Ha nem szeretné menteni a módosításokat, kattintson a Mégse gombra .

WordPress gyors megjegyzésszerkesztés
Gyors szerkesztés
💡 Tipp: A gyors ⏱ WordPress webért kulcsfontosságú a megfelelő tárhely kiválasztása. A hitelesített minőséget javaslom használni ➡️ Webonic.

A megjegyzés szerkesztése

Kattintson a Szerkesztés gombra egy új szerkesztőablak megnyitásához. Itt ugyanazokat a tulajdonságokat szerkesztheti, mint a gyors szerkesztéshez. Ezenkívül a megjegyzésszerkesztő lehetőséget kínál a válasz állapotának kiválasztására – függőben, jóváhagyva vagy spam .

WordPress szerkesztés megjegyzés
Megjegyzés szerkesztése
💡 Tipp: Ajánlom a hitelesített Divi és Avada multifunkciós sablonok használatát. Kitűnő tapasztalataim vannak a Elementor is.

Dátum és idő beállítása

A képernyő jobb felső sarkában lehetőség van a megjegyzés elküldésének dátumának és időpontjának módosítására is . Ehhez kattintson a Szerkesztés gombra a válaszdátum alatt. A dátum felülírása után nyomja meg az OK gombot. Ezzel elmenti az új dátumot.

Kidobni a kukába

A megjegyzést a kukába is áthelyezheti. Ha el szeretné menteni a módosításokat, kattintson a Frissítés gombra. Ha nem szeretné menteni a módosításokat, térjen vissza a válaszlistához a böngészőben a vissza nyílra kattintva.

A megjegyzésekkel kapcsolatos további információkért tekintse meg ezt a hivatalos útmutatót .

💡 Do you want a faster ⏱ website? Website speed is important for both visitors and SEO. I got the best results thanks to the WP Rocket plugin, which I highly recommend.
Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here