WordPress – felhasználói profil szerkesztése

Felhasználói profil szerkesztése a WordPress-ben – utasítások a személyes beállításokhoz, bejelentkezési adatokhoz, önéletrajzhoz, profilfotóhoz és felhasználói fiók kezeléséhez .

WordPress - felhasználói profil szerkesztése

WordPress – felhasználói profil szerkesztése

A WordPress-profil szerkesztéséhez egyszerűen kattintson a nevére a felhasználók listájában, vagy a Szerkesztés lehetőségre, amely akkor jelenik meg, ha a neve fölé viszi az egérmutatót. A profil szerkesztésének másik módja, ha rákattint az Ön profiljára . Megtalálható a WordPress adminisztrációjában a Felhasználók részben.

A webhely rendszergazdájaként más felhasználók profilját is szerkesztheti. Kattintson a Felhasználó frissítése gombra a módosítások mentéséhez. Megtalálhatja, ha a profilszerkesztő oldal aljára görget.

WordPress profil
WordPress profil
💡 Tipp: A gyors ⏱ WordPress webért kulcsfontosságú a megfelelő tárhely kiválasztása. A hitelesített minőséget javaslom használni ➡️ Bluehost vagy SiteGround.

Személyes profil beállításai

Profil szerkesztésekor több személyes beállítás közül választhat:

Vizuális szerkesztő – Ha bejelöli ezt a négyzetet, nem fog vizuális szerkesztőt használni írás közben. Csak html szerkesztőt fog használni.
Szintaxis kiemelés – jelölje be ezt a négyzetet a szintaktikai kiemelés letiltásához a kód szerkesztésekor.
Adminisztrátor színséma – az adminisztrációs képernyő több színsémája közül választhat.
Billentyűparancsok – Jelölje be ezt a négyzetet, ha engedélyezni szeretné a billentyűparancsok használatát a megjegyzések moderálásakor. A billentyűparancsok segítségével olyan műveleteket hajthat végre, amelyekhez általában egérre van szükség.
Eszköztár – Lehetővé teszi az eszköztár megjelenítését vagy elrejtését oldal megtekintésekor.

Felhasználónév

A Név szakasz mezői a szerepkör és a felhasználónév szerkesztésére szolgálnak. Itt található a felhasználó szerepének beállítási lehetősége, a név, vezetéknév és becenév mező, valamint a látogatók számára megjelenített becenév.

A webhely biztonsága érdekében a webhely látogatói számára megjelenített becenévnek különböznie kell a felhasználónévtől. Az egyetlen mező, amelyet nem módosíthat, az a Felhasználónév . Ez a profil létrehozása után már nem módosítható.

WordPress felhasználónév
Beállítások – felhasználónév
💡 Tipp: Ajánlom a hitelesített Divi és Avada multifunkciós sablonok használatát. Kitűnő tapasztalataim vannak a Elementor is.

Elérhetőség

E- mail – Minden felhasználónak meg kell adnia egy e-mail címet a profil létrehozásakor. Ez azért van, hogy tájékoztassuk Önt az oldalon megjelenő megjegyzésekről vagy új bejegyzésekről, valamint egyéb adminisztratív célokat szolgál. Csak a webhely többi felhasználója láthatja a címet. A látogatók elől rejtve marad.
Webhely címe – Itt adhatja meg webhelye URL-jét.

Ról ről

Önéletrajz (a szerző életrajza) – ez a mező nem kötelező. Ha kitölti, akkor megjelenik (ha a sablon támogatja ), amikor új bejegyzést ad hozzá az oldalhoz.
Profilfotó – itt adja meg Gravatar-ját. Gravatart a gravatar.com oldalon hozhat létre. Ha hozzáadod a profilodhoz, akkor automatikusan megjelenik a bejegyzéseiddel és megjegyzéseiddel együtt.

Számlavezetés

WordPress fiókkezelési profil
Számlavezetés

A Fiókkezelés részben létrehozhat vagy szerkeszthet új jelszót . Hozzon létre erős jelszavakat a webhely biztonsága érdekében.

Kattintson a Felhasználó frissítése gombra az összes profilmódosítás mentéséhez .

💡 Do you want a faster ⏱ website? Website speed is important for both visitors and SEO. I got the best results thanks to the WP Rocket plugin, which I highly recommend.
Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here