A legjobb 7 ingyenes WordPress sablon

A megfelelő WordPress-sablon kiválasztása kulcsfontosságú lehet webhelye szempontjából. Nem azért, mert valami csúnyát választasz, hanem az oldalhoz nem illőt, amely hibákat tartalmaz, vagy olyan, amely nem felel meg néhány alapvető ajánlásnak. Ezért összeállítottam Önnek egy válogatást a legjobb 7 ingyenes WordPress sablonból.

Najlepšie bezplatné WordPress šablóny

A WordPress kétségtelenül a legelterjedtebb és legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer. A felhasználók elsősorban azért szeretik, mert érthető és bárki által irányítható. Ezen kívül rengeteg oldalsablonnal rendelkeznek, amelyeken bárki futhat. A világ legtöbb websablonja WordPresshez készült.

A sablonok nem univerzálisak. Azok, amelyek alkalmasak egy céges bemutatóra, nem biztos, hogy ideálisak egy magazin számára. Például a legtöbb céges weboldal megengedheti magának, hogy helyet pazaroljon a jó minőségű és nagyméretű fényképekre, míg a magazinok esetében minél több érdekes címet és hasonlót kell a weboldal látható részébe tenni. Ezért a legtöbb sablont azzal a megkötéssel hozzák létre, hogy csak egy bizonyos típusú webhelyhez valók, és szerepeljenek a leírásban.

Ingyenes vagy fizetős sablon?

A WordPress sablonok esetében alapvetően két lehetőség közül választhat :

  1. Egyedi WordPress sablon , amelyet valaki pontosan az Ön igényei szerint és arra a célra készít el Önnek, amelyre a webhelyre szüksége van.
  2. Letöltött sablon. Ingyenes sablon közül választhat, vagy vásárolhat egy prémium sablont a katalógusból.

Nagyon sok ingyenes WordPress sablon létezik, amelyek nagyon jók . Az ezeket használó weboldalak minősége is a minőségükről tanúskodik. Amit azonban nem tudnak összehasonlítani a fizetős sablonokkal, az az ügyfélszolgálat. Természetesen minden a licencfeltételektől és a támogatás mértékétől függ.

A hiányosságok kijavítása meglehetősen költséges lehet. A fizetős sablonok esetében általában tudod, hogy állsz. Legalább tudja, hogy a sablon mikor lesz támogatott.

Ha egyedi sablont készít, az alapvetően olyan, mintha az egész webhelyet elkészítené. Csak WordPress-en működik. Ez a fajta sablon lehet nagyon egyszerű, de nagyon összetett is. Minden a megbízástól, a követelményektől, a technikai lehetőségektől és a költségvetéstől függ. Bár a WordPress sablon elkészítése meglehetősen bonyolult, sok időt és erőfeszítést igénylő folyamat, ha jó beszállítót választasz, biztosan remek weboldalt kapsz.

Egy másik lehetőség a már létrehozott sablonok, akár fizetős, akár ingyenes. Minden ingyenes sablon esetében ügyelni kell a licencre. Az, hogy egy sablon ingyenesen letölthető, még nem jelenti azt, hogy teljesen használható. Ingyenes sablonokat találhat például a hivatalos WordPress katalógusban vagy az interneten. Ezek a sablonok felülvizsgálat tárgyát képezik, és a minőségi szintet saját preferenciái alapján kell megítélnie.

Fontos a gondos kiválasztás

Kiválasztáskor ügyeljen arra, hogy a sablon reszponzív kialakítású legyen. Hiszen manapság a legtöbb ember már mobileszközön keresztül csatlakozik az internethez. Ezért szükséges egy ehhez igazított weboldal. Könnyen olvashatónak és érthetőnek kell lennie. Ha arra számít, hogy a látogatók túlnyomó többsége mobilon keresztül érkezik hozzád, érdemes lehet egy kifejezetten mobil eszközökre tervezett, de számítógépre is optimalizált sablont választani.

Ingyenes sablon kiválasztásakor feltétlenül olvassa el több olyan véleményt is, akik már találkoztak a sablonnal. Böngésszen a különböző vitafórumok és klasszikus ismertetők között. Az elegendő információ megszerzése soha nem káros.

És hol keressünk ingyenes sablonokat ? Mindenekelőtt mindenképpen közvetlenül magán a WordPress portálon, ahol az egyes sablonokat például felhasználói hivatkozások szerint rendezik. Más webhelyeken is kereshet, amelyek WordPress-sablonokra specializálódtak, például az Athemes vagy a Colorlib.

A legjobb ingyenes WordPress sablonok

Hogy megkönnyítsük a választást, kiválasztottuk a 7 legjobb ingyenes WordPress-sablont, amelyekkel inspirációt szerezhetsz , amivel nem fogsz eltörni semmit. Azonban mindegyik más típusú webhelyhez alkalmas .

Hestia

hestia

Kreatív vagy kisvállalkozásnak megfelelő megoldás a Hestia sablon, amely kompatibilis a Woo Commerce-vel és rövid időn belül rákattinthat a saját webáruházára. A felhasználók nagyra értékelik a fejlesztők támogatását.

További infó és bemutató

IsleMag

islemag

Egy nagyszerű cikkekkel teli magazinhoz nem kell sokat keresnie az ingyenes sablonok után, csak hagyatkozzon az IsleMag-re. Ebben szépen egyedi kategóriákba rendezheti cikkeit, aminek köszönhetően az olvasó könnyen eligazodhat, és pontosan megtalálja az őt érdeklő szövegeket. Ez a sablon támogatja az AdSense-t.

További infó és bemutató

Amadeus

amadeus

Szenvedélyes blogger vagy? Tehát minden bizonnyal érdekelni fogja, hogy az egyik legjobb ingyenes WordPress-sablon, amely bloggerek számára alkalmas, egyértelműen az Amadeus sablon. A közösségi médiában kényelmesen elhelyezett ikonoknak köszönhetően a látogatók könnyedén kapcsolatba léphetnek Önnel. Előnye, hogy kiválaszthatja az Önt leginkább vonzó betűtípust, hozzáadhatja logóját és saját látványelemét a fejléchez.

További infó és bemutató

Illdy

illdy

Azon gondolkodik, hogyan mutassa be magát a lehető legérdekesebben potenciális ügyfelei előtt? A válasz egy ingyenes Illdy sablon. Modern, rugalmas és nagyon frissnek és fiatalosnak tűnik. A szabadúszók és az ügynökségek megcsinálják. Használhatja portfóliójának, szolgáltatásainak bemutatására, de akár blog létrehozására is.

További infó és bemutató

Ragyogás

Brilliance

Az univerzális Brilliance sablon segítségével üzleti webhelyet hozhat létre. Kompatibilis a WooComerce-szel, így üzletet hozhat létre rajta, és azonnal elkezdheti az értékesítést. Előnye a megjelenés személyre szabásának lehetősége, amely megkülönböztetheti Önt a versenytársaktól.

További infó és bemutató

OnePress

OnePress

Néha egy egyoldalas weboldal is elég egy vállalkozás bemutatásához. Az ingyenes és áttekinthető formát az ingyenes OnePress-sablon kínálja, amely bármilyen üzleti tevékenységhez is megfelelő. A sablon egyszerű kialakítású, amelyen a termékfotók tökéletesen kiemelkednek.

További infó és bemutató

Auberge

Auberge

Az Auberge sablon megfelelő megoldás kávézók, éttermek vagy receptes weboldalak számára. Többek között támogatja a WebMan Amplifier bővítményt is a receptek készítéséhez, valamint támogatja a különböző nyelvekre történő fordításokat.

További infó és bemutató

Bemutattam neked olyan ingyenes sablonokat, amelyek érdekeltek. Ha van más tipped, oszd meg velem a megjegyzésekben?

? Tipp: Ami a prémium sablonokat illeti, nagyszerű tapasztalataim vannak ezekkel a WordPress-témákkal: Divi és Avada sablon. Nagyon rugalmasak, és még kezdők számára is könnyen beállíthatók.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here