WooCommerce – rendelés módosítása

A rendelés szerkesztése a WooCommerce -ben számos szerkesztési lehetőséget kínál. Egy adott megrendelés szerkesztéséhez kattintson a számra a rendelések listájában. Megnyílik egy oldal a részletekkel.

WooCommerce úprava objednávky

A megrendelés szerkesztési oldalon olyan információkat találhat, mint a megrendelés létrehozásának dátuma, állapota, számlázási és szállítási információk, a megrendelt cikkek listája, valamint az, hogy a vásárló regisztrálva volt-e . Ezek az adatok szerkeszthetők.

WooCommerce rendelés módosítása
Megrendelés módosítása

Megrendelés módosítása – cím

A címek szerkesztéséhez kattintson a ceruza ikonra ceruzka a cím jobb felső sarkában. Itt szerkesztheti az összes elemet. Ha csak egy számlázási címet adott meg, és azt át kell másolnia egy szállítási címre, kattintson a Számlázási cím másolása hivatkozásra.

WooCommerce címszerkesztés
Cím szerkesztése

Rendelési státusz

A WooCommerce-ben leadott rendelések a létrehozásuk pillanatától meghatározott állapotú (beérkezett, feldolgozott, fizetésre váró, feldolgozott, törölt, visszafizetett) rendelések listájában kerülnek tárolásra. A rendelés szerkesztése magában foglalja a megrendelés állapotának megváltoztatását is.

A megrendelt cikkek listája

Az adatlap alatt a megrendelt termékek listáját találja. Szükség esetén hozzáadhat új tételt (termék, díj, postaköltség, adó, postaköltség), kupont adhat hozzá, vagy visszatérítheti a rendelést . A kívánt funkciókhoz tartozó gombokat a rendelési tételek listája alatt találja.

WooCommerce položky objednávky
A megrendelt cikkek listája

Távolítson el egy terméket a rendelési tételek listájáról

Például, ha el kell távolítania egy tételt egy rendelésből, és le kell cserélnie egy újra, vigye az egérmutatót az adott cikk fölé. Az árusor végén egy kis kereszt jelenik meg krížik. Kattintson rá az áru eltávolításához a megrendelésből. A WooCommerce figyelmezteti, hogy ha korábban csökkentette a raktáron lévő cikkek számát, akkor azt manuálisan kell növelnie.

Adjon hozzá egy terméket a rendelési tételek listájához

Termék hozzáadásához a rendeléshez kattintson a rendelési tételek listája alatt található Tétel hozzáadása gombra . Új gombokat fog látni. Kattintson a Termék(ek) hozzáadása elemre. Megjelenik egy ablak, amelyben elkezdi beírni a termék nevét. Csak annyit kell tennie, hogy begépel néhány kezdőbetűt.

Kattintson a Hozzáadás gombra a termék hozzáadásához a rendeléshez.

WooCommerce pridanie produktu do objednávky
Termék hozzáadása megrendeléshez

Hasonló módon további tételeket is hozzáadhat rendeléséhez. Kattintson az Újraszámítás gombra a rendelés összegének újraszámításához.

Rendelési tétel szerkesztése

Egy rendelési tétel szerkesztéséhez vigye az egérmutatót az adott cikk fölé. Egy kis ceruza jelenik meg az árusor végén ceruzka. A ceruzára kattintva beállíthatja a darabszámot, az árat és a meta hozzáadását. A mentéshez kattintson a Mentés gombra.

Megjegyzések Rendelés

Az oldal jobb oldalán a Notes Order ablak látható. Ezeket a jegyzeteket a WooCommerce készítette. Itt talál például megjegyzéseket a rendelés létrehozásáról, állapotának megváltoztatásáról és így tovább.

WooCommerce Notes Rendelés
Megjegyzések Rendelés

Az ablak alján lehetősége van saját jegyzet beszúrására. Ez lehet egy ügyfél megjegyzés – ez a megjegyzés az ügyfél e-mail értesítéséhez kerül hozzáadásra. Vagy ez lehet a belső megjegyzésed . Beillesztéskor ez megjelenik a fenti jegyzetlistában.

Fájlok letöltési engedélye

A rendelés szerkesztési oldalán saját mezőket is felvehet , például lejárati dátumot, teljes értékesítést stb.

WooCommerce engedélyek a fájlok letöltéséhez
Fájlok letöltési engedélye

Az oldal alján találja az utolsó ablakot, ahol engedélyt adhat a fájlok letöltésére (ezt használja, ha letölthető termékeket értékesít).

További információkért tekintse meg a hivatalos dokumentációt: docs.woocommerce.com

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here