Mi az a megjegyzés

Čo je to komentárA megjegyzésekben a webhely látogatói közzétehetik a cikkekre vagy más közzétett tartalomra adott válaszaikat. A megjegyzés lehetővé teszi számukra, hogy kommunikáljanak Önnel vagy a webhely más látogatóival.

A legtöbb WordPress téma támogatja a megjegyzéseket. Egy adott cikkhez fűzött megjegyzések általában a cikk szövege alatti oldalon jelennek meg. Egyes WordPress-sablonok pingbacket és trackbacket is megjelenítenek.

Hol található a megjegyzések listája

A webhelyén található összes megjegyzést megtalálja a megjegyzések listájában. A WordPress adminisztrációjában kattintson a Megjegyzések elemre. A megjegyzések listájában kiválaszthatja, hogy mely megjegyzéseket szeretné megtekinteni (összes, jóváhagyott, spam stb.), illetve szűrheti vagy keresheti a megjegyzéseket.

Megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti a megjegyzéseket a listában. Itt megtalálja a lehetőséget arra is, hogy egy megjegyzésre válaszoljon.

WordPress zoznam komentárov
Megjegyzések listája

Megjegyzés beállítások

A megjegyzések beállításai a WordPress adminisztrációjában a Beállítások ›Megjegyzések menüpont alatt találhatók. Itt választhatja ki, hogy a hozzászólásokat jóvá kell-e hagyni a közzététel előtt, hogy a felhasználónak be kell-e jelentkeznie a megjegyzés hozzáadása előtt, és sok egyéb beállítást is megadhat.

SPAM

A SPAM megjegyzések elkerülése érdekében használja az Akismet beépülő modult. Az Akismet kiértékeli a megjegyzéseket, és SPAM-et keres. Az Akismet minden WordPress téma része.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here