A WooCommerce termékeinek listája

A termékek listáját a WooCommerce adminisztrációs menüjében, a Termékek alatt találja.

Zoznam produktov vo WooCommerce

A terméklista áttekinthető táblázatában olyan információkat láthat, mint a termék neve, katalógusszáma, ár, termékkategória, raktáron van-e, hozzárendelt márkák és a beillesztés dátuma . Alapértelmezés szerint a termékek listája ábécé szerint növekvő sorrendben van rendezve. Kattintson a termék neve melletti nyílra a lista ábécé szerinti csökkenő sorrendbe rendezéséhez.

WooCommerce terméklista
Termékek listája

Terméklista – elérhető funkciók

A terméklistában elérhető szolgáltatások hasonlóak a WordPress cikkek és oldalak listájában szereplő szolgáltatásokhoz. A termékek listája kategória, terméktípus (egyszerű, letölthető, virtuális) vagy raktári állapot szerint szűrhető.

WooCommerce rýchla úprava produktu
Gyors termékmódosítás

Ha egy terméknév fölé viszi az egérmutatót, megjelenik a termékazonosító és számos link:

Szerkesztés – A Szerkesztés hivatkozásra kattintva a termék oldalára jutunk, ahol szerkeszthetjük annak összes beállítását.
Gyors szerkesztés – Ez a hivatkozás egy táblázatot nyit meg a termék gyors szerkesztéséhez. Módosíthatja a nevét, árát, kategóriáját, állapotát, áttekintési engedélyét, láthatóságát, engedélyezheti vagy letilthatja a vásárlást, és így tovább.
Kuka – ez a hivatkozás a termék kukába helyezésére szolgál. Ezután örökre törölheti a terméket a Lomtárból, vagy újra visszaállíthatja.
Megjelenítés – megmutatja, hogyan néz ki a termék az e-shop oldalán.
Duplicate – Hasonló termék gyorsabb beillesztésére szolgál. A Másolás gombra kattintva másolatot készít a termékről, amelyet azután szükség szerint szerkeszthet.

Tömeges műveletek – A termékek listájában lehetőség van a Tömeges műveletek – Szerkesztés és Áthelyezés a kukába funkció használatára is. Tömeges művelet alkalmazásához kattintson a terméksor elején lévő üres mezőre, válassza ki a kívánt műveletet, majd kattintson az Alkalmaz gombra.

Termék rangsorolása

A termékek sorrendjének módosításához kattintson a Rendezés fülre. Ezután a fogd és vidd segítségével (egérrel fogd meg és vidd) előre rendezze a termékeket a kívánt sorrendbe.

woocommerce termékek válogatása
Termék utánrendelés

Termékek import / export

A WooCommerce terméklista oldalának tetején további három gombot talál.

Új hozzáadása – Új termék hozzáadása.
Importálás – ez a gomb a termékek CSV-fájlból történő importálására szolgál.
Exportálás – erre a gombra kattintva exportálhatja a termékeket CSV-fájlként.

További információkért tekintse meg a hivatalos dokumentációt: docs.woocommerce.com

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here