WordPress sablonok magazinokhoz – TOP 30

Kiválasztottam Önnek a legjobb WordPress-sablonokat magazinokhoz. A TOP 30 sablon olyan tartalmi webhelyekhez, amelyek lenyűgözték megjelenésükkel és minőségükkel. 27 prémium téma plusz 3 ingyenes.

WordPress sablonok magazinokhoz

Az átlagos internetlátogató nap mint nap az online magazinok és újságok özönében találja magát. Üzemeltetőik igyekeznek megkülönböztetni magukat egymástól, hogy minél több olvasót vonzanak magukhoz. Nem elég csak minőségi tartalom. Az oldalnak is jól kell kinéznie. Ezért a WordPress speciális témákat is kínál erre a célra. Nézzük meg közülük azt a 30-at, amely a legjobban érdekelt.

1. Újság

újság

Az újság online magazinok, újságok és blogok számára készült. Ez a legnépszerűbb WordPress sablon a Themeforest magazinokhoz . A téma gyors, könnyen használható, és támogatja a YouTube-videókat. Kompatibilis a bbPress Forum, BuddyPress és WooCommerce bővítményekkel. SEO optimalizált.

Tartalmazza a Google Ads és az AdSense szolgáltatást is, amely a hirdetéseket a webhelyekhez rendeli a tartalom és a látogatók alapján. Tartalmazza az AMP mobilhoz is. Van egy link is a közösségi hálózatokhoz. Az alkotók a GDPR eszközeiről sem feledkeztek meg.

Az újság tartalmazza a TagDiv Composert – az első kifejezetten blogokhoz, magazinokhoz és újságokhoz kifejlesztett webhely-létrehozó eszközt. Több mint 100 eszközt tartalmaz fejlécek, menük, elrendezések és tartalom szerkesztéséhez. Közvetlenül az oldalon szerkesztheti. A változásokat élőben láthatja a böngészőjében. A népszerű, praktikus Drag and Drop funkció az oldalak létrehozását is megkönnyíti.

További infó és bemutató

2. Sahifa

sahifa

A Sahifa letisztult és modern dizájnnal rendelkezik. Gyors, rugalmas és teljes mértékben reagál . Különféle szakterületekkel rendelkező újságok és magazinok számára készült. Nagyon sokoldalú az oldalszerkesztési, elrendezési, szöveg- és képbeállítások széles skálájának köszönhetően.

Politikai ügyekkel, pénzügyi vagy világhírekkel foglalkozó újságok, divatmagazinok, élelmiszer-, család- és utazási lapok fogják használni. Egy személyes és szakmai blog jól mutat rajta. A WooCommerce-szel való kompatibilitásnak köszönhetően e-shop létrehozására is használható.

A Sahifa olyan eszközöket tartalmaz, amelyek egyensúlyt teremtenek a webhely szépsége és funkcionalitása között. Számos lehetőséget kínál a menük, a szövegelrendezések és szegélyek, valamint a beágyazott képek beállítására, a Drag and Drop funkcióra, az egykattintásos demóbetöltésre és más praktikus eszközökre.

A Sahifa WordPress Theme gyors , több WordPress beépülő modullal kompatibilis, és a Retina Display által testreszabott. Támogatja a jobbról balra írt nyelveket is. Jól működik minden böngészőben és operációs rendszerben.

További infó és bemutató

3. Newsmag

newsmag

A Newsmag végtelen lehetőségeket kínál az online magazinok és újságok üzemeltetői számára. Gyors, SEO optimalizált és könnyen használható. Tartalmazza a Google Ads-t és az AdSense-t is, támogatja a Vimeo- és YouTube-videókat, valamint több widgetet. Például egy widget az időjáráshoz, egy árlista, a rajongók számának nyomon követése a közösségi hálózatokon és a hirdetéseken.

A Newsmag téma számos előre elkészített tervet kínál, lehetőséget a hozzászólások megszervezésére, fotógaléria-bemutatók felállítására és hasonlókra. A TagDiv Composer, a Visual Composer és a Drag and Drop megkönnyíti az oldalak létrehozását.

További infó és bemutató

4. Extra

külön-

Az Elegant Themes Extra műhely népszerű WordPress sablonja a különböző szakterületekkel rendelkező magazinok és blogok számára készült. Tökéletes és elegáns kialakításra fejlesztették ki. Ebben segítenek a fejléc és lábléc beállítási lehetőségei, az egyes oldalak elrendezése, a hozzászólások egyszerű oszlopos és soros elrendezésétől a modern kúriaelrendezésig.

Az Extra sablon a Divi Builder , a Divi Visual Builder és a Drag and Drop segítségével hozza létre az oldalt. Teljesen reszponzív és kompatibilis a WooCommerce beépülő modullal.

További infó és bemutató

5. Nexus

kapcsolat

Az Elegant Themes Nexus WordPress sablonja nagyszerű eszköz online magazin- és újságoldalak létrehozásához. A megvásárlásával 87 másik témához és bővítményhez is hozzáférést vásárol. Számos widgetet, rövid kódot és modult biztosít a webhely egyszerűbb létrehozásához és jobb funkcionalitásához.

Minden böngészővel kompatibilis és 100%-ban reagál. Ha nem választ egyet a mellékelt demók közül, számos eszköz segítségével könnyedén elkészítheti saját oldaltervét.

További infó és bemutató

6. SmartMag

A SmartMag minőségi megoldást kínál mindenkinek, aki szeretne oldalt készíteni online magazinnak, újságnak, hírportálnak és a cég életének vagy blogjának különböző területeiről szóló híreket. Letisztult dizájnja felhívja a figyelmet az egyes bejegyzésekre.

Reagáló képességének köszönhetően minden típusú berendezésen kiváló. Az oldalkészítés egyszerűségét több mellékelt demó, előre elkészített oldalakkal és a Drag and Drop oldalkészítővel biztosítja. A sablon SEO optimalizált.

További infó és bemutató

7. Solelad

napfénytető

A Solelad magazinokhoz és blogokhoz készült WordPress sablon több mint 2000 előre elkészített oldalelrendezést tartalmaz, amelyeket egyetlen kattintással telepíthet. Ezenkívül a felhasználó több mint 800 kész elrendezéssel rendelkezik az egyes aloldalakhoz, és a Visual Composernek köszönhetően élő előnézettel szerkesztheti az oldalt.

Sebességre és böngészőkre optimalizálva, és kompatibilis számos bővítménnyel: WooCommerce, Revolution Slider, bbPress és Buddy Press.

További infó és bemutató

8. Jarida

jarida

A Jarida átfogó eszközöket tartalmaz egy webhely létrehozásához . Például az oldalpanelek, a csúszkák, a kesztyűk és a sarkak beállítási lehetőségei. Támogatja az üzenetek és cikkek többrétegű elrendezését is. Reszponzív, SEO optimalizált és a Retina nagy felbontású kijelzőjéhez igazított. Számos WordPress beépülő modullal kompatibilis.

További infó és bemutató

9. SimpleMag

simplemag
A SimpleMag sablon speciális megoldást kínál a kreatív fókuszú magazinokhoz és blogokhoz . Elegáns kialakítása is ehhez a célhoz igazodik. Nagyon jól mutatnak rajta a fotók, rendezések, de a divat is.

Korlátlan számú színt, hozzáférést biztosít a Google betűtípusokhoz, Mega menü vagy oszlopmenü létrehozásának lehetőségét. A felhasználó használhatja az előre elkészített oldaltervek valamelyikét, vagy elkészítheti saját megjelenését és elrendezését.

A WordPress SimpleMag teljesen reszponzív , kompatibilis a WooCommerce és a bbPress bővítményekkel. Lehetővé teszi a bejegyzések szűrését különféle beállítások szerint. Például szerző, legutóbbi megjegyzések, legutóbbi bejegyzések vagy legtöbb megjegyzéssel ellátott bejegyzés szerint. Támogatja a videó formátumokat is.

További infó és bemutató

10. Kiadó

kiadó

A Publisher folyóiratok és újságok számára alkalmas. A szerzők nagy figyelmet fordítottak az egyes részletekre , hogy hihetetlen funkciókat hozzanak létre, amelyek javítják az ezzel a sablonnal létrehozott oldalak megjelenését és funkcionalitását. Korlátlan számú oldalszerkesztést és egyszerű oldalkezelést biztosít.

A Publisher 42 előre elkészített tervet tartalmaz, amelyek támogatják a jobbról balra írt nyelveket, és több mint 30 népszerű WordPress-bővítményt a jobb oldalszerkesztés, prezentáció beállítás, kapcsolatfelvételi űrlapok, online boltok létrehozása, oldalsávok és még sok más érdekében.

További infó és bemutató

11. Redwood

vörösfenyő

A Redwood egy WordPress-sablon bloggerek és magazinok számára. Mindenkinek tetszeni fog, akit érdekel az oldal megjelenése. Elegáns , és rengeteg eszközt biztosít az oldal szerkesztéséhez. A betűtípusok és színek beállításától a közzétételen át a csúszkák beállításáig.

Tartalmaz egy Redwood Featured Slider sablont erre a célra. Támogatja a szabványos bejegyzéseket, videókat, galériákat és zenét. A közösségi hálózatokra mutató hivatkozásokat is kínál.

További infó és bemutató

12. Hang

hang

A Voice-t online magazinokhoz és újságokhoz tervezték. Tartalmazza a WooCommerce bővítményt is az értékesítéshez. A bbPress bővítmény elérhető vitafórum létrehozásához és beállításához. Speciális oldal- és egyéni szerkesztési lehetőségeket tartalmaz, például korlátlan színt, több mint 150 variációt a cikkek, jelentések és fényképek elrendezésében, valamint korlátlan számú oldalsávot.

További infó és bemutató

13. Flex Mag

flex-mag

Ahogy a neve is sugallja, ez a WordPress sablon nagyon sokoldalú . Létrehozol egy online újságot vagy folyóiratot különböző szakterületekről. A Flex Mag ötvözi az egyszerűséget és a funkcionalitást.

9 előre elkészített oldalt, 8 widgetet, több mint 800 Google-betűtípust és számos különböző módot tartalmaz az egyes bejegyzések és oldalak szerkesztésére. Egyszerű és áttekinthető kialakítása minden eszközön jól megállja a helyét. Támogatja a YouTube és a Vimeo videókat.

További infó és bemutató

14. Jannah News

jannah-hírek

A Jannah News újságok, hírportálok, magazinok és blogok számára alkalmas. Számos előre elkészített oldaltervet tartalmaz, amelyek egyetlen kattintással betölthetők és tovább szerkeszthetők. Azok, akik ezt a sablont választják, örülni fognak, hogy a vételár az élettartamra szóló frissítéseket is tartalmazza .

A témához tartozik a Migration Plugin, amely lehetővé teszi, hogy a létrehozott oldalt 17 sablonból a Jannah News sablonba vigye át anélkül, hogy tartalomveszne, és rövid kódok jelennének meg a betöltött tartalomban. A videó formátumot is támogatja.

További infó és bemutató

15. Többhírek

multinews

A Multinews témával akcióoldalt hoz létre újságok, magazinok és blogok számára. Számos személyre szabott funkció szemet gyönyörködtető megjelenést kölcsönöz az oldalnak, amely jól mutat számítógépén, táblagépén és mobiltelefonján.

Tartalmazza a Visual Composer, a WooCommerce, a bbPress és a Buddy Press beépülő modulokat. Az oldal látogatói minden bizonnyal értékelni fogják az egyéni riportok terjesztésének sokszínűségét és az előadások megtekintését a magazin lapozgatásával. A vételár az élettartamra szóló frissítéseket is tartalmazza.

További infó és bemutató

16. Hiteles

hiteles

Az Authentic magazinokhoz és személyes blogokhoz készült WordPress sablon könnyed és barátságos megjelenésű . 9 előre elkészített dizájnt tartalmaz a divathoz, életmódhoz, személyes blogokhoz és utazásokhoz, valamint elegáns, minimalista és fekete-fehér dizájnt. Érdekes lehetőség, hogy a videót a szöveghez háttérként illesszük be. A sablon a sebességhez és minden típusú eszközhöz van optimalizálva.

További infó és bemutató

17. NYOMJA

nál nél

A PRESSO lenyűgöz rugalmasságával és számos lehetőségével. Online magazinokhoz, újságokhoz és információs portálokhoz készült. Személyes blog létrehozására is használhatja.

A közzétett üzenetek és bejegyzések sokféleképpen lebonthatók. Az oldal létrehozásakor számos funkció áll a felhasználó rendelkezésére. Többek között a Live testreszabónak köszönhetően van élő előnézet is. Az oldal látogatója minden bizonnyal örömmel fogadja a bejegyzések szűrésének lehetőségét különböző szempontok szerint.

További infó és bemutató

18. NewsTube

newsstube

A NewsTube egy professzionális WP-sablon újságok és magazinok számára. Alkotói az internetes kommunikáció fejlesztésének minden modern irányzatát figyelembe vették. A letisztult minimalista dizájnnak köszönhetően az oldal tartalma minden látogató figyelmének középpontjába kerül.

A felhasználónak lehetősége van fényképeket, üzeneteket, cikkeket és videókat beágyazni. Támogatja a YouTube, a Vimea és a Daily Motion videóformátumait. Reszponzív, Retina kijelzőkre szabott és SEO optimalizált.

További infó és bemutató

19. Trón

trón

A Throne újságok és magazinok számára készült. Kialakítása lenyűgözi professzionalizmusával . Az ajánlott bejegyzések oldal tetején való megjelenítésének és a közzétett bejegyzések klasszikus elrendezésének kombinációja is jól működik.

A téma több widgetet és közösségi hálózatokra mutató hivatkozást tartalmaz. Számos rugalmas sarok- és fejléc-elrendezést is kínál.

További infó és bemutató

20. Hírmondó

hírnök

A modern, reszponzív WordPress Herald téma információs portálokhoz, újságokhoz és magazinokhoz készült . A fejlesztők minden fontos részletet szem előtt tartottak, amire egy ilyen webhelynek szüksége van. Több mint 500 üzenetelrendezési változat, korlátlan számú oldalsáv, számos általános widget és korlátlan színkombináció áll rendelkezésre. Az oldal tartalma jól néz ki számítógépen, táblagépen és mobiltelefonon.

További infó és bemutató

21. GoodLife

jó élet

A GoodLife minőségi megoldást kínál egy online magazinhoz vagy újsághoz. 11 előre elkészített, különböző fókuszú oldalt tartalmaz. Különféle elrendezések állnak rendelkezésre a webhelyekhez, galériákhoz és videogalériákhoz. A sablon számos prémium bővítményt tartalmaz: Visual Composer , Essential Grid, Maintenance Pro és Viral Quiz Builder. A sablon SEO optimalizált és sebességre optimalizált.

További infó és bemutató

22. NewsPlus

newsplus

A NewsPlus egy professzionális WP téma online magazinok, újságok, hírportálok és blogok számára. Kialakítása a különböző fókuszú tartalomhoz igazodik. Modern megjelenésű. Jól kiemelkedik rajta a politikai eseményekről szóló hírek és a főzőblog. Számos WordPress beépülő modullal kompatibilis, mint például a bbPress fórum, a BuddyPress, a TablePress és a WooCommerce. Támogatja a Google AdSense-szel való hirdetést is.

További infó és bemutató

23. Barcelona

barcelona

A Barcelona a Bootstrap keretrendszeren jött létre. Egyszerű és letisztult megjelenésű, amelyet a felhasználó könnyedén alkalmazhat elképzeléseihez. Számos előre elkészített oldal és bejegyzéselrendezés létezik, amelyeket személyre szabhat. A Barcelona SEO optimalizált, érzékeny és személyre szabott Retina kijelzővel.

További infó és bemutató

24. Gridlove

gridlove

A Gridlove egy speciálisan online újságokhoz és folyóiratokhoz kifejlesztett sablon. Kreatív rács megjelenésű. Több száz előre elkészített oldalelrendezést kínál. A felhasználók értékelni fogják a végtelen számú oldalsávot, beleértve a ragadós oldalsáv-beállításokat, a 4 féle funkcionális post-navigációt, a sebességoptimalizálást és a minőségi, 100%-ban reszponzív megjelenést. A sablon számos WordPress beépülő modult is támogat.

További infó és bemutató

25. JNews

jnews

A JNews számos eszközt kínál egy webhely létrehozásához. A 140 előre elkészített terv mellett van Elementor Page Builder, WPBakery Page Builder és Visual Composer. Lehetőség van saját fejléc létrehozására is, beleértve egy logó beillesztését. Tartalmazza a Google AdSense hirdetésbeillesztési szolgáltatást is. A sablon fejlesztői nem feledkeztek meg a GDPR eszközeiről sem.

További infó és bemutató

26. Kattintson a Mag

click-mag

A Click Mag első pillantásra lenyűgözi modern, akciódús dizájnjával . Közösségi hálózatokat, több mint 800 Google betűtípust, egyszerű logót, fejléc- és láblécszerkesztést, valamint cikkek és hírek teljes képernyős megjelenítését kínálja. Támogatja a YouTube, Vimeo és SoundCloud videoformátumokat. A sablonban korlátlan számú hirdetést állíthat be. A Retina kijelzőkhöz és a jobbról balra írt nyelvekhez is adaptálható.

További infó és bemutató

27. MagPlus

magplus

Az online magazinok, blogok, újságok és ismertetők WordPress sablonja 40 előre elkészített oldalelrendezést, több mint 160 modult és korlátlan lehetőséget tartalmaz az egyes oldalrészletek szerkesztésére a felhasználó elképzelései szerint. Számos prémium bővítmény áll rendelkezésre: Visual Composer, Viral Quiz, Social Jumbo Pack, Yellow Pencil Pro és WooCommerce. A vételár tartalmazza az élettartamra szóló frissítéseket .

További infó és bemutató

28. HitMag

hitmag

A HitMag az egyik minőségi ingyenes WordPress sablon. Stílusos kialakítása kifejezetten magazinokhoz, újságokhoz és személyes blogokhoz készült. Tartalmaz egy online magazin címlapját, 4 előre elkészített blogtervet és főbb színbeállításokat.

Ez a szabadon elérhető sablon könnyen személyre szabható és az oldal konkrét fókuszához igazítható. A magazin szokatlan, teljes képernyős elrendezése is van.

További infó és bemutató

29. Envo Magazin

magazin magazin

Gyors és reszponzív, szabadon elérhető sablon az Envo magazinokhoz, modern, szemet gyönyörködtető megjelenéssel. Számos widgetet kínál, kezdőknek megfelelő egyszerű beállítást, logó beillesztést és fejlécszerkesztést. Az ingyenes Envo téma SEO optimalizált és több nyelvre lefordított. Magazinok, újságok, blogok, információs portálok és kreatív oldalak számára alkalmas.

További infó és bemutató

30. Hírportál

hírportál

A szabadon elérhető Hírportál téma az egyik egyszerűbb sablon, de számos funkciót kínál. Hozzon létre gyorsan egy oldalt a Hírportállal. Kreatív, tetszetős kialakítású. Élő előnézet érhető el az oldal szerkesztésekor. Számos widgetet és közösségi hálózatokra mutató hivatkozást tartalmaz.

További infó és bemutató

WordPress sablonok magazinokhoz – Következtetés

A nevezett 30 sablont megfelelőnek tartom folyóiratok, újságok, személyes blogok számára. A választás természetesen a tartalomoldal fókuszától is függ. Vedd őket inspirációnak. Melyik sablon tetszik a legjobban?

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here