A megjegyzések kezelése a WordPressben

A megjegyzések kezelése a WordPressben: utasítások a megjegyzések kezelésére és jóváhagyására, valamint a spam automatikus azonosítására és eltávolítására szolgáló eszközök használatára vonatkozóan .

WordPress: A megjegyzések kezelése

Mire valók a kommentek?

A WordPress lehetővé teszi, hogy megjegyzéseket (válaszokat) állítson be a webhelyén található bejegyzésekhez. A megjegyzéseket a webhely látogatói arra használják, hogy válaszoljanak cikkekre és egyéb bejegyzésekre . Ezeknek a reakcióknak köszönhetően a látogatók megvitathatják a témát. A megjegyzések kapcsolatba lépnek Önnel és a webhely látogatóival is.

Megjegyzések listája

Az összes válasz listájának megtekintéséhez keresse meg a Megjegyzések lehetőséget a WordPress adminisztrációjában . Kattintson ide, hogy megtekinthesse a webhelyén található összes megjegyzés listáját.

WordPress zoznam komentárov
Megjegyzések listája
💡 Tipp: A gyors ⏱ WordPress webért kulcsfontosságú a megfelelő tárhely kiválasztása. A hitelesített minőséget javaslom használni ➡️ Webonic.

Megjegyzésszűrés

A lista tetején találhatók a látogatók válaszainak szűrésére szolgáló linkek. Kiválaszthatja, hogy mely megjegyzéseket szeretné látni: mind, függőben lévő, jóváhagyott, spam vagy a kukában lévő megjegyzéseket. Tovább szűrheti a látogatók válaszait a Szűrés opcióval. Konkrét válaszokat kereshet a Keresés a megjegyzésekben ablakban.

💡 Tipp: Ajánlom a hitelesített Divi és Avada multifunkciós sablonok használatát. Kitűnő tapasztalataim vannak a Elementor is.

A megjegyzések kezelése a WordPressben

Amikor egy adott látogatói válaszsorra lép a megjegyzéslistában, számos funkcióra mutató hivatkozások jelennek meg . Ezekkel a funkciókkal kezelheti a WordPress-webhelyén lévő megjegyzéseket.

WordPress kommentkezelés
Kommentkezelés

Elutasítás – Ez a funkció lehetővé teszi a látogató válaszának elutasítását. A művelet végrehajtása után az többé nem jelenik meg az oldalon.

Válasz – Kattintson erre a lehetőségre egy ablak megnyitásához, amelyben megírja a megjegyzésre adott válaszát.

Gyorsszerkesztés – Itt szerkesztheti a választ elhagyó felhasználó nevét, e-mail címét vagy URL-jét, valamint magát a megjegyzést.

Szerkesztés – A Gyorsszerkesztés opcióban szerkeszthető információkon kívül megtalálja a megjegyzés állapotának kiválasztására szolgáló lehetőséget is: függőben, jóváhagyva vagy spam. Beállíthatja a válasz elküldésének dátumát és időpontját is.

Spam – Ezzel a funkcióval megjelölhet egy megjegyzést spamként.

Elvetés – Ezzel a lehetőséggel a reakció a kukába kerül. A Lomtárban lévőket örökre visszaállíthatja vagy törölheti.

A WordPressben kiértékelheti és kiszűrheti a spam megjegyzéseket az Akismet beépülő modullal . Az Akismet minden új WordPress-telepítésben telepítve van. Használatához keresse meg az Akismet elemet a bővítmények listájában, és jelölje be az Aktiválás négyzetet.

Tömeges részvények

Ha ugyanazt a műveletet több megjegyzésnél is szeretné végrehajtani, használja a Tömeges műveletek gombot. A jelölőnégyzet segítségével válassza ki, hogy a kiválasztott esemény mely látogatók válaszait érinti. Ezután kattintson a Tömeges műveletek elemre. Itt választhatja ki, hogy mit szeretne tenni a kiválasztott megjegyzésekkel: Elutasítás , Jóváhagyás , Megjelölés spamként vagy Áthelyezés a kukába . Kattintson az Alkalmaz gombra a művelet végrehajtásához.

A WordPress tömeges műveleteket kommentál
Tömeges részvények
💡 Do you want a faster ⏱ website? Website speed is important for both visitors and SEO. I got the best results thanks to the WP Rocket plugin, which I highly recommend.
Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here