Hogyan lehet törölni egy cikket a WordPressben

Útmutató egy cikk vagy oldal törléséhez a WordPressben. Azt is megmutatjuk, hogyan szerkesztheti az oldalt és a bejegyzéseket. Azt is, hogyan kell dolgozni a lomtárral – állítsa vissza és törölje örökre.

Ako vymazať článok vo WordPress

Szerkessze egy oldal vagy bejegyzés tartalmát

Ha szerkesztenie kell egy meglévő cikket vagy oldalt, keresse fel az adminisztrációt az összes cikk/oldal listájáért . Kattintson ide a szerkeszteni kívánt konkrét elem nevéhez. Kattintson a „Szerkesztés” gombra is, amely a cikk/oldal címe alatt jelenik meg, ha fölé viszi az egérmutatót.

WordPress cikkszerkesztés
Cikk szerkesztése

Ugyanaz az ablak nyílik meg, mint új cikk/oldal létrehozásakor. Az ablakban látni fogja a szerkeszteni kívánt bejegyzés tartalmát. Ha befejezte a cikk/oldal szerkesztését, mindenképpen mentse el a változtatásokat .

Hogyan lehet törölni egy cikket vagy oldalt a WordPressben

Ha egy teljes cikket vagy oldalt szeretne törölni, vigye az egérmutatót a cikk/oldal címe fölé . A megjelenő lehetőségek közül kattintson az „Elvetés” gombra. Kattintson az „Elvetés” gombra a teljes oldal/cikk a kukába helyezéséhez.

Távolítson el egy oldalt vagy cikket a kukából

A kukába helyezett oldalak/cikkek törléséhez kattintson a „Kuka” gombra az oldalak/cikkek listája felett. A végleges törléshez két módszert használhat. Most először vigye az egérmutatót az oldal/cikk címe fölé.

WordPress cikk törlése
Cikk törlése

Két lehetőség jelenik meg: „Frissítés” és „Végleges törlés”. A „Végleges törlés” linkre kattintva eltávolítja a kiválasztott oldalt/cikket a kukából . Ha a „Frissítés” gombra kattint, a kiválasztott oldal vagy cikk frissül.

Állítsa vissza vagy törölje örökre

Ha több bejegyzés vagy oldal van a kukában, egyszerre többet törölhet vagy állíthat vissza . Jelölje be a kiválasztott elemek jelölőnégyzetét. Ezután kattintson a „Tömeges műveletek” gombra, és válassza ki a végrehajtani kívánt műveletet.

Ügyeljen arra, hogy kattintson az „Alkalmaz” gombra. Ha törölni szeretné a kukában lévő összes bejegyzést és oldalt, egyszerűen nyomja meg a „Kuka ürítése” gombot.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here