Ingyenes WordPress sablonok – TOP 30

Kiválasztottam Önnek a legjobb WordPress sablonokat ingyenesen. A TOP 30 ingyenes sablon, amelyek megjelenésükkel, minőségükkel, gyorsaságukkal és fantáziájukkal lenyűgözték. Számos ingyenes WordPress téma létezik, és nehéz eligazodni ezek között. Ez a cikk segít ebben.

Ingyenes WordPress sablonok

Egyre népszerűbbek az ingyenes WordPress sablonok. Ez bizonyítja a letöltések számát. Ennek az az oka, hogy még az ingyenes témák is számos lehetőséget kínálnak a felhasználóknak egy teljesen működőképes és jó megjelenésű webhely létrehozására.

Egy adott sablon kiválasztása előtt azt javaslom, hogy olvassa el a WordPress-sablon kiválasztására vonatkozó utasításokat.

Íme a 2018-as TOP 30 ingyenes sablon rangsorolása:

1. Twenty Seventeen (1 000 000+ letöltés)

huszontizenhét

A Twenty Seventeen WordPress sablon által létrehozott webhelyen él. A látogatót azonnal vonzza a fejléc, amibe lehetőség van animációval módosított videó vagy képek beszúrására. A főoldalon mindent megtalál, amire szüksége van az üzlethez: egyértelmű menü, keresés, link a közösségi hálózatokhoz, logó beillesztésének lehetősége. Azok a felhasználók, akik nem szeretik az egyszerű elrendezést, minden bizonnyal örömmel fogadják a képek aszimmetrikus rácsos elrendezésének lehetőségét.

A Twenty Seventeen reszponzív , és több nyelven is használható. Vállalkozók és kisebb vállalkozások használják majd vonzó megjelenésű üzleti weboldal létrehozásához. Ha az előnyeiről szóló rövid összefoglaló nem győzte meg Önt a tulajdonságairól, több mint 1 millió letöltés meggyőzheti.

További infó és bemutató

2. Twenty Sixteen (600 000+ letöltés)

huszontizenhat

A Twenty Sixteen blog vagy minimalista weboldal létrehozására készült . Két menübeállítási lehetőséggel rendelkezik. Az első menü felül van, a második pedig egy opcionális menü az oldalán. A felhasználó több színséma közül választhat. Ennek az ingyenes WordPress-sablonnak az általános elrendezéséből érezni fogja a teret. A látogatók jól érzik magukat az oldalon, és könnyen eligazodhatnak rajta.

További infó és bemutató

3. Twenty Fifteen (400 000+ letöltés)

huszontizenöt

A Twenty Fifteen sablon elsősorban szakmai és személyes blogokhoz készült. Világos és minden típusú készülékhez optimalizált. A felhasználók minden bizonnyal értékelni fogják az egyszerű beállítást. Ha a menüt az oldal szélére helyezzük, akkor elegendő hely marad a tartalmának. A szöveg és a fotók gyönyörűen kiemelkednek ezen a WP-témán. Különféle lehetőségek állnak rendelkezésre képek és szövegek mentésére, több menü, és különböző nyelvekhez igazodik.

További infó és bemutató

4. Sydney (200 000+ letöltés)

sydney

A Sydney egy teljesen reszponzív WordPress sablon vállalkozók, üzleti társaságok és szabadúszók számára. Az ezzel az ingyenes WordPress-sablonnal létrehozott webhely igazán profinak tűnik . Megjelenése határozottan megkülönbözteti Önt a többi oldaltól. Sydney számos lehetőséget kínál a megjelenés, a képbeállítások személyre szabására, beleértve a modern kúria elrendezéseket, és az összes Google betűtípushoz való hozzáférést.

További infó és bemutató

5. OceanWP (100 000+ letöltés)

oceanwp

Ennek a többfunkciós WordPress-sablonnak a kialakítása professzionálisnak tűnik. Az OceanWP teljesen reszponzív, SEO optimalizált és kompatibilis több WordPress beépülő modullal. Például a WooCommerce beépülő modullal, a Visual Composerrel és a Beaver Builderrel. Az oldal létrehozásakor a felhasználónak több alternatíva közül választhat a végleges megjelenéshez. Széles lehetőségei ellenére gyors. Jól feltűnik rajta egy céges weboldal, e-shop, blog vagy portfólió bemutató.

További infó és bemutató

6. Kirakat (100 000+ letöltés)

kirakat

A Storefront egy ingyenesen elérhető WordPress -sablon az eshop számára . Mivel a WooCommerce bővítmény szerzői részt vettek a fejlesztésében, teljes mértékben kompatibilis a legtöbb bővítményével. A kirakat minden e-boltot modern és jól áttekinthető üzletté varázsol. Számítógépekhez, táblagépekhez és mobiltelefonokhoz igazított, és SEO optimalizált.

A Storefronthoz számos kiterjesztés is tartozik, amelyek segítségével személyre szabható a webhely egy adott terméktípus értékesítéséhez: divatruházat, elektronikai cikkek, könyvek, gyógyszerek és orvosi kellékek, irodai és művészeti kellékek. A Storefront gyermektémáiban megoldásokat találhat a különböző árutípusokat kínáló nagy boltok számára is.

További infó és bemutató

7. GeneratePress (100 000+ letöltés)

sajtót generálni

A GeneratePress különböző fókuszú oldalak létrehozására alkalmas. Jól kitűnnek rajta a blogok és a céges oldalak. A WooCommerce pluginnal való kompatibilitásnak köszönhetően e-shop is létrehozható a segítségével. Ezenkívül kompatibilis a WPML bővítményekkel, a BuddyPress-szel, a bbPress-szel és még sok mással.

A GeneratePress SEO optimalizált és gyors. Kialakítása a mobileszközökön is szépen kiemelkedik. 20 nyelvre van lefordítva, 9 beépített widgetet, számos oldalelrendezési lehetőséget és menüelrendezést tartalmaz.

További infó és bemutató

8. Zerif Lite (100 000+ letöltés)

zerit lite

A Zerif Lite az egyik minimalista, egyoldalas, ingyenes WordPress sablon . Alkalmas kisebb cégek, szabadúszók, szolgáltató cégek bemutatására, fényképezésre, személyes oldalakra. A Bootstrap keretrendszeren fejlesztették ki. Egyszerű és modern kialakítású. Kompatibilis a Retina és a WooCommerce bővítményekkel.

További infó és bemutató

9. ColorMag (100 000+ letöltés)

colormag

A ColorMag alkalmas online magazinok, újságok és blogok számára . Nyomdák és szolgáltató cégek bemutatására is kiváló lesz. Teljesen érzékeny és könnyen beállítható. Számos lehetőséget kínál a megjelenés és a kiváló minőségű színes kijelző testreszabására. A ColorMag kompatibilis az Elementor oldalkészítővel, a Retina és a WooCommerce bővítményekkel.

További infó és bemutató

10. Customizr (100 000+ letöltés)

testreszabás

A Customizr egy másik sokoldalú sablon . Fejlesztői elsősorban az oldal látogatóira gondoltak. A Customizr szép kialakítású, gyors és testreszabott minden böngészőhöz és eszközhöz. Számos lehetőséget és funkciót kínál. Ennek ellenére gyorsan állítható. Számos WordPress beépülő modullal kompatibilis.

Alkalmas kereskedelmi cégek, különféle szolgáltatásokat nyújtó cégek, vállalkozók, blogok, fotósok, e-shopok (kompatibilis a WooCommerce-szel) és vitalapok számára . Több nyelvre is lefordítják.

További infó és bemutató

11. Hestia (90 000+ letöltés)

hestia

Az ingyenesen elérhető, többfunkciós WordPress Hestia sablon éttermeknek, esküvői és divatügynökségeknek, szabadúszóknak, fotósoknak, művészeknek és induló vállalkozásoknak készült. Szép kialakítású. Számos plugin használható a funkcióinak kiterjesztésére. A Hestia kompatibilis a Flat Parallax Slider, Photo Gallery, Travel Map, Elementor Page Builder, Retina és WooCommerce szolgáltatásokkal. A témában beállíthatja saját logóját, fejlécét, választhat színt és térbeli elrendezést.

További infó és bemutató

12. Vantage (90 000+ letöltés)

kilátás

A Vantage sokféle felhasználásra alkalmas. Szabadúszók, bloggerek, fotósok, vállalkozók és nagyobb cégek egyaránt értékelni fogják. A beépített MetaSlider beépülő modulnak köszönhetően egyedi és SEO-optimalizált diavetítés készítésére ad lehetőséget. Ezen a bővítményen kívül a Vantage másokat is tartalmaz: a Page Builder-t, amely reszponzív oldalelrendezés létrehozását kínálja, és a WooCommerce-t, amely minőségi megoldás egy online áruház létrehozásához.

További infó és bemutató

13. Hueman (70 000+ letöltés)

Hueman

A Hueman elsősorban blogok és online magazinok számára készült. Gyors, világos és készséges. Szerzőinek célja az volt, hogy növeljék az ezzel a témával létrehozott webhelyek forgalmát. Elrendezésük áttekinthető és a látogatók igényeihez igazodik. A Hueman korlátlan színbeállítást, több menübeállítást, oldaltöréseket és fejlécbeállításokat kínál. A közösségi hálózatokhoz való csatlakozás lehetősége magától értetődő.

További infó és bemutató

14. Tágas (70 000+ letöltés)

tágas

A Spacious egy többfunkciós, ingyenesen elérhető WordPress téma. Bloggerek, vállalkozók, különböző szakterületű cégek és szolgáltató cégek fogják használni. A fotók is szépen kiemelkednek rajta. A Spacious 4 különböző oldalelrendezési lehetőséget, sok widgetet, különféle blogelrendezési lehetőségeket és alapvető színbeállításokat kínál.

További infó és bemutató

15. Astra (70 000+ letöltés)

astra

Használja az ingyenesen elérhető Astra WP sablont blog, személyes portfólió, üzleti webhely vagy online áruház létrehozásához. Nagyon gyors, SEO optimalizált és több beépülő modulhoz is készen áll. Például Visual Composer , SiteOrigin , Divi builder , Elementor és WooCommerce . Az Astra egyszerű – mindössze néhány percre van szüksége egy oldal létrehozásához.

További infó és bemutató

16. OnePress (70 000+ letöltés)

onepress


A OnePresst vállalkozók, különféle szakterületekkel rendelkező cégek, digitális ügynökségek és szabadúszók használják. A minőségi és reszponzív dizájn , a WooCommerce-re való felkészültség és a SEO optimalizálás biztosítja a professzionális prezentációt. Készítsen weboldalt percek alatt ezzel az ingyenes WordPress sablonnal.

További infó és bemutató

17. Sparkling (60 000+ letöltés)

szikrázó

A Sparkling az egyik minimalista WP-sablon. Alkalmas blogok, oktatással, szórakoztatással, utazással foglalkozó oldalak létrehozására, fotósok, design és művészet vagy éttermek számára. A Bootstrap 3 keretrendszerrel készült, aminek köszönhetően kialakítása jól kiemelkedik a mobileszközökön. A Sparkling lehetővé teszi a fényképek teljes képernyős megjelenítését, a közösségi hálózatokra mutató hivatkozásokat és számos widgetet a kényelmes funkciók beállításához. Több pluginnal is kompatibilis.

További infó és bemutató

18. Erény (60 000+ letöltés)

erény

A Virtue nagyon szép kialakítású. Az a lehetőség, hogy a képet a nyitóoldal teljes szélességére kinyújtjuk, minden látogatót magával ragad. Cégeknek, személyes weboldalaknak és a WooCommerce-szel való kompatibilitásnak köszönhetően e-shopok számára is készült. Emellett megjelenése predesztinálja az utazási és design ügynökségek, fotósok reprezentatív promóciójának létrehozására. A Virtue-t a Bootstrap keretrendszeren fejlesztették ki. Bár számos különböző oldalelrendezési lehetőséget tartalmaz, könnyen beállítható.

További infó és bemutató

19. Összesen (60 000+ letöltés)

teljes

A Total teljes körű megoldást kínál egy webhely létrehozására. Egyszerű, kellemes megjelenésű. A Total SEO optimalizált, és készen áll több WordPress beépülő modulra. Különböző szakterületekkel rendelkező vállalkozók fogják használni. Az áruk és szolgáltatások bemutatása ezzel az ingyenes WordPress-sablonnal nagyon profinak tűnik.

További infó és bemutató

20. Graphene (40 000+ letöltés)

grafén

A Graphene az oldalkészítés számos változatát kínálja. Nekik köszönhetően webhelye egyedi megjelenésével biztosan vonz. Legfeljebb 40 nyelven érhető el. Ennek az ingyenes WordPress-sablonnak az a hátránya, hogy nem reagál. A mobilbeállítások azonban külön is megvásárolhatók. A különféle cikkformátumoknak köszönhetően bloggerek és szabadúszók fogják használni. A grafén alkalmas cégek és vállalkozók vonzó prezentációjának kialakítására is.

További infó és bemutató

21. Poseidon (40 000+ letöltés)

Poszeidón

Első pillantásra a Poseidon WordPress sablon lenyűgözi letisztult és szemet gyönyörködtető dizájnjával . Teljes képernyős fényképes diavetítéssel rendelkezik, egyéni fejléceket, logókat, közösségi média hivatkozásokat, valamint menü- és képbeállításokat ágyaz be. A bloggerek minden bizonnyal örömmel fogadják a megjegyzések közzétételének lehetőségét. A Poseidon alkalmas professzionális és személyes blogokhoz, de kisebb online magazinok is használják.

További infó és bemutató

22. MH Magazine Lite (40 000+ letöltés)

mh magazin lite

Ahogy ennek az ingyenes WordPress-sablonnak a neve is sugallja, elsősorban az online magazinok számára készült . Professzionális blogokhoz is alkalmas. A cikkek és hozzászólások egyértelműen különböző kategóriákba rendezhetők az oldalon. Az oldal személyre szabása egyéni fejlécbeállításokat, oldalelrendezéseket, prezentációs képek beszúrását, menübeállításokat és megjegyzések hozzáadását kínálja a cikkek alatt. Az MH Magazine Lite gyors és keresőoptimalizált. Sok fizetett bővítmény létezik.

További infó és bemutató

23. Shapely (40 000+ letöltés)

formás

A címlap magával ragadó dizájnja felkelti a figyelmet. Ennek az egyoldalas témának számos előnye van: A formák minden eszközre optimalizálva vannak. Számos személyre szabási alternatíva van. Számos előre elkészített bemutatkozó oldalt, kép- és fotóelrendezést, cikkformátumot kínál. Több plugint is támogat. Például a WooCommerce, a Jetpack, a 7-es kapcsolatfelvételi űrlap, a Yoast SEO és a Google Analytics by Yoast. A Shapely különböző típusú üzletekre, e-shopokra, személyes webhelyekre és blogokra összpontosító webhelyekre alkalmas.

További infó és bemutató

24. Mesmerize (30 000+ letöltés)

hipnotizál

Hozzon létre egy oldalt nagyon egyszerűen a szabadon elérhető, többfunkciós WP Mesmerize sablonnal. A több előre elkészített főoldalnak, öt fejléc kialakításnak és a drag and drop funkciónak köszönhetően még egy kezdő is személyre szabhatja. Ezen kívül több mint 30 kész tartalom szekció és videóbeállítás vagy diavetítés található az oldal hátterében. A Mesmerize alkalmas professzionális üzleti prezentációk és szolgáltatások készítésére szabadúszók, fotósok és bloggerek számára.

További infó és bemutató

25. Writee (30 000+ letöltés)

writee

A Writee elsősorban bloggereknek készült. Az erre a célra kialakított dizájnnak köszönhetően kiemelkedik egy utazással, főzéssel, könyv- és különféle termékismertetőkkel foglalkozó blog vagy egy politikai témákkal foglalkozó blog. A Writee reszponzív. Megjelenése mobileszközökön is vonz. Számos testreszabási alternatívát kínál az adott blogfókuszhoz, menübeállításokhoz, képekhez, cikkformátumokhoz és megjegyzésekhez. Több nyelvet is támogat.

További infó és bemutató

26. Flash (20 000+ letöltés)

vaku

A Flash egy reszponzív, többfunkciós ingyenes téma. Sokszínűsége predesztinálja arra, hogy egy adott felhasználó elképzelései szerint hozzon létre egy oldalt. Beállítását a beépített ThemeGrill Demo Importer plugin segíti, mely pillanatok alatt betölti a demót. Ezenkívül tartalmazza a Flash Toolkit beépülő modult és a SiteOrigin oldalkészítőjét. Igazán sokoldalú felhasználása van. Alkalmas céges weboldal, blog, éttermi weboldal készítésére és a WooCommerce-szel való kompatibilitásnak köszönhetően különféle termékek értékesítésére, e-shop létrehozására is.

További infó és bemutató

27. Kelkáposzta (20 000+ letöltés)

kelkáposzta

Elegáns, lenyűgöző, szép és jól elrendezett – mindezek a szavak leírják a Kale témát. Elsősorban étellel és főzéssel foglalkozó blogokhoz fejlesztették ki. A felhasználók értékelni fogják az egyszerű beállítást. Tartalmaz előre elkészített kezdőlap-elrendezési lehetőségeket, cikkmegjelenítést, funkcióbeállító widgeteket, többszintű menüket és még sok mást.

A közösségi hálózatokhoz való beépített kapcsolatnak és a WooCommerce bővítménynek köszönhetően könnyen testreszabható többféle célra. Szabadúszók, kisebb cégek és bloggerek fogják használni. Az életmóddal, a divattal, az utazással és a kézzel készített cikkekkel foglalkozó cikkek és fotók kiemelkednek rajta.

További infó és bemutató

28. Gyümölcsöző (10 000+ letöltés)

gyümölcsöző

A Fruitful könnyű, letisztult kialakítású . Bár egyszerűnek tűnik, számos lehetőséget tartalmaz az egyes funkciók beállítására. Kiválaszthatja a menü elrendezését, mentheti a fejlécet, a színeket, a betűtípusokat és a logót. Beépített jQuery képcsúszkával rendelkezik. Támogatja a WooCommerce és a WPML bővítményeket. Különféle célokra készült, a személyes webhelyektől a professzionális vállalati bemutatókig és az online áruházakig.

További infó és bemutató

29. Tömeges (10 000+ letöltés)

ömlesztett

A WP-téma A tömeges verziót számos felhasználási terület jellemzi . Megjelenését és beállítási lehetőségeit cégek, fotósok és művészek értékelni fogják. A sablon kialakítása és funkciói utazással, állatokkal, ételekkel és egyéb különlegességekkel foglalkozó blogokhoz is alkalmasak. Az Elementor Website Builder segítségével nagyon egyszerűen hozhat létre webhelyet. A tömeges verzió a WooCommerce szolgáltatással is kompatibilis.

További infó és bemutató

30. Ashe (10 000+ letöltés)

hamu

Minden jól fog kinézni az Ashe-vel létrehozott oldalon. Egészséggel, fitneszzel, életmóddal, divattal, főzéssel, művészettel és utazással foglalkozó személyes és szakmai oldalakhoz készült . Kisebb cégek, fotósok és bloggerek is használni fogják. Ennek az ingyenes WordPress-sablonnak az elegáns kialakítása minden látogatót magával ragad. A funkcionálisan elrendezett menü biztosítja az áttekinthetőséget.

Az Ashe érzékeny, SEO optimalizált, és támogatja a WooCommerce bővítményt. Funkciói közé tartozik például több szerző beállításának lehetősége, képek teljes képernyős megjelenítése és közösségi hálózatokra mutató hivatkozások létrehozása.

További infó és bemutató

Ingyenes WordPress sablonok – Következtetés

Bemutattam nektek azokat a sablonokat, amelyek a legjobban érdekeltek. Sokukat sikeresen felhasználtam különböző projektekben. Neked melyik tetszik a legjobban? Megjegyzés. 🙂

Tipp: Ami a prémium sablonokat illeti, nagyszerű tapasztalataim vannak ezekkel a WordPress-témákkal: Divi és Avada sablon. Nagyon rugalmasak, és még kezdők számára is könnyen beállíthatók.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here