WordPress sablonok cégeknek – TOP 30

Kiválasztottam a legjobb WordPress sablonokat a cégek számára. A TOP 30 sablon az üzleti weboldalhoz, amely lenyűgözött megjelenésével, minőségével, gyorsaságával és fantáziájával. Bónuszként elmondom, melyik két üzleti sablon vált be a legjobban számomra.

WordPress sablonok vállalkozások számára

Egy adott sablon kiválasztása előtt azt javaslom, hogy olvassa el a WordPress-sablon kiválasztására vonatkozó utasításokat. Íme az általam kiválasztott legjobb 30 üzleti sablon:

1. Uncode

kódolatlan

Az Uncode sablonnal reprezentatív dizájnt kap, amely olyan vállalatok számára készült, amelyek hangsúlyozzák termékeik és szolgáltatásaik részletességét és minőségét. Az oldal esztétikájáról a Visual Composer segédprogram gondoskodik, amely megkönnyíti a vizuális forma létrehozásának folyamatát. Ugyanakkor számos személyre szabási beállítást is kínál.

Az Uncode a WooComerce bővítményt is tartalmazza – az eshophoz. Lehetővé teszi egy professzionális online áruház létrehozását, gyors bevételnövekedéssel. Ezen túlmenően, nagyon egyszerű módot biztosít egy oldal több nyelven történő létrehozására.

További infó és bemutató

2. Divi

oszt

A Divi egy innovatív WordPress-sablon vállalatok számára, sok teret biztosítva a kreativitásnak . Egyszerűen konfigurálható widgeteket, funkciókat és opciókat kínál elegáns blokkrendszerre bontva. Az oldalak létrehozása a Divi programban fogd és vidd mechanizmussal működik. Segítségével néhány perc alatt elkészül egy szép weboldal.

A független tanúsítvánnyal rendelkező biztonsági funkciók, valamint a portfólió bemutató oldalainak rugalmassága és elrendezése ezt a cégeknek szánt WordPress-sablont megbízható választássá teszik az erős üzleti vállalkozások és az induló vállalkozások számára.

További infó és bemutató

3. Vállalati

társasági

A Corporate a felső és alsó menük egyszerű, világos és letisztult kialakítását ötvözi az oldaltörzs korlátlan színével. A téma szabadúszók és ügynökségek számára egyaránt alkalmas. A Corporate lehetőséget kínál a portfólió, a szolgáltatások és a munkacsoport gyors bemutatására. Ennek a WordPress-sablonnak a cégeknek szánt általános benyomását javítja a parallaxis görgetés, valamint a statisztikák, tapasztalatok bemutatására szolgáló hatékony animációk.

További infó és bemutató

4. Tanácsadás

tanácsadó

A Business Consulting sablonja lenyűgözött barátságos, kötetlen megjelenésével . A sárga és sötétkék alapértelmezett kombinációja robusztus címbetűtípussal ellentétben áll az oldal világos törzsével. Ez egyszerűvé és áttekinthetővé teszi – a felhasználó gyorsan eljut a számára fontos információkhoz.

A Visual Composer és a Slider Revolution bővítmények lehetővé teszik, hogy programozási ismeretek nélkül készítsen mozgóanimációkat tartalmazó webhelyet.

További infó és bemutató

5. Rejtjük

biztos helyre eltesz

A Stash nagyon változó színben, elrendezésben és tipográfiában. Akár bútorüzlet, fodrászszalon vagy marketingügynökség létrehozását tervezi, ez a WP-téma lefedi bármely tevékenysége követelményeit.

A Stash téma népszerű beépülő modulokat tartalmaz: Visual Composer, Revolution Slider és Essential Grid. A szabadúszók profitálnak majd a fotó kiváló minőségéből és a lehetőségből, hogy lenyűgöző galériát hozzanak létre, amellyel a legjobb fényben jeleníthetik meg portfóliójukat.

További infó és bemutató

6. Kálium

kálium

A Kalium egy olyan téma, amely alkalmas tervezők, fotósok, építészek blogjaira és portfólióira, vagy bárkire, aki teljes mértékben ki akarja mutatni kreativitásukat. Ez az egyik legnépszerűbb WordPress-sablon az üzleti életben, frissítve 2018 áprilisában.

A Kalium tartalmazza a Visual Composer beépülő modult az egyszerű webtervezés érdekében, és a Retina Ready-t a kiváló képminőség érdekében. Több mint 30 portfóliósémából és 800 ikonstílus közül választhat . Természetesen ez a cégeknek szánt WordPress-sablon lehetővé teszi az oldal lefordítását az Ön által választott nyelvekre.

További infó és bemutató

7. X

x

Az X az egyik legnépszerűbb WordPress sablon . Egy csomagban 4 különböző variációt (halom) kap. Az integritás tiszta és professzionális, sikeres cégek témája. A Renew és az Icon minimalista megjelenésű. Alkalmasak e-shopokhoz, portfóliókhoz és blogokhoz. Az Ethos variációval egy magazin vagy újság stílusú weboldalt hozhat létre.

Az X Business Theme minden böngészőben működik. Számos bővítmény ingyenesen elérhető normál minőségben és állandó ügyfélszolgálatban.

További infó és bemutató

8. LeadEngine

ólommotor

Kezdők és haladó webfejlesztők egyaránt dolgozhatnak a LeadEngine-nel. Alkalmas üzleti oldalakra, de marketing célokra landing oldalnak is. A LeadEngine segítségével hirdetéseket, eseményeket, új termékek bemutatóit, jótékonysági gyűjteményeket, pénzügyi vagy IT szolgáltatásokat és egyebeket készíthet. A sablon úgy készült, hogy első pillantásra jó benyomást keltsen.

További infó és bemutató

9. A drágakő

a drágakő

A Gem egy lenyűgöző vállalati weboldal témája, de művészek, fotósok és tervezők számára is . A függőleges görgetés, a csúszó oldalmenü vagy a mozgó háttér az eredetiség benyomását kelti. 150 sablon közül választhat, elegáns animációkat, korlátlan színt és több mint 2500 ikont használhat.

A Gem a legmodernebb berendezésekhez lett igazítva. Ide tartozik a SEO optimalizálás, a Visual Composer és a WooComerce az e-shopokhoz.

További infó és bemutató

10. Egyszerű és elegáns

egyszerű elegáns

Ahogy a neve is sugallja, ez egy elegáns téma, amely a dizájn érzékével készült . A Simple & Elegant tartalmazza a legnépszerűbb WordPress-bővítményeket: Slider Revolution, Visual Composer, MailChimp, Instagram widget. Az oldal megjelenésének létrehozása és testreszabása nagyon egyszerű – egyetlen kattintással megváltoztathatja az oldal stílusát, beleértve a tipográfiát, a színeket és az ikonokat. Lehetővé teszi a portfólió 2-4 oszlopban történő megtekintését. Támogatja az összes jelenlegi videó és audio formátumot.

További infó és bemutató

11. Te

te

Lenyűgözött az oldaltörzs szegélyének formájának rugalmassága . A formákkal szó szerint „nyerhetsz”. Ehhez korlátlan lehetősége van a fejléc és a lábléc szerkesztésére. Egészítse ki őket különféle animációkkal és színekkel, válassza ki kedvenc betűtípusát, és hozzon létre egy abszolút egyedit. Természetesen 10 előre beállított séma közül választhat. A tervezési előnyök mellett a You téma ultragyors oldalbetöltést és kompatibilitást is ígér az összes pluginnal.

További infó és bemutató

12. Tanács

tanács

A tanácsadás üzleti, tanácsadó és pénzügyi cégek számára készült . Korlátlan számú oldalmenü beállítást biztosít. A görgetősáv segítségével a potenciális ügyfelek könnyen navigálhatnak a webhely tartalmában. A legjobb benyomás érdekében hozzáadjuk a Revolution Slider bővítményt a csodálatos galériákhoz. A Tanácsadó webhely nagyszerűen néz ki mobiltelefonon, számítógépen és táblagépen.

További infó és bemutató

13. A mesterség

a mesterséget

A The Craftban választhat, hogy egyetlen kattintással létrehoz egy előre beállított oldalt, vagy teljesen testreszabhatja azt. A sablon korlátlan betűtípust, színt és felső menüstílust kínál. Sok speciális widgetet ad hozzá, és kompatibilis a népszerű bővítményekkel.

További infó és bemutató

14. Szabvány

alapértelmezett

A szabvány letisztult dizájnjával vonzott. A szolgáltatások, az árlista és a vásárlói vélemények megjelenítésének egyértelmű megszervezésére összpontosít. A WooComerce-nek köszönhetően könnyedén létrehozhat hozzáadott e-shopot. A potenciális ügyfeleket érdekes animációk vagy fotógalériák vonzzák. A cégeknek szánt WordPress sablon segítségével nagyszerű értékesítési webhelyek hozhatók létre.

További infó és bemutató

15. Végtelen

végtelen

Az Infinite olyan demókat tartalmaz, amelyeket kifejezetten vállalati webhelyek, például bankok és pénzügyi szolgáltatások, nagy- és kisvállalatok, de különféle rendezvények és konferenciák számára készítettek . A kreatívok, a kisvállalkozások tulajdonosai és a mentősök is megérik a pénzüket. Az Infinite sablon számos előre meghatározott stílust tartalmaz a gyors oldalkészítés érdekében. Sokan közülük mozgó animációkat és parallaxis görgetést használnak. A bloghoz 14 lehetséges oldalelrendezés, a portfólióhoz 8, a galériához pedig 6 séma közül választhat.

További infó és bemutató

16. Szanabel

szanabel

A Sanabel egy másik könnyen testreszabható WordPress-sablon a vállalati webhelyhez. A Slider Revolution és a Layer Slider beépülő modulok segítenek lenyűgöző portfólió- és galériabemutatók létrehozásában. 6 fejlécstílus és 11 oldaltörésstílus közül választhat. Hangulatának megfelelően módosíthatja a dizájnt, világosról sötétre és vissza.

További infó és bemutató

17. Összesen

teljes

A Total segítségével néhány perc alatt egyszerű, de kifinomult és funkcionális weboldalt hozhat létre. Ossza meg tartalmait a közösségi hálózatokon, készítse el árlistáját, eseménynaptárát és menetrendjét, amely mindenki számára látható, aki érdeklődik szolgáltatásai iránt. A téma ideális e-shophoz, de akár portfólió bemutatóhoz is. Számos bővítményt is tartalmaz a tartalom különböző nyelvekre történő lefordításához.

További infó és bemutató

18. Apress

utána

Az Apress üzleti webhelyeinek rugalmas, modern és sokoldalú témája az ügyfél érdeklődését és gravírozását szolgálja. Vízszintes és függőleges parallaxis vizuális effektusai is vannak. Az általános benyomást aláhúzzák a különféle átmenetek és animációk, amelyek mozgásba lendítik webhelyét. A blokkokba rendezett galériák, prezentációk vagy szöveges tartalmak az úszás vagy lebegés illúzióját kelthetik.

További infó és bemutató

19. Ép

ép

Az Intact sablon minőségét elsősorban ügynökségek, startupok, de jól bejáratott cégek is értékelni fogják. Alkalmas kiterjedt informatív, valamint promóciós célú egyoldalas weboldalakra. Gyorsan betöltődik, és számos nyelvre lehetővé teszi a fordítást. A praktikus beállítási panellel egyszerűen testreszabhatja, CSS3 animációkkal, számos betűtípussal és effektussal.

További infó és bemutató

20. Brando

brando

A rugalmas és színes Brando téma ideális választás portfóliókhoz, termékbemutatókhoz, blogokhoz, egyoldalas weboldalakhoz vagy kisvállalkozásokhoz . Több mint 100 dizájnelemet kínál a kreatív személyre szabáshoz. Lenyűgözött az elegáns, modern dizájn, legyen szó a felső menüről, szemet gyönyörködtető galériákról vagy a főoldalról. Az oldal elrendezését tetszőleges méretű blokkokhoz igazíthatja, vagy használhatja a videót háttérként. Az eredetiségtől szenvedőknek ajánlom a Brando témát.

További infó és bemutató

21. Megatron

megatron

Egy másik jellegzetes WordPress sablon üzleti célokra, amely alkalmas az összes lehetséges piaci szektor vállalatai számára. Létrehozásakor a hangsúly a tartalomban való tájékozódásra helyeződik , de azért is, hogy mély benyomást hagyjon az ügyfelekben. Ez az, amit a Mega menü, számos felső menüstílus közül választhat, korlátlanul kombinálható színek és áttekinthető oldalelrendezés. A téma testreszabott, hogy bármilyen modern eszközön és böngészőn megjelenjen.

További infó és bemutató

22. Fólia

fólia

Az előre meghatározott Foliage sablonok segítségével gyorsan és egyszerűen varázsolhat stílusos weboldalt vállalkozása számára. Kis- és nagyvállalatok , klasszikus e-shopok vagy ügynökségek igényeit kielégíti. A webhelykészítés többé-kevésbé intuitív a Code Builder beépülő modul segítségével. A vállalkozások számára készült WordPress-sablon blokk-elrendezése kiemeli a fényképeket és a termékeket.

További infó és bemutató

23. Biztosítsd

biztosítani

Komoly, tiszta és esztétikus megjelenést biztosít. Alkalmas pénzügyi szolgáltatások, ügynökségek, üzleti tevékenységek minden szintjén. Minden olyan tartozékot és részletet tartalmaz, amire egy gazdaságorientált cégnek szüksége van a telephelyéhez. A grafikonok, naptárak, árlisták, de a közösségi oldalakon való megosztás és a betöltési sebesség is elengedhetetlen az ügyfelek megszerzéséhez. A Visual Composer és a Revolution Slider beépülő modulok segítségével egyszerűen hozhat létre vonzó dizájnt.

További infó és bemutató

24. MF

mf

Az MF friss és letisztult dizájnja elragadja azokat a szakembereket, akiknek komoly weboldalt kell készíteniük. Ugyanakkor nagyszámú betűstílussal, ikonnal és tizenhárom fejlécmintával teret ad a kreativitásnak. A 7 beépülő modulból származó MailChimp és Contact, valamint a SEO optimalizálása segít az ügyféllel való kapcsolatfelvételben.

További infó és bemutató

25. Zerif Pro

zerif pro

A Zerif Pro egy sablon egyoldalas webhelyekhez, valamint online boltokhoz és kisvállalkozásokhoz . Kompatibilis a bővítményekkel az egyszerű webhelyépítés érdekében. Parallaxis görgetést és egyéb interaktív elemeket tartalmaz.

További infó és bemutató

26. Kallyas

kallyas

A Kallyas dinamikus és kreatív témája minden lehetséges terület modern vállalkozói számára készült. Nagy teret biztosít a saját fantáziája, sok szín, ikon, betűtípus, menübeállítás vagy mozgó háttér kialakításához. A Bootstrap sémát a tiszta oldal hatékonyabb felépítésére használják.

További infó és bemutató

27. Közgazdász

közgazdász

Az Economist egy univerzális WordPress-sablon a vállalati webhelyhez. Alkalmazkodó, világos, egyszerű, de kreatív, esztétikusan és komolyan néz ki . Számos lehetőséget kínál a fejléc és a fő tartalom szerkesztésére. Válasszon egy blokk elrendezést vagy teljes képernyős képet függőleges csúszásgörgéssel. Tetszik a menü kereső kialakítása.

További infó és bemutató

28. Hestia Pro

hestia pro

Ebben a témában technikai fókuszú vállalkozóikhoz fognak eljutni, különböző iparágakból, kézművesek . A Hestia Pro testreszabható widgeteket, WooComerce-t az e-shophoz, valamint különféle kiegészítőket tartalmaz a termék- és portfólióbemutatókhoz. Egyedi, letisztult dizájnt hoz létre, hangsúlyt fektetve az ügyfelek kommunikációs eszközeire, például az árlistákra és a cselekvésre ösztönző gombokra.

További infó és bemutató

29. Montserrat

montserrat

A Montserrat egy rugalmas téma , kiváló e-shop lehetőségekkel . Tartalmazza a Revolution Slider, a Visual Composer, a WPML és a WooComerce bővítményeket, korlátlan színt és betűtípus tipográfiát. Speciális oldalfejléc- és törzsbeállítások, valamint testreszabható widgetek. Ennek a cégeknek szánt WordPress-sablonnak a segítségével szép eshopot hozhat létre.

További infó és bemutató

30. Pofo

pofo

A Pofo sablon lehetővé teszi, hogy kézzel készített weboldalt hozzon létre a részletekre és a minőségre helyezve a hangsúlyt. Kreatív tartalommegjelenítés mozgó, parallaxis vagy statikus háttérrel, minimalista vagy mutatós dizájnnal – ezzel a témával minden ötleted megvalósítható. Pofo nekem modernnek tűnik.

További infó és bemutató

WordPress sablonok vállalkozásoknak – Következtetés

A nevezett 30 sablont alkalmasnak tartom üzleti weboldalakra. Természetesen a választás az adott cég fókuszától is függ. Vedd őket inspirációnak.

Bónusz: Ez a két cégeknek szánt WordPress sablon bevált nekem a gyakorlatban: a Divi és az Avada . Ezek többfunkciós sablonok, így az üzlet különböző területeihez igazíthatók. Nagyon rugalmasak, és még kezdők számára is könnyen beállíthatók. A WooCommerce támogatása mindkettő számára magától értetődő.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here