Beaver Builder – Áttekintés erről az érdekes WordPress építőről

A Beaver Builder egy eszköz a WordPress oldalak létrehozására. Sok más oldalkészítőhöz hasonlóan ez is fogd és vidd módszert használ. Nézzük meg közelebbről.

Beaver Builder recenzia

Miért használja a WordPress építőt?

Az oldal készítésekor természetesen az Ön számára legmegfelelőbb témát választja ki. Ha a webtervezési folyamat során azt tapasztalja, hogy a funkciói nem felelnek meg pontosan az Ön igényeinek, akkor nem kell módosítania. Adja hozzá a megfelelő bővítményt a szükséges funkciókhoz.

A Beaver Builder egy ilyen bővítmény. Segít abban, hogy valós nézetben blokkonként oldalakat hozzon létre. És bármilyen elrendezést használhat a webhely egyes oldalain. Lehetőséget kap saját színek és stílusok használatára is. Ezenkívül a felhasználók értékelik a sok egyéb funkciót és a könnyű használhatóságot. Akkor is kezelheti a WordPress intuitív használatát, ha kezdő vagy a webdesignban.

Lite plugin verzió

Az alapverzióban , amely teljesen elegendő a normál használatra, ingyenesen telepítheti. Az összetettebb funkciókhoz, például egy megamenü létrehozásához, egy újabb bejegyzés automatikus betöltéséhez és sok új előre elkészített sablonhoz vásárolhat fizetős verziót.

Mit tartalmaz a Beaver Builder

A Beaver Builder több mint 30 oldalsablont tartalmaz. Az egyedi terveket az üzleti élet, a blog vagy a nagyvállalatok igényeihez igazítják. Számos sablont is tartalmaz az egyes weboldalakhoz. Ilyen például a kapcsolatfelvételi oldal, hírlevél feliratkozás és hasonlók. Kompatibilis az összes WordPress témával és teljes mértékben reszponzív. Így az Ön webhelyének megjelenítése a mobileszközökhöz is igazodik.

Előnyök

A fent említett hasznos funkciókon kívül ez az oldalkészítő számos egyéb előnnyel is rendelkezik :

  • Számos sablonnal és beépülő modullal kompatibilis.
  • Az összes szöveges tartalmat közvetlenül az aktív képernyőn szerkesztheti . Ez megkönnyíti az új tartalom írását, de a meglévő tartalom szerkesztését is.

Hátrányok

  • Az ingyenes verziót számos funkció csonkolja a verzióhoz képest.
  • Magasabb ár a verziókhoz.

? Tipp: olvassa el egy másik népszerű elementor builder áttekintését is.

A bővítmény beállítása

Ha használni szeretné ezt a bővítményt, először telepítenie kell. A pontos eljárást megtalálod cikkemben Mi az a WordPress bővítmény? Hogyan kell telepíteni?

A Beaver Builder előre be van állítva új oldalak létrehozására. Használhatod bejegyzések írásakor is. Ebben az esetben lépjen a Beállítások menübe> Hódépítő . Itt találja a Bejegyzés típusai lehetőséget. A beépülő modul használatához bejegyzések létrehozásakor kattintson a megfelelő négyzetre, és mentse el a változtatásokat.

Hogyan készítsünk oldalt a Beaver Builderben

Új oldal létrehozásához lépjen az adminisztrációs menü Oldalak menüpontjára> Új hozzáadása.

Új oldal hozzáadása Beaver Builder
Új oldal hozzáadása

Válassza a Beaver Builder indítása lehetőséget a mezőben megjelenő menüből. A következő oldalt fogod látni:

Beaver Builder szerkesztési oldal
Oldal létrehozása

Itt valós nézetben hozhat létre oldalakat. Jobb oldalon az egyes eszközök láthatók. Ha el szeretné rejteni őket, hogy a teljes oldalt lássa, kattintson a gombra close. A menü egyes elemeit megragadva szúrhatja be a menübe. Például beszúrhat egy képet. Megjelenik egy ablak a beillesztéshez. Itt kiválaszthat egy képet és beállíthatja a paramétereit. Végül kattintson az ablak alján található Mentés gombra.

Beaver Builder betétfotó
Illesszen be egy képet

Hasonló módon adja meg az oldal elrendezését. Az eszközök menüben lépjen a Sorok elemre.

Beaver Builder sorok
Elrendezési lehetőségek

Válassza ki a menüből az Önnek megfelelő elrendezést, és húzza az oldalra. Az egyes elrendezéseket tetszés szerint kombinálhatja.

Beaver Builder rács elrendezés
Oldalelrendezés kiválasztása

Szöveg vagy egyéb tartalom, például widgetek hozzáadásához fogja meg őket a Modulok menüből, és illessze be a kívánt helyre. Példámban szöveget szeretnék beszúrni egy oldalra.

Beaver Builder szöveg beszúrása
Szöveg beszúrása

Beírod a szöveget a szövegszerkesztő ablakába. Megvan az összes olyan funkció, amelyet megszokhat. Ezenkívül itt kiválaszthatja a felbontást, vagy beszúrhat képet, hangot vagy videót. A módosítások ismételt mentéséhez kattintson a Mentés gombra.

💡 Tipp: A gyors ⏱ WordPress webért kulcsfontosságú a megfelelő tárhely kiválasztása. A hitelesített minőséget javaslom használni ➡️ Bluehost vagy SiteGround.

Hogyan lehet szerkeszteni egy oldal szakaszait

Tovább szerkesztheti az egyes modulokat vagy blokkokat. Ha az egérmutatót az oldal bármely része fölé viszi, látni fogja az elérhető funkciókat.

Beaver Builder move lehetővé teszi az egyes blokkok szabad mozgatását a gyógyszer és csepp funkció segítségével

Beaver Builder settings erre az opcióra kattintva megnyílik egy ablak a modul tulajdonságainak beállításához (az opció alatt elérhető egyes funkciók leírása alább található)

Beaver Builder duplicate kattintson a Másolás gombra egy azonos blokk létrehozásához az oldalon

Beaver Builder row actions itt talál lehetőségeket a sor magasságának és szélességének beállítására

Beaver Builder edit column itt talál olyan lehetőségeket az oszlop beállítására, mint a magasság és szélesség beállítása, sokszorosítás, áthelyezés és hasonlók

Beaver Builder remove törli a kiválasztott területet

Modul tulajdonságainak beállítása

Minden modul különböző beállításokkal rendelkezik. Az ellenőrzés elve azonban ugyanaz. Ezt a képbeállításoknál fogjuk megmagyarázni. Kattintson Beaver Builder settingsa kép felett. Megnyílik az ablak, amelyben a képet beszúrta az oldalra. Az alapvető Általános beállításokon kívül két másik lap is elérhető itt.

A Stílus egy lap, ahol kiválaszthatja a kép megjelenítési tulajdonságait, például panoráma, kerek stb. Ezenkívül itt állíthatja be az igazítást és a szélességet.

A Speciális lapon szegélyeket állíthat be, valamint kiválaszthatja a megjelenítési beállításokat az egyes eszközökhöz és a képanimációhoz.

💡 Tipp: Ajánlom a hitelesített Divi és Avada multifunkciós sablonok használatát. Kitűnő tapasztalataim vannak a Elementor is.

Egy oldal közzététele

Kattintson a Kész gombra az elvégzett módosítások mentéséhez. Az oldal jobb felső sarkában több lehetőség közül választhat. Törölheti, mentheti piszkozatként vagy közzéteheti az oldalt.

Az áttekintés következtetése – tapasztalataim ezzel a bővítménnyel

Végignéztük a Beaver Builder bővítmény által kínált alapvető funkciókat. Számos előnye van. Lehetővé teszi az egyes oldalelemek tetszőleges elrendezését, összetett rácsok és beállítások létrehozását, közvetlenül az oldal élő előnézetében.

A tökéletes design szerelmesei elégedettek lesznek a rendelkezésre álló stílusok számával. Használhatja az összes widgetet és rövid kódot is. Előnye a könnyű használat. Témaváltáskor sem okoz gondot.

? Tipp: olvassa el egy másik népszerű elementor builder áttekintését is.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here