Fizetési átjárók a WooCommerce számára

Különféle fizetési átjárókat használhat a WooCommerce e-shophoz. A leggyakrabban használtakból készítettem egy rövid válogatást.

Platobné brány pre WooCommerce e-shopy

Fizetési átjárók a WooCommerce számára

Toret – a WooCommerce bővítményekre specializálódott a cseh és szlovák e-shop környezethez. Itt talál hasznos bővítményeket a szállításhoz, fizetési átjárókhoz, számlázáshoz és könyveléshez, termék-összehasonlítókhoz, dropshippinghez, XML-hírcsatornákhoz és még sok máshoz.

platobnebrany.sk – különféle fizetési átjárók megvalósítása a Webikon WooCommerce bővítményeiként.

EDENRED – EDENRED fizetési átjáró a szlovák e-shopok számára.

besteron.sk – az újabb fizetési átjárókhoz tartozik.

FUNDS – egyetlen fizetési átjáró saját WooCommerce beépülő modullal . A FUNDS lehetővé teszi egy teljes értékű online áruház létrehozását a WordPress webhelyén. Ez a fizetési beépülő modul lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy bankkártyával, internetes banki szolgáltatással, Apple Pay és Google Pay használatával fizethessenek az interneten történő vásárlásokért.

A FUNDS segítségével fizetéseket fogadhat el árukért, szolgáltatásokért, előfizetésekért vagy akár ajándékokért. Az ALAP fő előnye a nemzetközisége – a szolgáltatás több mint 100 valutát és számos helyi fizetési módot támogat különböző országokban.

TatraPay – a TatraPay fizetési átjáró a Tatra banka internetes banki szolgáltatását használja a fizetésekhez.

CardPay – Tatra banka fizetési átjáró. Lehetővé teszi a fizetési kártyás tranzakciókat és a visszatérítés lehetőségét.

GoPay – lehetővé teszi a cseh GoPay fizetési rendszer használatát. A fizetés euróban és cseh koronában lehetséges.

TrustCard (TrustPay) – fizetési átjáró a WooCommerce számára, amely lehetővé teszi Visa, MasterCard, Maestro és UnionPay kártyákkal történő fizetések elfogadását.

TrustPayments (TrustPay) – ennek köszönhetően a következő bankoktól fogadhat kifizetéseket: ČSOB, Fio Banka, mBank, OTP banka, Poštová banka, Prima banka, SBERBANK, Slovenská sporiteľňa, Tatra banka, UniCredit Bank, VÚB banka és ZUNO.

ePayments (VUB) – Fizetési átjáró a WooCommerce számára, amely a VUB Bank fizetési rendszerét használja a gyors online fizetésekhez.

eCard (VUB) – egy fizetési átjáró, amely a VUB bank fizetési rendszerét használja a kártyás fizetésekhez.

GP Webpay – lehetővé teszi a kártyás fizetést. Főleg Csehországban használják, de Szlovákiában is használható. Megtalálható a ČSOB és a Slovenská sporiteľňa kínálatában.

VIAMO – fizetési átjáró, melynek köszönhetően ügyfelei a QR-kód beolvasásával vagy a Viamo alkalmazásba való átirányítással fizethetnek.

ČSOB fizetési gomb – Fizetési átjáró, amely lehetővé teszi a ČSOB fizetési rendszer használatát fizetések fogadására az e-shopban.

E-kereskedelem (Poštová banka) – Az e-kereskedelem egy fizetési átjáró, amely a Poštová banka fizetési rendszert használja.

mTransfer (mBank) – egy egyszerű és gyors fizetési rendszer, amely lehetővé teszi az mBanka fizetési rendszer használatát.

24-pay.sk – fizetési átjáró kártyás fizetésekhez és gyors online fizetésekhez.

PlatbaMobilom.sk – az ügyfél mobiltelefonjáról SMS-üzenettel fizet az árukért vagy szolgáltatásokért.

? Tipp: 10% kedvezmény a platobnebrany.sk oldalon az összes WooCommerce bővítményre fizetési átjárókhoz és számlázáshoz. Rendeléskor csak írja be a kupont: wp.sk a dobozba

Az egyéb külföldi fizetési átjárókról, például a Stripe-ról a hivatalos dokumentációban talál információkat: docs.woocommerce.com

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here