Hogyan lehet szerkeszteni egy képet a WordPress-ben

Útmutató a kép WordPress-ben történő szerkesztéséhez – megmutatjuk, hogyan módosíthatja a címet, az alternatív szöveget, az igazítást, a méretet, a hivatkozást, hogyan lehet kivágni egy képet.

Hogyan lehet szerkeszteni egy képet a WordPress-ben

A WordPressben több lehetőség is van a képek elrendezésének szerkesztésére. Az első a szerkesztés a képre kattintva. Látni fog egy kis eszköztárat, amellyel olyan beállításokat végezhet, mint az igazítás, a törlés és az alapvető képszerkesztési funkciók.

Ezekről a funkciókról bővebben a Kép hozzáadása a WordPressben című cikkemben írtam.

WordPress alap képszerkesztés
Alap képszerkesztés
💡 Tipp: A gyors ⏱ WordPress webért kulcsfontosságú a megfelelő tárhely kiválasztása. A hitelesített minőséget javaslom használni ➡️ Webonic.

Hogyan lehet szerkeszteni egy képet a WordPress-ben

A képszerkesztő ikonra kattintás után megjelenik a „Kép részletei” ablak.

WordPress képszerkesztési részletek
A kép részletei

Itt találod:

Felirat – a felirat a kép alatt jelenik meg a bejegyzésedben.

Alternatív szöveg – Akkor jelenik meg, ha a böngésző nem tudja betölteni a képet. Használjon találó nevet vagy képleírást. Ez is segít a SEO optimalizálásában webhelyének. A keresőmotorok nem tudják megtekinteni a képeket, és az alternatív szövegtől függenek.

Igazítás – kiválaszthatja, hogyan szeretné igazítani a képet: jobbra, balra, középre, vagy egyáltalán nem szeretné igazítani.

Méret – választhat a felsorolt lehetőségek közül, vagy beállíthatja saját méretét.

Hivatkozás – itt választhatja ki, hová szeretné csatolni a képet.

Képattribútum címe – Megjeleníti a kép leírását, ha rámutat a böngészőben.

CSS -képosztály – A WordPress több CSS-osztályt rendel egy képhez. Ez a mező egy másik CSS-osztály hozzáadására szolgál.

💡 Tipp: Ajánlom a hitelesített Divi és Avada multifunkciós sablonok használatát. Kitűnő tapasztalataim vannak a Elementor is.

Képszerkesztés

Eredeti szerkesztése – kattintson a gombra a további képszerkesztéshez. A képszerkesztés lehetővé teszi a kép elforgatását, átfordítását és a kívánt méretre vágását.

Csere – Kattintson erre a gombra a kép törléséhez és cseréjéhez. A rendszer átirányítja a médiakönyvtárba, ahol kiválaszthat egy új képet.

WordPress képszerkesztés
Képszerkesztés

Ne felejtse el menteni a változtatásokat a „Frissítés” gombra kattintva. Ha nem szeretné menteni a változtatásokat, egyszerűen zárja be az ablakot.

💡 Do you want a faster ⏱ website? Website speed is important for both visitors and SEO. I got the best results thanks to the WP Rocket plugin, which I highly recommend.
Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here