WordPress sablonok fotósoknak – TOP 30

A WordPress számos jól megtervezett sablont kínál a különféle felhasználásokhoz. Kisebb-nagyobb cégek, különféle iparágak vállalkozói, e-shopok, művészek, bloggerek és magánszemélyek is megtalálják itt a sajátjukat. Ebben a cikkben a fotósok számára készült WordPress-sablonokra összpontosítottam.

WordPress sablonok fotósoknak

Kreatív emberként sok fotósoknak szánt WordPresssablon elsősorban a dizájnjával nyűgözött le . De sok gyakorlati előnyük is van. Választhat a fizetős sablonok gazdag palettája közül, amelyek lehetőséget kínálnak a fotós szakembereknek egy minőségi prezentációra, vagy a WordPress témák közül, amelyeket ingyenesen letölthet.

Egy adott sablon kiválasztása előtt azt javaslom, hogy olvassa el a WordPress-sablon kiválasztására vonatkozó utasításokat.

Fizetett vagy ingyenes?

A fizetős és ingyenes verziók kínálata igazán gazdag. A fotósoknak ingyenesen elérhető WordPress sablonok nem rendelkeznek nagy funkcióval, de az amatőr fotósok bizonyára szívesen felhasználják őket munkáik bemutatására. A fizetett WordPress sablonok azonban számos előnnyel járnak:

  • jobb ügyfélszolgálat,
  • gyakoribb frissítések,
  • nagyobb grafikai szerkesztési lehetőségek,
  • a biztonságra helyezi a hangsúlyt,
  • egyedi design létrehozásának lehetősége.

További információért olvassa el, hogyan válasszon WordPress-sablont .

Vessünk egy pillantást a 2018-as fotósok számára készült 30 legjobb sablonból.

1. Penumbra

Penumbra

A Penumbra szó szerint kreativitást lélegzik. Ha szeretné meglepni ügyfeleit egy stílusos és vad bemutatóval, a Penumbra a megfelelő választás. Színes, dinamikus és lehetőségekkel teli. Széles és áttekinthető menü létrehozását kínálja. Könnyen személyre szabható. Erre a célra felhasználói oktatóprogram áll rendelkezésre.

A témában a webáruházak menetrendje is szerepel. A téma terjedelméből adódóan enyhe betöltési késés tapasztalható, de ez a legtöbb számítógépnél és mobileszköznél nem okozhat gondot. Professzionális fotósok vagy tervezőstúdiók számára készült. Sok vállalat minden bizonnyal értékelni fogja az általa kínált számos lehetőséget.

További infó és bemutató

2. PhotoProof

PhotoProof

A fotósok számára készült WordPress sablon A PhotoProof a fényképek nagy felbontású formátumban történő bemutatására szolgál . Lehetővé teszi több fotós portfólió létrehozását. A témakörök gazdag választéka a legigényesebb vásárlót is kielégíti. Az olyan funkciók, mint a diavetítés, a rács vagy a diavetítés-galériák, kiváló minőségű fényképes diavetítést tesznek lehetővé. A PhotoProof sablon számos változatot kínál, amelyek közül kiválaszthatja a sajátját.

További infó és bemutató

3. Edga

Az Edga az egyik egyszerűbb WordPress-sablon a fotósok számára. Modern és elegáns megjelenésű. Könnyen kezelhető. A részletes utasítások segítségével a felhasználó néhány perc alatt létrehozhat egy oldalt. Lenyűgözött az a lehetőség, hogy az Edga sablonon jól áttekinthető prezentációt készíthetek. Egy kezdő fotós vagy fotóstúdió itt röviden bemutathatja munkáit. A rendszeres frissítések és a szakmai támogatás lehetősége magától értetődő.

További infó és bemutató

4. Uncode

Uncode

Az Uncode számos koncepció közül választhat egy oldal és maga a menü létrehozásához . Az egyedi koncepciók könnyen személyre szabhatók. Slides Scroll bemutatót is kínál. Gyors. A kép méretének beállítása a különböző típusú eszközökhöz magától értetődő.

Az Uncode új szabványt hoz a WordPress-sablonokhoz a fotógalériákban. Modern, divatos dizájnt kínál. Lehetővé teszi a kínált szolgáltatások és portfólió új megvilágításban való bemutatását. A fejlesztők az olyan részletekre is figyelmet fordítottak, mint a finom harmónia és a színkontraszt . Ez egy professzionális, többfunkciós sablon fotósok számára.

További infó és bemutató

5. Massive Dynamic

hatalmas dinamika

Céltudatos, professzionális sablon a képminőségre összpontosítva – ez a Massive Dynamic sablon rövid leírása. Különféle célokra alkalmas. A beágyazott képek kiváló feldolgozásához a fotósok egyik minőségi sablonja. Gazdag elrendezési lehetőségeket és fotógaléria-stílusokat kínál. A téma összetett, többfunkciós újratervezése az átfogó instrukcióknak köszönhetően könnyen használható a végfelhasználó számára.

Akinek még mindig kevésnek tűnik – a sablon több mint 60 kész oldalelrendezést , animációs lehetőségeket és gyors ügyfélszolgálatot tartalmaz.

További infó és bemutató

6. Torola

torola

A Torola fotósok számára készült WordPress sablon kiváló segítőtárs a kreatív emberek számára. A bemutatási lehetőségek széles skáláját kínálja egy áttekinthető fotógalériává feldolgozott portfólió számára. Alkalmas profik számára is. Számos előre elkészített megjelenítési sablon áll rendelkezésre.

A Torola könnyen alkalmazkodik a végfelhasználó igényeihez. A jól áttekinthető kézikönyv végigvezeti Önt az egyes beállítási lépéseken. A fotóportfólió készítése során több lehetőség közül választhat azok rendezésére. Az áttekinthető diavetítéstől a fényképekkel az oldal teljes szélességében a rácsos elrendezésig.

További infó és bemutató

7. Kreatív

kreatív

A kreatív stílusos kialakítású. Alkalmas fotósok, fotóstúdiók és tervezőirodák számára. Nem csak a külseje érdekelt, bár a kis képernyőn is szépen kiemelkedik. A kreatív tartalmazza az összes olyan modult, amelyre a webhelynek szüksége van.

Választhat vízszintes vagy függőleges menük között, teljes képernyős diavetítést és több fotógalériát is beállíthat . Szintén üdvözlendő a több WordPress beépülő modullal való kompatibilitás és a SEO optimalizálás.

További infó és bemutató

8. Genix

genix

Az alkotókat a természet ihlette a Genix téma megjelenésének megtervezésekor. Különösen értékelni fogja a fotóstúdiókat, a szabadúszókat és a tervezőügynökségeket. Még egy kezdő is könnyedén tud vele dolgozni. A Genix sablon használatával olyan prezentációt hozhat létre, amely megkülönbözteti Önt más webhelyektől. Ennek a témakörnek a megvásárlásával professzionális támogatást kap a fejlesztőktől.

További infó és bemutató

9. Díva

díva

Egy igazán csodálatos WordPress sablon fotósok számára. Első pillantásra vonzott a kidolgozásának eleganciája. Ha ezt a témát választja, meggyőzi webhelyét látogatóiról, hogy jó ízlése van, mielőtt megnézné magukat a fényképeket. A díva nem csak ott maradt. Számos portfóliófeldolgozási lehetőséget kínál. A dizájn kifinomultsága ellenére a sebessége sem fog csalódást okozni.

További infó és bemutató

10. Santino

santino

A Santino WordPress sablon lehetőséget kínál arra, hogy a képeket fotógaléria stílusban rendezze el . Számos dinamikus effektust használ. Lehetőség van háttérzene lejátszására is. Az egyes fényképek teljes képernyőre nyújthatók, panoráma- vagy katalógusnézetben megtekinthetők. A Santino fotósok, galériák és művészek számára készült. Biztosan élvezni fogja ezt a fotósok számára készült WordPress-sablont.

További infó és bemutató

11. PhotoMe

fotome

Ez a WordPress fotógaléria a dizájn harmóniájával fog tetszeni . És ez nem csak így marad. A PhotoMe számos WordPress beépülő modullal kompatibilis. Több mint 50 témát kínál. A különböző megjelenítési lehetőségek magától értetődőek egy ilyen típusú sablonnál. A bonyolult átdolgozás ellenére a kézikönyvnek köszönhetően viszonylag könnyen kezelhető. A felhasználót aztán elragadhatják képességei.

További infó és bemutató

12. Pinhole

tűlyuk

Első pillantásra egyszerű, mégis tele van lehetőségekkel . Ez a Pinhole sablon rövid leírása. Amatőr és profi fotósok számára egyaránt alkalmas. Könnyen használható. Nincs szükséged különleges képességekre. Néhány perc alatt elvégezheti az alapbeállításokat. A Pinhole 30 különböző fotóelrendezést kínál.

További infó és bemutató

13. Forgasd

forog

Kezdő fotósoknak, akiknek mélyebb a zsebük, ajánlom az ingyenes Revolve sablont . Elegáns megjelenésű, egyedi függőleges görgetésű témákkal és teljes képernyős csúszkával rendelkezik. Az oldalmenü bemutathatja az oldal látogatóit az egyéni fényképes diavetítésekkel. Lenyűgözött, hogy ez a sablon több beállítási lehetőséggel eltér a megszokott, szabadon elérhető, fotósok számára készült sablonoktól. A Revolve téma más művészeti stílusokhoz, blogokhoz és kisebb cégekhez is alkalmas.

További infó és bemutató

14. Portfóliótervezet

Portfóliótervezet


Egy másik szabadon elérhető WordPress-sablon a fotógalériákhoz a Draft Portfolio. Minimalista kialakítása nem von le szépségéből. A fényképek áttekinthető rácsát oldalsáv egészíti ki. Ha hiányzik néhány funkció, megvásárolhatja a portfólióvázlat fizetős verzióját.

További infó és bemutató

15. Grand Photography

Grand Photography

Ez a WordPress fotósablon a merész, stílusos dizájnt és a funkcionalitást ötvözi . Egy kattintással történő telepítést kínál. Így fokozatosan visszatérhet az oldal létrehozásához. A Grand Photography több mint 140 előre elkészített oldal- és galériaelrendezéssel rendelkezik.

A Grand Photography témát elsősorban professzionális fotósoknak tervezték. Tartalmaz egy fejlett fotószerkesztőt, és lehetővé teszi egyszerre nagy számú kép betöltését. A tökéletességet további lehetőségek egészítik ki, mint például a Parallax görgetés és a háttérvideó. A WooCommerce beépülő modullal is kompatibilis .

További infó és bemutató

16. Whiz

süvítés

A zseniális sablon szó szerint életet lehel minden fényképbe. Még a gyengébb minőségű képek is nagyon jól néznek ki rajta. Az alapverzió számos tervezési lehetőséget, galériastílust és oldalelrendezést kínál. És van még több a heti frissítésekben. A felhasználó mindent megtalál benne a fotók közzétételétől, azok bemutatásán és a vevővel való kommunikáción át az eladásukig.

A blogok és vlogok szerelmesei is jól érzik magukat. Az oldal interakciót is kínál látogatóival. A sok előny kiszámításakor valószínűleg egyértelmű, hogy a Whiz fejlesztői nem feledkeztek meg a SEO optimalizálásról és a kompatibilitásról több WordPress beépülő modullal.

További infó és bemutató

17. Eram

eram

A fotósok azok az emberek, akiknek fontos a webhely megjelenése. Pontosan ezt gondolták a WordPress Eram Photo Template fejlesztői. A sablon egyes témáinak elrendezése felkelti a figyelmet a fényképekre. Vízszintesen és függőlegesen görgethet a képgalériában. A művészi benyomás hangsúlyozása ellenére az oldal áttekinthető és praktikus. Modern megoldást kínál bloggerek, divatügynökségek, fotósok és más művészek számára.

További infó és bemutató

18. Daniels

Daniels

A Daniels sablon egy újabb példa arra, hogy egy minimalista dizájn miként képes maximális hatást elérni. Az egyoldalas elrendezés népszerű módja annak egyszerű bemutatásának. A témát fotósok, szabadúszók, kreatív ügynökségek és kezdő vállalkozók egyaránt értékelni fogják. Minden bizonnyal mindenki értékelni fogja ennek a fotósoknak szánt WordPress-sablonnak a SEO optimalizálását, az összes eszközre való beállítás lehetőségét és a személyre szabhatóság egyszerűségét.

További infó és bemutató

19. Vivagh fényképész

Vivagh fényképész

Hogy ne feledkezzünk meg az esküvői fotósokról, megemlítem a Vivagh Photographert. A sablon minden tekintetben megfelel a céljának. Alkalmas esküvőkről, egyéb ünnepi eseményekről és ünnepségekről készült fotók készítésére. A fényképek több galériában is tárolhatók. Külön galériák vannak a színes és külön a fekete-fehér képekhez. Számos fényképelrendezési lehetőség közül is választhat.

A fejlesztők különös figyelmet fordítottak a közösségi hálózatokhoz való gyakorlati kapcsolódásra. Ennek köszönhetően az ifjú házasok megmutathatják az esküvő napján készült fotóikat barátaiknak. A sablon minden eszközzel kompatibilis.

További infó és bemutató

20. PH

ph

Az esküvői fotókhoz készült PH-érzékeny WordPress-sablon elegáns és funkcionális kidolgozással rendelkezik. Egyszerű, mégis tetszetős kialakítása azonnal felkelti a figyelmet. A sablon kifejezetten esküvői portfóliók bemutatására készült. Lefedi az esküvői fotósok minden igényét. Ezenkívül minden eszközhöz tökéletesen testreszabható.

A fotók gyönyörűen kiemelkednek a számítógép, tablet vagy mobiltelefon képernyőjén. A fotóstúdiók minden bizonnyal szívesen felhasználják a sablon által kínált összes eszközt az értékesítés és a minőségi prezentáció támogatására. Biztosan élvezni fogja ezt a fotósok számára készült WordPress-sablont.

További infó és bemutató

21. Luminis

fény

A Luminis egy minimalista sablon esküvői fotósok , kisebb esküvői stúdiók, professzionális és amatőr fotósok számára. A társasági eseményekről készült felvételek, valamint a természetről és a divatról készült felvételek szépen kitűnnek rajta. Könnyű beállítással rendelkezik. Még egy kezdő is képes megbirkózni a személyre szabással. A felhasználónak számos lehetősége van a fényképek, betűtípusok és színek elrendezésére.

További infó és bemutató

22. Kinetika

kinetika

A Kinetics lenyűgözött a grafikájával. A fotók élőnek tűnnek ezzel a WordPress fotógaléria-sablonnal. Számos lehetőséget kínál blogok, videoblogok, művészeti galériák és fotóalbumok létrehozására. Támogatja a teljes képernyős videót és a diavetítést a Revolution Slider bővítmény használatával. Ez a sablon kreatív, modern és könnyen testreszabható. Főleg szakemberek fogják használni.

További infó és bemutató

23. Nextop

nextop

Ahogy megnéztem a Nextop sablont, egy szó jutott eszembe: többfunkciós. Stílusos portfóliófeldolgozást kínál minden fotós számára. A portrék, a termékfotók, a divat, a pillanatok és a természet kiemelkedik benne. Fotóstúdiók, divatügynökségek és utazók fogják használni. A Nextop több mint 19 előre elkészített tervet tartalmaz. Egy kattintással létrehozhat egy oldalt. Még egy kezdő is képes megbirkózni a személyre szabással.

További infó és bemutató

24. Pofo

pofo

A Pofo egy sablon fotósok, művészeti ügynökségek, kézművesek és bloggerek számára. A WooCommerce bővítménynek köszönhetően vállalkozók is használhatják. Ez a sablon modern megjelenésű és érzékeny. Több mint 200 képelrendezési lehetőséggel rendelkezik. A telepítéshez és a személyes beállításokhoz utasítások állnak rendelkezésre.

A Pofo sablonnal készített oldal biztosan kiemelkedik a többi közül. Minden összetevője egy harmonikus egészként működik együtt. És ez az, amivel ennek a sablonnak a fejlesztői a legjobban törődtek.

További infó és bemutató

25. Redőny

redőny

A Shutter sablon az egyik egyszerűbb, de hatékony megoldás a fotógalériákhoz . Tetszetős, elegáns kialakítású. Teljesen reszponzív és keresőmotorokra optimalizált. Minden típusú fényképhez alkalmas. A Shutter nem kínál elképesztő számú funkciót, ami minden bizonnyal egyensúlyban van a gyors beállítás és a különböző fényképek elrendezése között.

További infó és bemutató

26. Borano

borano

A Borano fotógaléria WordPress-sablonja vonzó megjelenésű. Professzionális fotósok és művészek számára készült. Amellett, hogy több galériát hoz létre, videók beágyazására is lehetőséget kínál. Még a sebessége sem fog csalódást okozni. A beágyazott tartalom ellenére az oldal gyorsan reagál.

Olyan szolgáltatások is elérhetők , mint a YouTube kezdőlapja, portfóliószűrője és öt különálló projektoldal . A fejlesztők arra is gondoltak, hogy a sablon felhasználói nem tapasztalt programozók. Néhány lépésben létrehozhat egy oldalt a Borano sablon használatával.

További infó és bemutató

27. Lencse

lencse

Ha törődik a fényképek tökéletes elrendezésével, a Lens a megfelelő sablon az Ön számára. Rugalmas és könnyű vele dolgozni . Lehetővé teszi több galéria létrehozását különböző képelrendezésekkel, naplót az ügyfelekkel való kommunikáció lehetőségével, több mint 600 betűtípust, animációs lehetőséget és linkeket YouTube-ra vagy Vimeóra.

További infó és bemutató

28. Kappe

kappe

A Kappe egy gyönyörű, modern WordPress fotósablon , nem feltűnő dizájnnal. Számos portfólióelrendezési lehetőséggel, számos csúszkával, betűtípussal és részletes dokumentációval rendelkezik. A Kappe WordPress sablon más eszközökkel való kompatibilitásának köszönhetően a fényképek tökéletesen kiemelkednek számítógépe, táblagépe és telefonja képernyőjén. A fotók bemutatása mellett blog létrehozására is lehetőséget ad.

További infó és bemutató

29. Osztriga

osztriga

Az Oyster a korlátlan lehetőségek sablonja. A felhasználó tökéletesen adaptálhatja elképzeléseihez. A teljes képernyős elrendezés vonzó módon jeleníti meg a fényképeket. A sablon számos megjelenítési lehetőséget kínál, beleértve a Revolution Slider beépülő modul használatát. Újdonság a tükörhatás, amely 3D-s megjelenést kölcsönöz a fényképeknek.

Úgy tűnhet, hogy az oldal lassú lesz a képek és effektusok száma miatt, de ez nem így van. A maximális rakodási sebességre van optimalizálva.

További infó és bemutató

30. Vega

vega

WordPress sablonok fotósoknak – végül, de nem utolsósorban a Vega sablon. Tökéletes fotóstúdióknak, művészeknek és galériáknak. Mondanom sem kell, hogy teljesen reszponzív és keresőoptimalizált .

A Vega egy igazán egyedi oldal létrehozását kínálja. Négy demó, több mint 20 portfólió-elrendezési sablon, animációs eszközök, blogsablonok, valamint a YouTube-ra és a Vimeóra mutató hivatkozások támogatása áll rendelkezésre. A Revolution Slider beépülő modul is része ennek a fotósoknak szánt WordPress-sablonnak.

További infó és bemutató

Tipp: További ihletforrásként ajánlom a 15 legjobb WordPress sablon portfólióhoz című cikket.

WordPress sablonok fotósoknak – Következtetés

Bemutattam nektek azokat a sablonokat, amelyek a legjobban érdekeltek. Neked melyik tetszik a legjobban? Írd meg nekem kommentben. 🙂

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here