WordPress: Oldalfejléc- és háttérbeállítások

Érdekel, hogyan állíthat be WordPress oldalfejlécet és hátteret? Ez az oktatóanyag segít testreszabni a fejlécet, és beállítani egy képet a webhely háttereként.

WordPress: Oldalfejléc- és háttérbeállítások

WordPress: Fejléc beállításai

A fejlécbeállítások menü a használt WordPress-sablontól függően eltérő. A fejlécbeállítási lehetőségek a WordPress adminisztrációjában a Megjelenés › Oldalfejléc alatt találhatók.

WordPress oldal fejléce
Oldalfejléc szerkesztése
💡 Tipp: A gyors ⏱ WordPress webért kulcsfontosságú a megfelelő tárhely kiválasztása. A hitelesített minőséget javaslom használni ➡️ Webonic.

Webhely fejlécének szerkesztése

Az Oldal fejlécére kattintva egy olyan oldalra jutunk, ahol képet, egyes témakörökben videót is beszúrhatunk a fejlécbe. A fejlécben használhatja a médiakönyvtár egyik képét vagy videóját, vagy feltölthet egy újat.

Ha új képet szeretne hozzáadni a fejléchez, kattintson az Új kép hozzáadása elemre. Ha videót ágyaz be, válassza ki a videót a médiakönyvtárból a Videó kiválasztása lehetőségre kattintva. Megadhat egy YouTube-videó URL-címét is. A fejléc megjelenésének beállítása után mentse el az összes változtatást a menü oldalsávjának tetején található Közzététel gombbal.

💡 Tipp: Ajánlom a hitelesített Divi és Avada multifunkciós sablonok használatát. Kitűnő tapasztalataim vannak a Elementor is.

Szabja testre az oldal hátterét a WordPressben

Egyes WordPress-sablonok lehetővé teszik az oldal hátterének testreszabását is. Az adminisztrációs menüben válassza a Háttérbeállítások lehetőséget. Az oldal háttérbeállításai ablakban válasszon ki egy képet a médiakönyvtárából, vagy töltsön fel egy újat. A módosítások mentéséhez feltétlenül kattintson a Közzététel gombra az oldal tetején.

💡 Do you want a faster ⏱ website? Website speed is important for both visitors and SEO. I got the best results thanks to the WP Rocket plugin, which I highly recommend.
Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here